- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.004
-
- Konu Sahibi denizderinderen1
hic alakalari yoktu ya yerin dibine girdimKocaniza mi benziyodu
Hemen tepki vermeli yoksa ben de inanmamKüçücük şeyden nem kapan biriyim ilişkimde de hep olay çıkaran tarafım kıskancım ama bilmiyorum bana geçmedi kadının lafı bilemiyorum arabada o an tepki verse haklı derim kesinlikle ama belki de amaç sevgilisini kıskandırmak için salladı
Eşin ne tepki verdiesiniz sarhos muydu belki kafasi guzelse siz sanmistir olabilir mi ben de gecen gidip kocam sanip bir adamin yanina oturdum ayik kafayla hem de
1 ay sonra mı söylemişAlkol almış miydiniz?
Onun etkisiyle dokunmuş yada kadın öyle mi düşünmüş diyeceğim de
Ama bir kadın taciz etti diyorsa ve edildiyse neden 1 ay beklesin.
Önce size söyler sonra sevgilisine yada bir şekilde söyler yani.
Sevgilisine 10 gün sonra konu sahibine 1 ay sonra söylemiş.1 ay sonra mı söylemiş
Kim inanır ki bunaSevgilisine 10 gün sonra konu sahibine 1 ay sonra söylemiş.
kadın olayda1 ay sonra soyledı yanı kendı sevgılısne bıle 10 gun sonra soylemıs o gece olay cıkmasın dıye
Kim inanır ki buna
Arayı bozmak içindirKadın bana inandırıcı gelmedi. Bir ay susmuşta şimdi neden konuşmuş
Arayı bozmak içindir
Özbekse, milletin kocalarına göz dikenini, evin beyini baştan çıkarmaya çalışanlarını da duydum bakıcı olarak Özbek tercih eden annelerden. O yüzden önemli bi detay. Kocanızı zengin mi sandı acaba durumumuz çok yok demişsiniz.eşimle aramda ciddi sıkıntılar vardı maddi anlamda ama hiç aldatma anlamında olmadı hiç hemde 1 ay önce eşim eşimin arkadası sevgilisi ben eğlenmeye dışarı cıktık eğlendik dönerken arabada eşimin arkadaşının sevgilisi oturuyordu eşimin yanında bende eşimin diğer yanındayım kadının dediğine göre eşim kadının bacaklarını okşamaya çalışmış eşim inkar ediyor yapmadım diyor ama kadın yaptı dokundu bana diyor kadın özbek bir tip hanı eşim diyor ki yapsam senin yanında mı yaparım dipdibeydik yapmaıdm diyor kime inanıyım ben bilmiyorum?