• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşlerinize nasıl söylediniz?

hanımlar bana henüz kısmet olmadı eşime böyle güzel bi haberi vermek ama bi yerlerden duydummu okudummu hatırlamıyorum..

kadın işten gelen kocasına kocaman sarılır ve kulağına fısıldar

-bunu sana nasıl söylesme die bütün gün düşündüm ve artık söyleyecegim..aramızda biri var!!! ((:tam aramızda((:

tam 1.5 sene uğraştık çocuğumuz olsun diye o aralarda yaptığım testin haddi hesabı yok artık ümidi kesmiştim ve gene birgün gecikti test yapmaya korktum 2afta oldu korkuyordum gene hayal kırıklığına uğrucam diye sonra doktoruma gitmeye karar verdim ve muayne etti ve gülerek keseyi gördüğünü söyledi masada ağlamaya ve titremeye başladım sonra dışarıya çıktım ve eşime söyledim dondu kaldı eve beni bıraktı sonra işten telefon etti neşeyle talimatler vermeye başladı onu yapma bunu yapma diye anca şoktan çıktı çok güzel ve unutulmucak bir gündü.Allah herkese nasip etsin.....

planı oldu bebeğimiz, bekliyorduk yani
adetim 1 hafta geçikti az çok tahmin ettik fakat test yapalım dedik, birgün önceden test aldık ertesi sabah erkenden kalkıp birlikte yaptık ve sonuç positiv :ecrin_bebek:
çok sevindik anlatamam heyecanımızı, önce birbirimize bakakaldık eşimin gözleri doldu sonra sarıldık birbirmize sım sıkı, sonrada eşim aceba doğrumu hemen dr.a gidelim dedi. Koyulduk yola dr.a sıramızın gelmesini zor bekledik eşim yerinde duramıyor heyecandan dr.ada test yaptı oda positivdi sonra ultrasonda baktı. Veee bebeşimizin kalb atışlarını gördük işte o anki duygularımı kelimelere dökmem imkansiz. Tarifsiz bir sevinç :asigim: aynı şekilde eşimde öyle diyor oanı ömrüm boyunca unutmam diyor.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:
ondan sonrada başta annelere olmak üzere bu mutlu haberi verdik tüm sevdiklerimize zemuszemus

hanımlar bana henüz kısmet olmadı eşime böyle güzel bi haberi vermek ama bi yerlerden duydummu okudummu hatırlamıyorum..

kadın işten gelen kocasına kocaman sarılır ve kulağına fısıldar

-bunu sana nasıl söylesme die bütün gün düşündüm ve artık söyleyecegim..aramızda biri var!!! ((:tam aramızda((:
[/QUh

harikaaa!!!süper yaa bunu kesinlikle kullanmak lazım yerimseniben

bende test yaptım ama tam net degildi hiç kimseye söylemeden doktora gittim hamileymişim ögün zaten rahatsızdım işe gitmemiştim eşime bugün doktora gittim test yaptırdım hamileyim dedim daha 6 aylık evliydik erken ne olacak felan dedi biraz kızdı hiç cevap vermedim şimdi dünya tatlısı oglum 2.5 yaşında ve benden çok seviyor oglunu :ecrin_bebek:

Back