Kız İsteme Eşlerinizden nasıl bir evlilik teklifi aldınız?

Benim nişanlımda baya romantikti. Doğum günümle sevgililer günü arasında 2 gün var bana sevgililer gününde evlenme teklifi edeceğini hazırlanmamı söyledi. Israrlarıma dayanamayıp süprizi anlattı nereye gideceğimizi ne yapacağımızı :) aslında anlattığı çook başka bir hikayeymiş :)
sonra doğum günümde akşam yemeğe çıktık. ay dönümlerimizde bile çiçek alan adam ne çiçek ne de pasta almıştı. arabadan indik Su Ada'ya gittik. Normal yemek yiyoruz bir baktım bize doğru bir pasta geliyor allahım nasıl heyecanlandım sonra bir baktım pasta yan masaya gitti meğer ordaki kızın da doğum günüymüş büyük hayal kırıklığı yaşadım. Yemeğimizi yedik sonra pastamız geldii işte pastayı kestik yedik sonra garson bana kocaman lilyum ve beyaz güllerle süslenmiş bir çiçek getirdi. Çiçeğin kart konan yeri oldukça kalındı hemen açtım A4 kağıda harika bir şiir yazmıştı en sonuna da gelinim olur musun cevabın evetse bana bak yazıyordu kafamı kaldırdığımda elinde tek taşla tekrar sordu gelinim olur musun diye bende olurum tabi dedim :) çok güzeldi Allah herkese daha iyisini nasip etsin :)

2 ay sonra evleniyorum. hem de teklif falan almadan. nişanlanma sürecimiz baya sancılıydı. o dönemlerde gör bak sana nasıl evlenme teklif edeceğim kelebek olup uçacaksın fln deyip heveslendirdi beni. istemeye geldiler söz yaptık ardından nişan.arada laf çarpıtıp hatta bazen açık açık romantik bi teklif istediğimi söylememe rağmen odun yine odun. ama 2 ay sonra görecek o gününü o teklifi duymadan baba evinden çıkmayacağım. hani düğün günü kız almaya gidilir ya. bizde gelin bi odaya kilitlenir ve kayınpederden bahşiş almadan kapı açılmaz. ben de evlenme teklifini duymadan o kapıyı açtırmayacağım. göreceğiz bakalım el mi yaman bey mi yaman

2 ay sonra evleniyorum. hem de teklif falan almadan. nişanlanma sürecimiz baya sancılıydı. o dönemlerde gör bak sana nasıl evlenme teklif edeceğim kelebek olup uçacaksın fln deyip heveslendirdi beni. istemeye geldiler söz yaptık ardından nişan.arada laf çarpıtıp hatta bazen açık açık romantik bi teklif istediğimi söylememe rağmen odun yine odun. ama 2 ay sonra görecek o gününü o teklifi duymadan baba evinden çıkmayacağım. hani düğün günü kız almaya gidilir ya. bizde gelin bi odaya kilitlenir ve kayınpederden bahşiş almadan kapı açılmaz. ben de evlenme teklifini duymadan o kapıyı açtırmayacağım. göreceğiz bakalım el mi yaman bey mi yaman

kaydirigubbakcemile3valla süper fikir bayıldım fikrine ya nişanlıyken ne yaptın yaptın sonra yapamıyosun bişey kaydirigubbakcemile3:KK1:

benim nişanlım evlenme teklif etmedi,benimde hiç aklıma gelmedi doğrusu:KK1: olsa nolur,olmasa nolur diyenlerdenim,önemli olan sonunda mutlu olmak.biz nişanlandıktan bi süre sonra ben işe başlayacaktım,eğitime gittim iş için.biz normalde bu sene değil,önümüzdeki sene evlenecektik,bu beni çok düşündürüyodu ve sıkıyodu,zaten uzağız birbirimizden.derken benimki telefonda 'evlen benimle nolur,hatta gel şimdi evlenelim,gelip alayım seni oradan,ben sensiz yapamıyorum,yanımda ol' dedi ağlamaklı.Bende dayanamadım.Teklif yok,ısrar var nede olsakaydirigubbakcemile3

