Eşler Ayrı Uyur mu ?

Siz ikiniz birden tercih ediyorsunuz ayrı uyumayı ama konu sahibinin durumu çok farklı. Adam istemiyor kadın istiyor.
ikimiz etmiyoruz canım
ben istemiyorum birlikte uyumak
eşimden dolayı uykum kacıyor

eşim de buna anlayıs gosterıyor
konu sahıbının de anlayıslı olması gereklı bence

adam uykuda rahat etsin ne olucak ki

Masallah anne babaya da , sizlere de..

Sorun bir kac aydir cozulup basa sariyorr
Bence asil konu rahat edememek falan degil. Daha duygusal bir sey olabilir mi? Size soylemekten cekindigi bi sogukluk girdi araya belkide. Gun icinde paylasimlariniz nasil? Birlikte neler yapiyorsunuz? Cinsel hayatiniz sizce yeterli mi, bunu kendi icinizde de degerlendirebilirsiniz. Bazen farkinda olmadan evlilik, ev arkadasligina donusebiliyor. Belki esiniz farkindadir boyle bir durumun ama itiraf edemiyordur.

Esasen hala daş gibi ama benim bel pert Ahahahaha

Geçmiş olsun.
Benim bel sağlam ama yatılı misafirliğe gittiğimde kanapede yatırılınca allahım o nasıl bel ağrısıdır... Allah kolaylık versin ama siz yatağı değiştirin yine de bence, koltuk ilerleyen zamanda artırmasın ağrınızı

Tabi beli ağrıyorsa birde benim koca bacağını bir atıyor belime doğru sonra ben Pert vaziyette kaciyorum halıya tabi sabaha kadar bel diye bişey yok sende atıyorsan üstüne belki rahatsız oluyordur
Dogru bildin onceden atiyordum simdi yatagin kenarina yaklasip yatiyorum bazen o yanimdayken duvar ve yatagin arasindaki bosluga dusup cikiyorum .. ben kendime sikinti mi ariyorum nedir :)

Geçmiş olsun.
Benim bel sağlam ama yatılı misafirliğe gittiğimde kanapede yatırılınca allahım o nasıl bel ağrısıdır... Allah kolaylık versin ama siz yatağı değiştirin yine de bence, koltuk ilerleyen zamanda artırmasın ağrınızı
Ahahahahahahha kız ben gece gezmesine çıkıyorum evde odalar ve kanepeler halılar arası gezinti yapıyorum ama gidip iyi bir yatak alsam iyi olacak galiba

Bence asil konu rahat edememek falan degil. Daha duygusal bir sey olabilir mi? Size soylemekten cekindigi bi sogukluk girdi araya belkide. Gun icinde paylasimlariniz nasil? Birlikte neler yapiyorsunuz? Cinsel hayatiniz sizce yeterli mi, bunu kendi icinizde de degerlendirebilirsiniz. Bazen farkinda olmadan evlilik, ev arkadasligina donusebiliyor. Belki esiniz farkindadir boyle bir durumun ama itiraf edemiyordur.
Icimden gelip seni seviyorum dedigim de ; benim seni sevdigimden fazla olamaz diyen bi adam... Cok sorunlar yasadik ama herseyo geride biraktik veya ben biraktim o birakamadi ama birakamamasi gereken de bendjm..
ay bilmece gibi oldu anlayin iste :)

Dogru bildin onceden atiyordum simdi yatagin kenarina yaklasip yatiyorum bazen o yanimdayken duvar ve yatagin arasindaki bosluga dusup cikiyorum .. ben kendime sikinti mi ariyorum nedir :)
Duvara yasla bence yatağı orayida yastık koy gel burda yat kanepe etkisi yaptım sana de bence yatar o zaman

Buna benzer sorun yasadım bende. Benim eşimde işten yorgun geldiği zaman salonda koktukta uyur burda dalayım uykuya kestıreyım biraz der ben geçerim yatak odasına bir bakarım daha gelmiyor sonra gecenın bir vakti uykudan uyanıp yataga gelir bizimkisi uyuyakaldıgı için arada oyle koltukta yatmıslıgı oluyor gecen gun de o şekil uyuya kalmıs koltukta sabah işe gttıkten sonra konustuk yatakları ayırdık benim mi haberim yok dedim saçmalama olur mu oyle şey dedi.. Bende dedim her defasında aynı şeyi yapıorsun geliyorum diyorsun uyuyakalıosun orda die bundan sonra çagrmıcam nerde yatmak istıosan yat dedim tamam dedi uykum geldiginde artık yatak odasına geccem salonda dinlenmicem dedi uyuyakalıyom sonra dedi :)

tv karşında uyuyup kalmayı anlarımda,
çarşaf serip felan yatması bildiğin organize:)
düzenli hale getirdiyse hoş değil.
yeni mi evlisiniz.rahatsız mi oluyor aceba.
çok mu hareket ediyorsunuz.üstünü mu açıyorsunuz.
gürültü mu çıkarıyorsunuz uyurken ?yatağa yatinca çok mu konuşuyorsunuz?
uykusunu mu kaciriyorsunuz?v.s
bu gibi sorunlar yoksa gereksiz bir alışkanlık edinmiş.bu tür sorunlar varsada bir şekilde halledilir.
düzenli olarak ayrı uyumaya müsade etmeyin.

