• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eslerinize izin veriyor musunuz?

bencede güven duyduktan sonra gidebilir haber vermesi yeterli... sabahtan aksama kadar çalışıyoruz biz nasıl kadın kadına bazen toplanıp kafa dağıtıyorsak bence onunda hakkı...

arada bir olur neden olmasın. ama adama benden fırsat kalmıyor genelde ben gidiyorum gezmeye:)

nerde kiminle olduğunu bildiğim sürece izin veririm tabiki çok geç saate kadar olmasa da :) onunda kafasını dağıtmaya ark.ile görüşmeye hakkı var ki bizler nasıl görüşüyorsak yoksa evlilik sıkıcı hal alır diye düşünüyorum

hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????

İzin eşler arasında hoş bir durum değil
Haber verir ve gider, arkadaşlarıyla takılır, içmeye de giderler, başka yerlere de, geliş saatini kendisi bilir
Her gün değil tabi, ayda bir ya da iki kez oluyor

İzin vermek nasıl bir kelime ya. Çocuğunuz mu o sizin? Ben nasıl arkadaşlarımla plan yapıp dışarı çıkabiliyorsam ve bunun için kimseden izin almıyorsam tabi ki o da çıkar. Haber vermek önemli tabi ve tabi ki geç saate kadar da kalınmaz yani. Sonuçta evlilik sorumluluk demektir. Bekar gibi gece yarısına kadar ben de kalmam o da kalmaz.

anası babası değilim ki izin vereyim.çok çirkin bi yaklaşım bu izin konusu. ne izin veririm ne izin isterim. haber vermek plan yapmak vs olur bizde. bazen plan yaparız o kendi arkadaşlarıyla takılır ben kendi arkadaşlarımla. sosyalleşme önemli...

ay ben asla izin vermem. bazen bile. o ne öyle. gece vakti erkek adamın dışarda işi ne. dur gideyim de tasmasını biraz daha sıkayım şunun. insan olduğu filan aklına gelir, mazallah.

şimdi nişanlıyım ama ben nasıl ondan izin almayacaksam o da benden almayacak.
ancak birbirimizin durumunu gözetip ona göre kendimiz gidip gitmememe kararı verebiliriz. ki şimdiden düşünüyorum; her dakika yanımda olması bazı işlerime engel olur. az çıksın bende keyfime bakıyım, arkadaşlarımla akşam oturmaları yapayım. çoğu çalıştığı için gündüzleri biz de buluşamıyoruz.

Ben iZin veriyorum ama vaktinde gelmezse ertesi gün dışarı çıkmama cezası veriyorum elinden arabasının anahtarını da alıyorum :KK14:

Birbirimize haber verdigimiz sürece hicbir problem yok bence güven meselesi bende ark buluşurum oda hiç sıkıntı yapmam sonuçta evlendik die birbirimize bagımlı degiliz onunda kendi arkadaşlarıyla hayatı var benimde

Dozunu kaçırmadığı sürece haber etmesi yeterli izin de neymiş ha rahatsızsam bu durumdan ille giderim sen karışamazsın havalarındaysa o başka evlilik adı üstün de ortak kararlar da buluşmak sart öz saygı için öncelikle...

Fazla geç olması insanı merakta bırakır. Bence o saatte arkadaşlarının yanında olması yerine sizinle olması daha mantıklı, her gün değil tabi ki ama arada gitmesi sakıncasız.

Bir kere su izin olayini anlamiyorum ben,ne demek izin almak vermek?
Koca insanlariz ne izini allah askina ?
Ben sahsen izin almadigim icin esimden de boyle birsey beklemem..haber verir o kadar,haa uymuyorsa da oturup konusulur..

Tabikide. Haber veririz sadece birbirimizdrn izin alma gib bir durum olmaz birbirimizin velisi degiliz. Abartmamak kosuluyla aksamda olsa ikimizde disarda kendi arkadaslarimizla vakit geciririz.

Back