benim nişanlım evlenme teklif etmedi,benimde hiç aklıma gelmedi doğrusu:KK1: olsa nolur,olmasa nolur diyenlerdenim,önemli olan sonunda mutlu olmak.biz nişanlandıktan bi süre sonra ben işe başlayacaktım,eğitime gittim iş için.biz normalde bu sene değil,önümüzdeki sene evlenecektik,bu beni çok düşündürüyodu ve sıkıyodu,zaten uzağız birbirimizden.derken benimki telefonda 'evlen benimle nolur,hatta gel şimdi evlenelim,gelip alayım seni oradan,ben sensiz yapamıyorum,yanımda ol' dedi ağlamaklı.Bende dayanamadım.Teklif yok,ısrar var nede olsakaydirigubbakcemile3

evlenme teklifine bin basar:lepi:

Ayy ne hoş maşallah :nazar:
Darısı başımıza :asigim:
Mutluluklar herkese :1hug:

Özellikle de süpriz yumurtanın içinden çıkan evlilik teklifiyle, stadda olana bayıldım(azıcık fanatikimdir de:))
Ben de istiyorummmm:kedi:

ilk önce herkese merhaba demek istiyorum yeni üyeyim :)
ben nişanlıyım ama henüz bir evlilik teklifi almadım.ama şöyle bir şey geçmişti başımdan.statdaki evlenme teklifi gibi olmasa da benim de nişanlım o arkadaşın eşinin takımının ebedi dostu ve ezeli rakibi karşıyaka fanatiği :)
bir gün çok fena tartışmıştık nişanlımla beni üzmüştü.Gönlümü alması gerektiğini biliyordu fazlasıyla.Birgün Karşıyakanın maçına gittik ilk sezon maçıydı ve takip edenler bilir genelde ilk maçlar çok kalabalık olur.(bende biraz futbola düşkünümdür az gitmedim nişanlımla karşıyakanın maçlarına deplesmanlarına falan :) )
nişanlım benden önce gitmiş herşeyi ayarlamış kıyamam birde gelmiş beni aldı maça götürdü tekrar.neyse tam maç başlayacak bir baktım yanımdan kayboldu sahada polislerle konuşuyorlar hararetli bir şekilde:) sonra karşı tribüne geçti ve o dev pankartı açtı bana
"benim,içinde sen olmadığın tek bir hayalim bile yok"
ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırmıştım sadece yanıma geldiğinde 15bin kadar taraftarın önünde boynuna atlayıp sarıldığımı hatırlıyorum.ve o maçı almıştık bana hediye etmişti herkes:) çok güzeldi.
şimdi de bekliyorum evllik teklifimi hayırlısı artık :):asigim:

Çok romantik şeyler var burada ama acaba böylesi sürprizler bizi bulur mu?
:asigim:
Bulsun ya lütfen...
:1rolleyes:

bende ki odunla ben böleee muhteşem evlenme tekliflerini anca rüyamda görürüm sanırım =((
4 buçuk sene oldu askerlik bitti aileler tanışacak bayramdan sonra ne adı geçen bi teklif ne edecek tipli bi adam var karşımda sanırım hayalim suya karışıp akıyor =(((

bende ki odunla ben böleee muhteşem evlenme tekliflerini anca rüyamda görürüm sanırım =((
4 buçuk sene oldu askerlik bitti aileler tanışacak bayramdan sonra ne adı geçen bi teklif ne edecek tipli bi adam var karşımda sanırım hayalim suya karışıp akıyor =(((

:) benimki o kadar odun değil ama aynı durumda sayılırız ya. bu pazar ailesi geliyo ailemle tanışmaya, biz tanıştık tabi birebir ailelerle.. kurban bayramında nişan yaparız diye konuşuyoruz ama ben hala bi evlenme teklifi almadım:KK43: dayanamayıp söledim hatta sen hala bana teklifini yapmadın diye:) o da öle ayaküstü olmaz deyip geçiştiriyo. düşündüğü bişeyler mi var acaba CADIARZU ?? okudum tüm yorumları çok güzel teklifler var yaa:asigim:

bu gece aldım sonunda teklifi. aşkım benim dün için süpriz hazırlamıştı aslında. gidemedim annem göndermedi. bugün bir tek mesaj çekti.hiç konuşmadık. dayanamadım. yanına gittim. kapıdan odaya kadar giriş hep mumlarla doluydu. salonun tam ortasında kalpten sekil yapmış mumlarla. fonra bora öztoprak seni seviyrum. zaten dayanamadım başladım ağlamaya. ağlaya ağlaya ömrüm olurmusun dedi ya :sinifsinif:

