- Konu Sahibi yelizfalan
-
ben eşimden gizli test yapmıştım iki çzigi çıktı ama bi tanesi biraz silikti emin olamadım hast gittim kan testi yaptırdım ve sonucu öğrendiğimde yaşadığım mutluluğu anlatamam..
akşam olmasını bekleyemedim eşimi aradım çok yoğundu çok işim var sonra konuşalım dedi bende tamam benim kocam baba olucak onu haber vericektim ama sonra konuşuruz dedim tamam dedi kapattı bi kaç dk sonra tekrar aradı ne diyosun anlamdım şakamı bu bak böyle şaka olmaz dedi ve gülme krizine girdi...akşam ee gelirken çok güzel bi papatya buketi almıştı...
hala kulaklarımda o sesi...
ne günlerdi beee.....
ben hamile deilim ama iki gün önce aşılama yaptırdım iki hafta sonra evlilik yıldönümümüz rabbim inşallah nasip ederse bende bebek patiği alıp hediye edicem o gün hiç unutayacağı bir yıldönümü olur sanırım
ne akıllıca valla çok iyi yapmışsın :) ne güzel dimi yaa...rabbim tekrarına göstersin inş.. :CüvCüv:
kız ne diyosun zaten şüpheleniyorum aman yok istemem Allah isteyene versin ben istemem..
çok güzel ve heyecanlı günlerdi hala aklıma geldikçe garip bi mutluluk saıyo beni hast tahlil sonucunu aldığımda sevinçten ağlamaktan ellerim titriyordu vezneye para yatırıken parayı düşürdüm elimden kasiyer kız halime gülüyodu :)
eve dönene kadar elim karnımdaydı eve gelip uzun uzun aynaya baktım boş boş evlenmeden önce aldığım bebek eşyalarını kokladım ağladım şükrettim...ay bak yine uzattım gördünmü :)
nasıl şüpheleniyosun yaaa?bende hala adet olmadım ve midemde bulanıyo gibi..acaba psikolojik mi ki :uhm: aayyy tabiki erdirsin tekrarına Rabbim ama hemende olursa kafayı yeriz heralde bu sefer...arada bi tekliyorum yine ama daha iyiyim çok şükür..gitgide düzelicez heralde kaydirigubbakcemile3
ilk hamilelğimde 5gun gecmişti adetımden okulda ögretmen arkadşalrdn bırı bılıydou gercı herkez bılıyodubbek istedıgımızi.
hadı tets yap dedı onundagunu gecmıştı bırlıkte yaaplım dedı ben getırtemem ya utanırım dedım oda 2test siparış etmişti bend eöglen arasında tuvalette yaptım testı ilk önce çıkmadı dedım yıne olmadı .testi çöpe atmk için elime aldım bı baktım 2.çizgi çıkmış.
elim ayagım tıtredı oanda.topladımherseyı odaya geldim herkes yuzume bakıyor tabı ögretmen arkaşlardan bırne sarılark aglamıştım herkes ebnımle aglıdı sonra ilk sokum geıcnce eşimi aradım hemen vincin tepesındeymışoda tabı o durumumerk edıyor varmı geln giden dedi bende yokdedım hemn soyledım test yaptım hamileyım ddımilk anda analyamdı nasıl yanı dedı 2.cizgi çıktı artık dedım ve testı nasıl yaptıysam nasıl aldıysam hepsını baştan sona anlattım bı bagırdı AALLLAH BABA OLUYORUM DIYE KAPATTI TELI HERKES ONA BAKIYOMUŞ OADNA.
AKŞAM ANNEMLERDEYDIK.
eşim işten geldı o gözlerınde kı ışıltı muthışbişeydı yaa.
hani test dedi gösterdım
eşim babaa ya bak bızde bebk alcaz artık demişti nasıl yemk yedık anlamdık ablamhadı kan testı yaptıralım dedi hastaneye gittik.koşusturmaydı ogecemız ilk kez oalrk raht huzurlu bı uyku uyumştukeşimın elı sabaha kadr karnımdaydı ama bu mutlulugu 2buuck ay yaaşyabilmiştik
doğumdan sonra ilk kez geçen ay olmuştum bu ay olmadım baş dönmem çok benimde ay nebilim tırsıyorum işte..
bu sabah azcık bi kanamam geldi adet oldum diye sevinirken sonra kesildi düzenim alt üst olmuş durumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?