• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eslerinize izin veriyor musunuz?

eşimin çok yakın arkadaşları da evli.bi kaç bekar da var aralarında.
hepimiz tanışıyoruz.
evli arkadaşlarının da çoğunlukta olması sebebiyle zaten grup max 10 da dağılıyor.
ha dağilmasa da 12 ya kadar durabilir benim için sıkıntı yok.

hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
Eşim gitmez. Ama istese de bir iki kere git derim. Sonra peşine takılır giderim ben de evde sıkılıyorum diye. Gider ben de oynarım biliyor huyumu. Onsuz evi napayım? Hele ki bunu alışkanlık haline getirmek hiç olmaz. Zaten gündüz benimle mi? Hayır işte. E akşam? O zaman da arkadaşlarıyla. Bana ne zaman gelecek? Uyumaya. Gitsin otelde kalsın bana ne, otel işletmeni miyim ben?

Biz birbirimizden izin almıyoruz haber veriyoruz sadece.
Eşim genelde pek dışarı çıkmaz ben daha çok çıkarım arkadaşlarımla ona göre. Beni saat 12-1 artık kaçta eğlencem biterse gel al diyorum o kadar.

Ben izin versem de gitmez dirdirici değilimdir onun en güzel huzuru ev.. birlikte film izleriz bebegimizle ilgilenir. Yani çok şükür benim eşim evcimen tipidir arkadaşlari defalarca çağırdı ama gitmedi.
Eşim işten yorgun geliyor uyumak istiyor uyusun diyorum rahatsız da etmiyorum bende buluyorum kafama takılacak.. ama bebek dogunca daha başka oldu :KK200::nazar:

Biz birbirimizden izin almıyoruz haber veriyoruz sadece.
Eşim genelde pek dışarı çıkmaz ben daha çok çıkarım arkadaşlarımla ona göre. Beni saat 12-1 artık kaçta eğlencem biterse gel al diyorum o kadar.
Bizde oyleyiz haber vermek çok güzel bişey. İzin gerek yok:)

İzin mi? Ne haddimize canım. Beyefendi ne zaman eve teşrif etmek isterlerse o zaman lütfederler efendim.

valla çok şükür ki benim eşim evcimen
ben bir kez zorla yollamıştım
önemli toplantılar dışında hep evdedir
git dediğimde de sensiz ben napayım ki diyor
bence sende kasma

Benden izin almadi esim hic.
Gidiyorum der sadece ama erken doner
12 hic olmamistir mesela.
Ben ise onsuz o saatlerde disarda olmam.
Nerede oldugunu ,arkadaslarini biliyorum sorun olmuyor. Arkadas baglari bekarken de gucluydu esimin, oyuzden beni ihmal.etmemek.kaydiyla cikar arkadaslariyla.
Guzel.bir denge kurdu bu konuda.
Siz de nerde kiminle biliyorsaniz iciniz rahatsa no prob.bence

Sen bana karisamazsinin üstü kapali hali laflarla değil de Güzel bi şekilde haber verip gidebilir ama gec 11 olur daha da kurtarmaz :KK14:

Gece 11den sonra bitmiştir gibi bi yorum okudum, 12 ile 11 in farkı ne,ya da 12 ile 1in? 11 de olmayıp 12de olacak olan felaket ne? 11de aldatmaz ama 12 oldum mu içine şeytan mı kaçar, eşler birbirine haber verir ve gider, benim için sıkıntı sıklığı olur sanırım, adam haftanın 5 günü dışarda kalıyorsa bizim paylaşacak bir şeyimiz kalmadı demektir, ya da olağanüstü bir durum varsa hastaysam oğlumuz hastaysa ya da hamilelik vs gibi bir durum varsa makul saatlerde evde olmasını beklerim

hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????

Tabi ki ne var bunda, herkesin hemcinsleri ile ara ara zaman geçirmek ister ve bunu gerçekleştirmeli de.

Gece 11den sonra bitmiştir gibi bi yorum okudum, 12 ile 11 in farkı ne,ya da 12 ile 1in? 11 de olmayıp 12de olacak olan felaket ne? 11de aldatmaz ama 12 oldum mu içine şeytan mı kaçar, eşler birbirine haber verir ve gider, benim için sıkıntı sıklığı olur sanırım, adam haftanın 5 günü dışarda kalıyorsa bizim paylaşacak bir şeyimiz kalmadı demektir, ya da olağanüstü bir durum varsa hastaysam oğlumuz hastaysa ya da hamilelik vs gibi bir durum varsa makul saatlerde evde olmasını beklerim

mesela bizim içinde sınır 11 dir. Aldatmayla alakalı bir konu olduğunu düşünüp yorum yapmadım konu sahibi oyun oynamaya gitse demiş. Aldatan adam öğle arasında da gider aldatır. Saatle bağlantı kuramadım ben.

Bizde 11 olmasının sebebi erken yatmamız evlendiğimizden beri en geç 10:30 da yataktayız. Eşim erken uyumaya alışkın olduğundan bende de bu saat bir zaman sonra alışkanlık oldu. Doğal olarak 9:30-10 gibi eve gelir en geç. Ama hadi mevzu uzadı kalkamadı maks. 11 olur. 11 i geçince bende ayar oluyorum tabi çünkü o gelmeden uyuyamıyorum. yani bizim için 11 ve 12 arasında çok fark var. :ıslık:

Back