Ben nişanlımla aynı okulda okudum,fakat ben örgün öğretim o 2. öğretim olduğu için fazla karşılaşma imkanımız olmuyordu.Ortak bir arkadaşımız benden sınava çalıştırması için rica ettiği zaman tanışmıştık,aslında daha öncesinden de aynı masada oturmuşluğumuz varmış ama ben pek hatırlamıyorum :) neyse ortak arkadaşımız sayesinde biz baya bir muhabbet kurduk falan sonra bir bakmışım hayatımın merkezine oturmuş :) örgün öğretimlerde hazırlık sınıfı olduğu için o benden 1 sene önde bitirdi okulu,daha sonra hemen askere gitmeye karar verdi..askere gitmesine 12 gün kala bi akşam okula çağırdı beni,akşama ablamlarla canlı müziğe gidicez okulda buluşalım ordan birlikte gidelim dedi.Okulda bi arkadaşıyla bi işinin olduğunu söyledi..peki dedim süslendim güzelce hazırlandım ama hazırlanırken içim içime sığmıyordu.Okula ondan önce gitmişim kantinde otururken işinin olduğu arkadaşını gördüm azıcık muhabbet ettik onunla dedim ne işin var benimkiyle falan söylemedi bişe para meselesi falan dedi geçiştirdi öylece..sonra telefon geldi,bizim bölümün arkasındaki banklarda seni bekliyorum dedi..kendi kendime yine çiçek aldı kantine gelmeye utanıyor falan die gülümseyerek oraya doğru gittim..doğruda tahmin etmişim elinde kırmızı gül vardı..oturalımmı biraz dedi ve oturduk ordaki banklara..elinde bi zarf vardı ucunda kırmızı bi kurdele.merak ettim o ney die sorduğumda sabret dedi..ilk önce zarfın içindekini aç oku dedi..açtımki zarfı
Nasıl bir sen var ki bende
Aklımdan çıkmıyorsun hiçbir yerde.
Geceleri ovuşturduğum ellerim oluyorsun.
Kurumuş dudaklarımda bir damla suyum
Dağların doruklarında haykırışım!
Gülüşüm oluyorsun sessiz ve içten.
Ve ağlayışım sevinçten.
Nasıl bir sen varki bende
İkimizin canı sanki bir bedende.
Işığım oluyorsun karanlıkta nurum
Alabildiğine güneşte salkım söğüt.
İhtiyaç duyduğumda derin bir öğüt.
Düşüncelerimi hapsetmek istediğimde
Bir çift anahtar oluyorsun.
Nasıl bir sen varki bende
Tek eksiğin bir hare tepende.
Meleğim oluyorsun beni koruyan.
Beni prense dönüştürecek cadım.
Uzun uzun düşündüm ve anladım.
Sana tek verebileceğim
Tertemiz bir aşk ve soyadım.
her kıtasını ayrı kağıtlara yazmış..ve ben sonunu okuduğumda zarfın ucunda bağlı olan kırmızı kurdelenin diğer ucundaki yüzüğü uzattı..''Soyadımı kabul edermisin aşkım?'' dedi...
o an cevap veremedim ağlamaktan sarılıp öptüm konuşamıordum bile heyecandan:) meğersem ablalarınında haberi varmış canlı müzikte bunu kutlamak içinmiş..Canlı müzikte dans ederken cevabımı verdim bende..'' Ömrümün sonuna kadar soyadını taşıyacağım'' dedim :)