- 3 Temmuz 2009
- 1.112
- 7
okurken gözlerim doldu, ne kadar asil bir davranış, Allah beraberliğinizi dünyada ahirette daim eylesin...
amin inş ablacım teşekkür ederiz:) sen de mutlu ol inş:)))
benim evlilik teklifim ilk bakışta romantik gelmese de benim için anlamlıydı..daha önce gül almıştık babamın mezarı için.istemeye gelmelerine bikaç gün kala beraber gidelim hem çiçeği dikeriz hem de babam görür belki seni dedim.gittik.çiçeği de ektik.birara duygusallaştım dalmışım da birden sözlüme doğru döndüğümde elinde bi kutu vardı içinde tek taş..babam da görsün istedim dedi ve teklifini yaptı.babamdan o kadar çok çekinen biriyim ki evet diyip sarılırken bile uzak durmaya çalıştım o gün babam kızcakmış gibi gelmiştiöyle değişik bi gündü..
Bizim 2 yılı geçkin bi ilişkimiz vardı ve evlenme teklfinin bnm için çok özel olduğunun bilincindeydi.
Arada duygusallığı tutup ediodu ama düşünmem lazm diodum her sefernde kaydirigubbakcemile3
Neyse
Benim askm bitanemm sözlümm şöyle evlenme teklf etti:
1 gün önceden beni arayıp kız kulesine gidices cmrtesi gnü askm kendini ona göre hazırla ddi.
Bende tmm askm ddm hemen tbki kaydirigubbakcemile3
Çünkü kız kulesini görmeyi çook istiodum..
Neyse beklenen gün geldi kuafördü hazırlktı saat geld çattı..
Birlikte üsküdara gittk..
Ordan kızkulesne..
Masamıza oturduk yememizi yedik..
Yukarı çıktık sonra..
İstanbulun güzel manzarasını izlerken birden askm bna bakarmısın ddi..
Kafamı bi çewirdim elinde bembeyaz bir kutu..
Birlikte eskiyelim askm..
Benimle evlenirmisn ddi..
Ben bi süre cwp wermedim..
Bişe demicekmsin ddi..
Evet askm Evveeetttt dedimm.
Pırlantamı taktımm :lepi:
Aşşa indik snra yan masamızda oturan bi çift wardı meğersem çocukta kıza ewlenme teklfi etmiş kaydirigubbakcemile3
Unutamıcam anlardan biridir tbkide şimdi sözlüyüz Allah'a şükür çok mutluyuz
Görmeyi çok istediğim bi yerdi kız kulesi ve beni bıraksalar orda yaşayabilrimm :roflol:
sevgilim beni ilk yıldönümümüzde götürmüştü kız kulesine
eee ilk yıldönümünden kız kulesine götüren evlenme teklifini eyfelin tepesinde yapmalı dimi:roflol:
bu emre altuğ'un çağla şikel' e yaptığı evlilik teklifinin aynısı ne tesadüf :hulya:
hayatta herşey kısmet cnm.. hayırlısı olsun
teklif etmesi için son 47 günklava: