Kız İsteme Eşlerinizden nasıl bir evlilik teklifi aldınız?

Helal olsun şimdiki gençlere vallahi .Hepsi Türk filmi gibi ne güzel .Hepiniz çok mutlu olun kızlar :))

ayyy kinder yumurtayla teklif edene ve göztepe taraftarlarıyla edene bayıldım ya çok güzelll
hepiniz mutlu yaşarsınız inşallah :)

bu emre altuğ'un çağla şikel' e yaptığı evlilik teklifinin aynısı ne tesadüf :hulya:

Bizim 2 yılı geçkin bi ilişkimiz vardı ve evlenme teklfinin bnm için çok özel olduğunun bilincindeydi.
Arada duygusallığı tutup ediodu ama düşünmem lazm diodum her sefernde kaydirigubbakcemile3
Neyse
Benim askm bitanemm sözlümm şöyle evlenme teklf etti:
1 gün önceden beni arayıp kız kulesine gidices cmrtesi gnü askm kendini ona göre hazırla ddi.
Bende tmm askm ddm hemen tbki kaydirigubbakcemile3
Çünkü kız kulesini görmeyi çook istiodum..
Neyse beklenen gün geldi kuafördü hazırlktı saat geld çattı..
Birlikte üsküdara gittk..
Ordan kızkulesne..
Masamıza oturduk yememizi yedik..
Yukarı çıktık sonra..
İstanbulun güzel manzarasını izlerken birden askm bna bakarmısın ddi..
Kafamı bi çewirdim elinde bembeyaz bir kutu..
Birlikte eskiyelim askm..
Benimle evlenirmisn ddi..
Ben bi süre cwp wermedim..
Bişe demicekmsin ddi..
Evet askm Evveeetttt dedimm.
Pırlantamı taktımm :lepi:
Aşşa indik snra yan masamızda oturan bi çift wardı meğersem çocukta kıza ewlenme teklfi etmiş kaydirigubbakcemile3
Unutamıcam anlardan biridir tbkide şimdi sözlüyüz Allah'a şükür çok mutluyuz
Görmeyi çok istediğim bi yerdi kız kulesi ve beni bıraksalar orda yaşayabilrimm :roflol:

sevgilim beni ilk yıldönümümüzde götürmüştü kız kulesine

eee ilk yıldönümünden kız kulesine götüren evlenme teklifini eyfelin tepesinde yapmalı dimi:roflol:

sevgilim beni ilk yıldönümümüzde götürmüştü kız kulesine

eee ilk yıldönümünden kız kulesine götüren evlenme teklifini eyfelin tepesinde yapmalı dimi:roflol:

Valla biz pek akşam yemeklerine çıkmıoduk genelde gündüz görüştğmz için süslenip püslenip akşam dışarı çıkamazdm bizm yıl dönmlermz kışa denk gelio..
Yazın evlenme teklfn etti annemler yazlktaydı we ewde tek kalıodm en güzel anı seçti askm saolsn..
Herkezin beğenis farklıdır sen çıtayı yüksek tutarsan seni memnun etmeside zor olabilr walla cnm yerimseniben

evet bende katılıyorum :) ne kadar romntık olmuş darısı basımıza :)

bu yazıların hepsini okurken çok duygulandım bende 3 yıldır çıkıyorduk evlenme teklfif beklerken ayrıldık nasi değilmiş demekki inşallah herekz çok mutlu olur

hayatta herşey kısmet cnm.. hayırlısı olsun

teklif etmesi için son 47 gün klava:

benim eşim romantik bir erkektir ama pek belli etmez ,bundan 7 yıl önce liseli aşıklar gibi sahilde bir

yerimiz vardı ,arabanın içinde oturur kış akşamları sıcak çayımızı içerdik ,yine öyle bir yağmurlu

akşamdı ,arabanın camları buharlanmıştı ,o zamanki sevgilim şimdiki eşim cd nin düğmesine

bastı ,bizim şarkımız ,sezen aksu ben sende tutuklu kaldım ,elimi tuttu ,buharlanan cama benimle

evlenirmisin yazdı ,gözlerim doldu tabi ,hemen altına evet yazdım ,fonda bizim şarkımız ,biz birbirimizin

gözlerine bir süre baktıktan sonra tek kelime etmeden sarıldık birbirimize ..4 yıllık evliyiz şimdi ,birde

kızımız var ..

vayyy eşine kocaman alkış vallahi canım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
allah mutluluğunuzu bozmasın canım :asigim:

oooyyyy oyyyy oyyyy ben hangii dağlara kaçsaaammm şimdiiiiii:mymeka: 9 yıldır birlikteyiz...15 gün önce sözlendik.. ne çıkmaya başladığımızda teklif etti ne de evlilik teklif etti hep karambole geldi bu işleeer... dur akşam gidip söyliym bana evlenme teklif et die =)) beni geçtim..çoluk çocuğa anlatacak malzeme olsun barii :CüvCüv:

güzel bi anı oluyo:)) teklif beklediğimi söylemesem belki benimki de yapmazdı biraz sıkıştırmak lazım erkekleri maalesef:))) şööle bi romantik teklif anısı da senden dinleriz inşş:)

annemden dolayi gizli gizli bulussurduk
oda 5-10 dakka falan
is yerimin arkasinda
1bucuk yillik flört döneminden sonra
is yerimin arkasindaki merdivenleri
mumlarla donatmis
heryerde güller serpilmis
duvarada siir yazmis
elindede bir palyaco beni bekliyo
herzamanki gibi
kaydirigub bakcemile3
gittim gördüm böyle oldum

siiri okudum
harikaydi
mum esliginde oturduk
hizli cekim konusuyoruz gözlerimizin icie baka baka
kaydirigub bakcemile3
sonra palyacoyu uzatti bana
aldim tsk ettim bir öpücükle
kenara koydum
acmicakmisin dedi
neyi dedim
palyaconun elindeki kutuyu
caktirmadim ama ben o kutuyu palyaconun süsü sandimdi
acicam askim dedim
acdim
ve icinde 2yüzük

bu ne ki askim dedim
dizlerinin üstüne cökdü
elimi tuttu
ve gözlerimin icine baka baka
bugünümde
yarinimda
bir ömür boyu
helalim olmaya varmisin dedi

varim dedimmmmmmmmmm hic düsünmeden

acikcasi evlilik teklifi alicagimi tahmin etmiyodum cünkü jestleri süprizleri her firsatta oluyodu
beni her seferinde sasirtmayi dünyanin en mutlu kadini yapmayi basariyordu

yaaa çok güzelmiş bayıldım herkese nasip olmaz ama bizede olursa yok demyiz:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…