Kız İsteme Eşlerinizden nasıl bir evlilik teklifi aldınız?

2011 aralık idi, Bursa'ya kuzenine gitmiştik, 2012 ye girmeye 5 dakika kala balkona çıktık hava buz bana güzel bire şiir okudu, sonra sağ cebinin kalbinin tam üzerine koymuş tek taşı, elimi kalbine tuttu ve benimle evlenirmisin dedi, tam o sırada havai fişekler patladı sanki bizi kutlar gibiydi bütün şehir:) benimkisi böyle oldu ben zaten nasıl olursa olsun evet diyecektim zaten:)

Bir Yaz Akşamıydı 02.08.2014

Habersizce oturuyordum arkadaşlarımla deniz kenarındaki bi masada , Volkanlar patladı birden ,bir kemancı geldi başucuma alkış sesleri ıslıklar kendime geldiğimde sevdiğim karşımda diz çökmüş benimle evlenirmisin dedi kalabalık bir restaurantın ortasında...

eşimle tanıştıktan 3 ay sonra evlenme tekelifi aldım... biribirimize uzak oturuyoduk ve haftada en az 4 gün buluşuyoduk beni alması gidicegimiz yere gitmemiz en az 2 saati buluyodu. yine günlerden birgün işten çıkıp eve gittim banyo yapıp kahvemi yaptım uzanıyorum. eşim mesaj attı yarım saate seni alıcam diye.. bende olmaz yorgunum yarın diye diretiyorum:) velhasıl aldı benı saçlarım ıslak tırnaklarımın ucunda bazı ojeler çıkmış makyaj yapamadım çok zor hazırlanırımda:) içim rahat etme az ilerden döndürdüm eve gittim yarım saat 40 dakka sonra çıktım tam hazır halde iyikide öyle yapmışım:) boğaz manz. bi yere yemege gittik saat 7 gibi kalk bahçeye gidelim diye tutturdu bu sefer neyse kalktık havai fişek gösterisi var açtım teli kameraya çekiyorum oda yanımda bieyler diyo ama dinlemedim:) sonra bi baktım karşımda yüzük gözleri dolmuş şok oldum ne noldu bu ne noluyo derken sarıldık şoku atlattıktan sonra güzel sözerini dinledim ve evett diye çığlık attım. mekana tekrardan giricez diye beklerken organizasyon bölümüne götürüyodu nereye ters gidiyosun derken bütün sevdiklerimizi gördüm ve ikinci şoku yaşadım resmen nişan yemegi gibi evlilik teklifi aldım:)) aklımda hiç evlenmek yoktu heleki eşimle. ama o benım ruh eşimmiş iyiki benim oldu çok seviyoruz birbirimzi tek eksik bebegimiz :KK43:

Ayyy cok guzel konular bunlar
Karşilikli oturuyorduk, beni elimden tuttu ve dedi- bu bir promosyon tabi benimle evlenir misin? evet dedim gölerim doldu
Benim çocuklarımın annesi olur musun? evet dedim
Evimin kadini olur musun? evet
Bana hep bakar misin ? evet dedim
Ne zamana kadar sordu? bir hayat boyunca dedim

Ayol cok utandim ben ne cok evet demisim ki :KK22::KK22::KK22:

2.5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim 23 Ocak 2015 te evlilik teklif etti. anlayacağınız daha yeni=) Ankara'da evden kaçış oyunları var. bir eve giriyorsunuz şifreleri çözerek 1 saat içince evden çıkmaya çalışıyorsunuz. ben her şeyden habersiz oyun oynayacağımızı sanırken meğer sevgilim bütün ayarlamaları yapmış son kutuyu açmak için gereken şifreyi çözdük kutuyu açtım ve içinde yüzük kutusu vardı. şok olmuştum gülmeye başladım. çok mutlu olmuştum. diz çöktü benimle evlenir misin dedi. tabiki eveeeeetttt:)