Icimden gelip seni seviyorum dedigim de ; benim seni sevdigimden fazla olamaz diyen bi adam... Cok sorunlar yasadik ama herseyo geride biraktik veya ben biraktim o birakamadi ama birakamamasi gereken de bendjm..
ay bilmece gibi oldu anlayin iste :)
Oturup tekrar konusun bence rest cekmeden. Benim gece kalkip kizimida esimide yasiyor mu diye kontrol ettigim cok olmustur. Yanimda olmasini isterim o yuzden. Insan bir ruya gorur sarilmak ister. Gozunu acinca esinin var oldugunu hissetmek ister. Sizde bunlari anlatin. Cok anlamsiz cunku yatak ayirmak. Her an dokunabilmek kadar guzel ne var ki?

tv karşında uyuyup kalmayı anlarımda,
çarşaf serip felan yatması bildiğin organize:)
düzenli hale getirdiyse hoş değil.
yeni mi evlisiniz.rahatsız mi oluyor aceba.
çok mu hareket ediyorsunuz.üstünü mu açıyorsunuz.
gürültü mu çıkarıyorsunuz uyurken ?yatağa yatinca çok mu konuşuyorsunuz?
uykusunu mu kaciriyorsunuz?v.s
bu gibi sorunlar yoksa gereksiz bir alışkanlık edinmiş.bu tür sorunlar varsada bir şekilde halledilir.
düzenli olarak ayrı uyumaya müsade etmeyin.
Bi kac kez konustuk bahaneleri de yazdim daha cok konusup yilisik duruma dusmek de istemiyorum tepki koydum uzaklasiyorum

Oturup tekrar konusun bence rest cekmeden. Benim gece kalkip kizimida esimide yasiyor mu diye kontrol ettigim cok olmustur. Yanimda olmasini isterim o yuzden. Insan bir ruya gorur sarilmak ister. Gozunu acinca esinin var oldugunu hissetmek ister. Sizde bunlari anlatin. Cok anlamsiz cunku yatak ayirmak. Her an dokunabilmek kadar guzel ne var ki?
Katiliyorum kendimi yalniz hissediuorum geceleri

Gecenlerde yasadik biz bunu. Oturma odasindaki kanepe cok rahat. Esim cok yogundu gecen hafta 10 gibi eve gelip biseyler yiyip hoop kanepede uyuyakaliyordu. Bir hafta kadar surdu bu yogun, yorgun diye ses etmedim, ama sevmiyorum tek yatmayi. En sonunda normal saatte geldigi gun yine orda yatinca, sabah ise giderken soguk davrandim opmedim. Anlamis aradi, sabah noldu bisey mi oldu diye sordu, yooo dedim ev arkadasi muamelesi yapiyorum sadece:) normale donduk sonra.

Gecenlerde yasadik biz bunu. Oturma odasindaki kanepe cok rahat. Esim cok yogundu gecen hafta 10 gibi eve gelip biseyler yiyip hoop kanepede uyuyakaliyordu. Bir hafta kadar surdu bu yogun, yorgun diye ses etmedim, ama sevmiyorum tek yatmayi. En sonunda normal saatte geldigi gun yine orda yatinca, sabah ise giderken soguk davrandim opmedim. Anlamis aradi, sabah noldu bisey mi oldu diye sordu, yooo dedim ev arkadasi muamelesi yapiyorum sadece:) normale donduk sonra.
Aynen boyle iste bn suan triplerdeyim durbakalim bnmki dun yanasti hic bakmadim eger boyle gitmesi isine gelip yatrsa tarafina bakmicam yani

Bi kac kez konustuk bahaneleri de yazdim daha cok konusup yilisik duruma dusmek de istemiyorum tepki koydum uzaklasiyorum
uzaklaşmak yerine ben olsam gider o kanepeye yatarım.
kay az öteye derim.sıkıştırırım küçücük cekyata kendim yayilirum.
kolumu bacagimida atarım üstüne.
.ben seni niye aldım akşam sarılıp uyuyamacaksam diye de gülerek laf atarim.hadi iyi geceler canım der yatarım.
yapı meselesi.böyle bir huyum var.
uzaklaşmak yerine üstüne gitmek ve bezdirmek gibi bir özelliğim var çoğu zaman.
büyük ihtimal sıkıntıya gelemeyip gidip yatağa yatacak.
sonra arkasından yatağa yatarım.
yani dediğim gibi yapı meselesi.uzaklasmak sogukluktan başka ise yaramaz.asıl sebebi bulun.ağız veya ten kokunuz felan varmı.
gece çok terlermisiniz mesela?
yani söylemek istemediği bir neden olabilir sizi kırmamak için.umarım en kısa sürede halledersiniz bu durumu

X