• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eslerinize izin veriyor musunuz?

Bazen adamdan bıkıyorum sanayiye bıle bırlıkte gıdıyoruz dıye şikayetlenıyordum ama yok iyi böyle. :KK70:
yalnız değilmişim :D sanayiye bizde beraber gideriz :D bu bizim kaderimiz sevgili iken de sanayiye hep birlikte giderdik hala aynı :D
benim merakımdan ama bu. cocuk gibi bende bende geleyim derim.

Ancak teravihe giderse o kadar gec gelebilir :p
Aksam abartmayacak saatlerde ve siklikta tabii gidebilir.

hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
İzne gerek yok, haberdar etmesi yeterli . Cocugum değil sonuçta .. yalnız şöyle bir durum var : Adam bana yapışık :) bazen kovuyorum ,2 saate geri geliyor . Bildiğiniz bir kocasavar var mı kk :)

Bir yere gidiceği zaman bana bir gün önceden söyler ki , belki plan yapmışızdır,misafir gelecektir vs. Karışıklık olmasın diye.
Saat olayı zaten yok, hangi saatte geleceğini bilir.
Ben de aynı şekilde, o evdeyken ben de çıkarım. Karı koca da olsanız ayrı bir bireysiniz. Herkesin farklı ortama, arkadaşlarıyla vakit geçirmeye ihtiyacı var.

Evli değilim ama olsaydım arada verirdim.ama arasira tabii abartmamak şartıyla

yalnız değilmişim :KK70: sanayiye bizde beraber gideriz :KK70: bu bizim kaderimiz sevgili iken de sanayiye hep birlikte giderdik hala aynı :KK70:
benim merakımdan ama bu. cocuk gibi bende bende geleyim derim.

Servıse gıtmeyı sevıyorum ben ıyı ağırlıyorlar hem cam bölmeden herşeyi izliyorsun filan. Sanayıye gıtmeye cok meraklı değilim ısınamadım ama işimiz düşmüştü bikaç kez benıde sürükledi sağolsun kendılerı :KK70: Ama yinede birlikte olmak iyidir.
Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz motosiklet kullanıyordu ve sızde ilgiliydiniz. Çift olarak bu hobiye sahip olan ne kadar çift gördüysem bizde dahil bırlıkte çok fazla vakit gecırıyorlar, heryere bırlıkte gıdıyorlar. Hayatının ortasında yer alan bir tutkuyu paylaşınca böyle oluyor galıba :KK70:

Servıse gıtmeyı sevıyorum ben ıyı ağırlıyorlar hem cam bölmeden herşeyi izliyorsun filan. Sanayıye gıtmeye cok meraklı değilim ısınamadım ama işimiz düşmüştü bikaç kez benıde sürükledi sağolsun kendılerı :KK70: Ama yinede birlikte olmak iyidir.
Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz motosiklet kullanıyordu ve sızde ilgiliydiniz. Çift olarak bu hobiye sahip olan ne kadar çift gördüysem bizde dahil bırlıkte çok fazla vakit gecırıyorlar, heryere bırlıkte gıdıyorlar. Hayatının ortasında yer alan bir tutkuyu paylaşınca böyle oluyor galıba :KK70:
evet motorsiklet var. arabada olsa birlikte gidiyoruz. benim makinelere zaafım var. ellemek nasıl tamir edilgini görmek istiyorum. evde de bakımı eşim yapacaksa hemen yanında biterim. zaten göre göre artık bende onun kadar olmasa da bakım tutum filtre yag değiştiririm.

gece yarisina kadar değil tabiki ama arkadaşlariyla görüsmesine karışmıyorum onlarinda ihtiyaci var sonuçta evlendi diye hapis hayati yaşatamayiz eger rahatsizsan saat konusunu biraz daha öne almasini söyle çokta ileri bir saat deil ama 12 1 olabilir bazen

evet motorsiklet var. arabada olsa birlikte gidiyoruz. benim makinelere zaafım var. ellemek nasıl tamir edilgini görmek istiyorum. evde de bakımı eşim yapacaksa hemen yanında biterim. zaten göre göre artık bende onun kadar olmasa da bakım tutum filtre yag değiştiririm.

Yok sadece motosıkletlıler için demedım. Ben daha çok onlara aşina olduğum için ve sizide hatırladıgım için motosiklet tutkusu uzerınden söyledım. Insanların hayatında buyuk yer kaplayan herhangı bır tutkuları varsa ve bu tutkularını paylasabildiklerı eslerı olunca bırlıkte vakıt gecırmek dahada keyıflı oluyor ve böyle oluyor dıye düşündüm. :KK70:

O da bir şey mi benimki cumadan biniyor bisiklete, arkadaşlarıyla dağ bayır sürüyorlar, kamp yapıyorlar. Pazar akşam geliyor ahahahahhaha. Ayı, kurt falan yiyecek diye endişeleniyorum. Keşke play stationa gitse :-)
al bende de o kadar. benimki motorcu cok samim ark. ile gider. yada grup turu filan. bende giderim ama eşim benden daha sosyal. sen git beni sürekleme derim.
aralarında birinin eşi varsa mecbur gidiyorum ama sadece erkek varsa zaten istemem.

Yok sadece motosıkletlıler için demedım. Ben daha çok onlara aşina olduğum için ve sizide hatırladıgım için motosiklet tutkusu uzerınden söyledım. Insanların hayatında buyuk yer kaplayan herhangı bır tutkuları varsa ve bu tutkularını paylasabildiklerı eslerı olunca bırlıkte vakıt gecırmek dahada keyıflı oluyor ve böyle oluyor dıye düşündüm. :KK70:
aynen.

insan ilişkilerinde insanlar birbirlerini mutlu etmek için o kişinin hayatına dahil olmalı
Aksi takdirde zorunluluklara görevlere dönüşen davranışlar ilişkiyi de zorunlu bunaltıcı bi birlikteliğe çevirir
Arkadaş,eş,her neyim olursa olsun öncelik mutluluktur benim için ve kendisine -bana zararı olmadığı sürece istediği herşeyi yapmakta serbesttir
Bi insan kiminle mutluysa aklı da kalbi de bedeni de ona sadık kalır.

Tabi bu kendini bilen bireyler için geçerli işin şeyini çıkaran biriyle birlikteysen ,
-yanlış olan o adamın bi yere gitmesi değil -güvenmediğin bi adama ömrünü vermendir

Diye düşünüyorum ben

al bende de o kadar. benimki motorcu cok samim ark. ile gider. yada grup turu filan. bende giderim ama eşim benden daha sosyal. sen git beni sürekleme derim.
aralarında birinin eşi varsa mecbur gidiyorum ama sadece erkek varsa zaten istemem.
Bana para verseler gitmem. 300-400 km civarı bisiklet sürüyorlar, asfalta yapışıp kalırım heralde. Çok mutlu oluyor ama gittiğinde, ben gitmiş gibi seviniyorum.

Bana para verseler gitmem. 300-400 km civarı bisiklet sürüyorlar, asfalta yapışıp kalırım heralde. Çok mutlu oluyor ama gittiğinde, ben gitmiş gibi seviniyorum.
benimkinde var öyle yol bisikleti. o da gider arada ama kendi gider. en fazla 50 km. bayyaaaa geberik döner.

Back