:) benimki o kadar odun değil ama aynı durumda sayılırız ya. bu pazar ailesi geliyo ailemle tanışmaya, biz tanıştık tabi birebir ailelerle.. kurban bayramında nişan yaparız diye konuşuyoruz ama ben hala bi evlenme teklifi almadım:KK43: dayanamayıp söledim hatta sen hala bana teklifini yapmadın diye:) o da öle ayaküstü olmaz deyip geçiştiriyo. düşündüğü bişeyler mi var acaba CADIARZU ?? okudum tüm yorumları çok güzel teklifler var yaa:asigim:

inşallah düşündüğü hoş bir süpriz vardır canım =))
ben halaaaaaaa ama halaaaaa bekleyişteyim umutsuz bir şekilde =((
bu arada hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin...

bu gece aldım sonunda teklifi. aşkım benim dün için süpriz hazırlamıştı aslında. gidemedim annem göndermedi. bugün bir tek mesaj çekti.hiç konuşmadık. dayanamadım. yanına gittim. kapıdan odaya kadar giriş hep mumlarla doluydu. salonun tam ortasında kalpten sekil yapmış mumlarla. fonra bora öztoprak seni seviyrum. zaten dayanamadım başladım ağlamaya. ağlaya ağlaya ömrüm olurmusun dedi ya :sinifsinif:

gözünüz aydın....
darısı başımıza inşallah =))

Ay bende anlatabilirim artık sonunda 3. yıldönümüzde aldım biraz ge. oldu ama olsun çünkü aileler tanıştı isteme olucak inşallah kısa zamanda :KK39: neyse geldi aldı beni evden plan yapmıştık zaten beraber kutlama için müzikli bi yer olması için neyse gidiyoruz arabada birden durdu arabadan bir ses geliyor dur bi bakım dedi indi fln bagajdan kocaman bir buket papatya çıkarıp geldi yanıma direkt benimle evvlenirmisin dedi askım bnde evlenirim dedim sora yüzüğümü parmağıma taktı:nazar::21:bu olanlar e5in orta yeriii tabiii biraz komik biraz değişik oldu benim için tabiii ama sonuçta o gün bekliyodum artık bi evlenme teklifi e5in ortasında olması beklemediğim birşeydiii çok tatlıydııı:KK8:

hadi bende anlatayım
eylül 18de söz olayını aileler arası kesin olarak kararlaştırmıştık ve sözlümün o 1 hafta içinde bir evlenme teklifi yapması şarttı:KK69:ben sıkıştırıyorum tabi güzel olsun filan diye:KK66:
o hafta bir karışıklık oldu çarşamba teklif için kendini ayarlamış tabii o güne başka bir plan çıkınca iptal etmek zorunda kalmış o hafta da tüm günler dolu.düşünüyorum acaba nasıl olacak yoksa sözden sonra mı yapacak sözden sonra olursa bir anlamı olmaz filan diye.neyse ben hiç beklemezken perşembe günü sabahın köründe bana bir msj geldi lütfen kapıya çık diye.o gece de görümcemle(en yakın arkadaşımdı yıllardır)sabaha kadar kaynatmışız uyku mahmuru gittim kapıya açtım.o da ne :KK53: benim gözler aynen böyle oldu:KK53: yaklaşık 50tane uçan folyo balon bunları tutan ucunda çift şeklinde bir ayıcık elinde beyaz bir gül ve not hemen tabi uyku filan kaçtı bende bir çığlık bir sevinç açtım notu okudum
ardından sözlümü aradım ama açmadı bilerek açmamış.tam kahvaltı yapıyorduk pat yine kapı çaldı bir kutu işte dedim yüzük geldi:KK1: açtım kutu içinde kutu onu da açtım kutuda sadece bir not bugün saat 4de x markasına git orada seni bekleyen bir paket var.bana tabii saat geçmedi:KK66: saat 4 oldu neyse gittim tanıyorlar direk kutuyu verdiler hediye paketini açtım bir elbise içinde farklı bi not bugün akşam seni bu elbisenin içinde görebilmem mümkün mü?,saat 6da lütfen kuaföründe ol ama elbiseni giy git diye.saat 6 da elbisemle kuaföre gittim orada değiştim üstümü saçımı kuaförüm ona uygun yaptı saat 7de farklı bir kutu geldi içini açtım takı ve not bunları da takıp lütfen aşağı in diye ben merdivenleri 4er 5er atlayıp sözlümün kucağına atlama hayali kurarken en yakın arkadaşını gördüm bir an salaklaştım tabii:KK52: hadi gel dedi bindim arabaya nereye gidiyoruz diyorum tek kelime etmiyor derkeeeen gittiğimiz yerde sözlümü gördüm gayet şık ve heyecanlı bir şekilde elinde çiçekle beni bekliyordu kapıyı açtı elimden tutup elimi öptü ve mekana girdik çok şık bir masada yemek yerken biliyorum bugün çok klasik bir şekilde teklif edeceğim ama sonsuza kadar benim olur musun diye sormanın yeri zamanı olmamalı dedi ve dizinin üzerine çöküp sonsuza kadar benimle olur musun,yeri geldiğinde kölem yeri geldiğinde sultanım olur musun dedi :82: ben ağlamaya başladım ve evet diyince orada ne kadar insan varsa alkışlamaya başladı çok utandım :kk77::kk77::kk77: ama herşey mükemmeldi:KK69::KK69:

biraz uzun oldu kızlar okurken yorulursanız hakkınızı helal edin:KK61:

tatlım inan bizimde 4sene olmuştu ve benimkide tam bir odundur öyle böyle bir odun değil ama böyle günlere önem verdiğini anlayınca sıkıyorsa yapmasın.:KK66: o gün inan o odun dediklerimiz yontulmuş hayalimizdeki erkekler gibi davranıyorlar:KK1: inşallah senin sevdiğin adam da sana unutamayacağın tam istediğin gibi bir teklif eder.:93::KK34:

ben de bunu her sorana saatlerce anlatabilirim o kadar güzel bir duygu. nişanlımla çok eskiden beri tanışırız ama sevgili durumumuz olamamıştı bir türlü. sonra benim okulum onun okulu derken lise arkadaşları nasıl kopar birbirinden, biz de öyle olmuştuk. askerden geldikten ve okullarımızı bitirip hayatımız düzene girdikten sonra tekrar eskisi gibi olmaya başladık. daha sonra bütün duygular açıklandı falan resmi olarak sevgili olabildik:)
ilişkimizin 1. yıldönümümüzde birbirimize alacağımız hediyeleri düşünüyorduk, ihtiyacımız olan şeyleri söyledik birbirimize (böyle de tuhafız işte):) kutlamak için foçaya gittik çünkü ilişkimiz de orda başlamıştı. ben denize aşık bi insanım hayatımı denizin içinde geçirebilirim . o da bilir bunu. o gün biz denizdeyken ben top getirdim yanımda dur onu getireyim de oynayalım dedi. ben yüzmeye devam ettim sonra gitti geldi top falan yok, unutmuşum yanıma almayı dedi. sonra üstünden biraz geçti, dibe daldı aaa burda bişey buldum dedi. bi poşet ama kat kat. benim ne kadar meraklı bi insan olduğumu bildiğinden böle bişey yapmış:) ben aldım elinden hemen bırak ben kurcalayayım dedim. başladım açmaya ama kat kat bir sürü şeye sarılmış. sonra bi baktım çok güzel bir kutu. o zaman anladım benim olduğunu ama yüzük olduğunu tahmin edemedim çünkü büyük bir kutuydu. işte yıldönümü hediyen bu sana saat aldım dedi sonra kutuyu açmamla yüzüğü görünce bir çığlık attım başladım ağlamaya. o esnada bişeyler söyledi ama inanın ne dediğini duymadım bile o kadar heyecan verici ve güzel bir andı ki sadece senin en sevdiğin yerde teklif etmek istedim dediğini hatırlıyorum:):)
allah herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin:)