İnşallah omajaolur post: 38781125, member: 651381"]eşimle tanıştıktan 3 ay sonra evlenme tekelifi aldım... biribirimize uzak oturuyoduk ve haftada en az 4 gün buluşuyoduk beni alması gidicegimiz yere gitmemiz en az 2 saati buluyodu. yine günlerden birgün işten çıkıp eve gittim banyo yapıp kahvemi yaptım uzanıyorum. eşim mesaj attı yarım saate seni alıcam diye.. bende olmaz yorgunum yarın diye diretiyorum:) velhasıl aldı benı saçlarım ıslak tırnaklarımın ucunda bazı ojeler çıkmış makyaj yapamadım çok zor hazırlanırımda:) içim rahat etme az ilerden döndürdüm eve gittim yarım saat 40 dakka sonra çıktım tam hazır halde iyikide öyle yapmışım:) boğaz manz. bi yere yemege gittik saat 7 gibi kalk bahçeye gidelim diye tutturdu bu sefer neyse kalktık havai fişek gösterisi var açtım teli kameraya çekiyorum oda yanımda bieyler diyo ama dinlemedim:) sonra bi baktım karşımda yüzük gözleri dolmuş şok oldum ne noldu bu ne noluyo derken sarıldık şoku atlattıktan sonra güzel sözerini dinledim ve evett diye çığlık attım. mekana tekrardan giricez diye beklerken organizasyon bölümüne götürüyodu nereye ters gidiyosun derken bütün sevdiklerimizi gördüm ve ikinci şoku yaşadım resmen nişan yemegi gibi evlilik teklifi aldım:)) aklımda hiç evlenmek yoktu heleki eşimle. ama o benım ruh eşimmiş iyiki benim oldu çok seviyoruz birbirimzi tek eksik bebegimiz :KK43:[/QUOTE]
İnsallah o da olur

klasik bir evlilik teklifiydi.. restoranda diz cökerek vs :21:

biz 23 mayıs 2009 da tanıştık
23 mayıs 2015te nişan oldu isteme tarihi belirlenmişti bizim üzülüyordum ama evlilik teklifi konusunu açmadım hiç içimde yaşadım çocukluk arkdaşımla iş çıkışı yemek yemeye gittik yedik benim sevgilim anlı müzik v.sden hoşlanmaz kızlarla biz gideriz bende haber vermem genelde :) cafedeyiz v.s işte
yemekten sonra arkadaşımla canlı müziğe gittik diğer iş arkadaşıımız gelicek onu bekliyoruz.garson gelip bu masa rezerve szi şu masaya alabilirmiyiz dedi bi çok masa var özellikle bizim masa mı diye arkadaşıma serzenişte bulundum garsona kötü kötü bakarken :)
herneyse kızla muhabbete daldık biri geçti önümden ama rüzgar gibi :) sahneye doğru (benimki böyle ortamlardan falan nefret eder artı iki lafı bi araya getiremez birazda çekingendir sosyal alanlarda)
6 SENEDİR HER ÖKÜZLÜĞÜME KATLANAN diye bi cümle duyunca aniden başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü :) bu ses tanıdık :KK70:
İYİ KÖTÜ HER ANIMDA YANIMDA BANA DESTEK OLAN BİTANECİK SEVGİLİM 6 YIL DEĞİL ÖMRÜM SENİN OLSUN BENİMLE EVLENİRMİSİN EVET DE BAK PAZAR GÜNÜ İSTEMEYE GELCEZ DEDİ.BU ARADA SENİN CANLI MÜZİKTE NE İŞİN VAR ALCAM İFADENİ SENİ ÇOK SEVİYORUM DEDİ:)
Diz çöktü beklediğimiz kız arkadaşım meğer organizasyon içindeymiş 23 gülle zevkli bi tektaşla gözlerim ağlarken mutluluktan cevabım evet oldu :) alkış kıyamet helal olsun diyen müşteriler eşliğinde dans ettik birde üzerine :) Allah herkese nasip etsin çok başka bi duygu

Ay daha evlilik teklifi etmedi bekliyorum hele bi etmesin :KK70: :KK70: çok hevesli ve heyecanlıyım kesin ocak gibi edecek buraya mutlaka yazıcam :KK70:

bu hafta sonu buluşcaz artık bir evlilik teklifi bekliyorum :KK70: :KK70: etsiiinn yaa etsiiinnnn

X