hadi bende anlatayım
eylül 18de söz olayını aileler arası kesin olarak kararlaştırmıştık ve sözlümün o 1 hafta içinde bir evlenme teklifi yapması şarttı:KK69:ben sıkıştırıyorum tabi güzel olsun filan diye:KK66:
o hafta bir karışıklık oldu çarşamba teklif için kendini ayarlamış tabii o güne başka bir plan çıkınca iptal etmek zorunda kalmış o hafta da tüm günler dolu.düşünüyorum acaba nasıl olacak yoksa sözden sonra mı yapacak sözden sonra olursa bir anlamı olmaz filan diye.neyse ben hiç beklemezken perşembe günü sabahın köründe bana bir msj geldi lütfen kapıya çık diye.o gece de görümcemle(en yakın arkadaşımdı yıllardır)sabaha kadar kaynatmışız uyku mahmuru gittim kapıya açtım.o da ne :KK53: benim gözler aynen böyle oldu:KK53: yaklaşık 50tane uçan folyo balon bunları tutan ucunda çift şeklinde bir ayıcık elinde beyaz bir gül ve not hemen tabi uyku filan kaçtı bende bir çığlık bir sevinç açtım notu okudum
ardından sözlümü aradım ama açmadı bilerek açmamış.tam kahvaltı yapıyorduk pat yine kapı çaldı bir kutu işte dedim yüzük geldi:KK1: açtım kutu içinde kutu onu da açtım kutuda sadece bir not bugün saat 4de x markasına git orada seni bekleyen bir paket var.bana tabii saat geçmedi:KK66: saat 4 oldu neyse gittim tanıyorlar direk kutuyu verdiler hediye paketini açtım bir elbise içinde farklı bi not bugün akşam seni bu elbisenin içinde görebilmem mümkün mü?,saat 6da lütfen kuaföründe ol ama elbiseni giy git diye.saat 6 da elbisemle kuaföre gittim orada değiştim üstümü saçımı kuaförüm ona uygun yaptı saat 7de farklı bir kutu geldi içini açtım takı ve not bunları da takıp lütfen aşağı in diye ben merdivenleri 4er 5er atlayıp sözlümün kucağına atlama hayali kurarken en yakın arkadaşını gördüm bir an salaklaştım tabii:KK52: hadi gel dedi bindim arabaya nereye gidiyoruz diyorum tek kelime etmiyor derkeeeen gittiğimiz yerde sözlümü gördüm gayet şık ve heyecanlı bir şekilde elinde çiçekle beni bekliyordu kapıyı açtı elimden tutup elimi öptü ve mekana girdik çok şık bir masada yemek yerken biliyorum bugün çok klasik bir şekilde teklif edeceğim ama sonsuza kadar benim olur musun diye sormanın yeri zamanı olmamalı dedi ve dizinin üzerine çöküp sonsuza kadar benimle olur musun,yeri geldiğinde kölem yeri geldiğinde sultanım olur musun dedi :82: ben ağlamaya başladım ve evet diyince orada ne kadar insan varsa alkışlamaya başladı çok utandım :kk77::kk77::kk77: ama herşey mükemmeldi:KK69::KK69:

biraz uzun oldu kızlar okurken yorulursanız hakkınızı helal edin:KK61:

cok sahane bir teklifmis gercekten cok beyendim.. allahim insallah banada böyle güzel bir teklif nasip eder :) :nazar: amin:nazar:

marmarise kaçamak yapmaya gitmiştik doğum günümdü otele yeni varmıştık odadayız yol yogunu ben uzandım biraz o habire valiz açmaya çalışıyor meğer yüzzüğü düşürmüş habire telaşla onu arıyomuş..sonra birdenn geldi yaanıma oturdu beni kaldırdı direk parmağıma yüzzüğü taktı sadece baktı sadece baktımmmmmmm:97:
resmi üçbuçuk yık gayriresmi 10 yıldır bu adamla evliyim seviyorum oda beni seviyor şimdi 1 yaşında şirin bir kızımız var hala flört ediyoruz birbirimizle....

X