Eski sevgilisine mesaj atan sevgili

Şu an kimseyi affetmeye kasıyor değilim sadece hata yapıyorsa kendine yapıyordur ben bana gösterdiği ilginin farkında olduğu için başka birini sevmek gibi bir ihtimali pek göremiyorum. Ama yine de unutmuş ya da unutacak değilim bu yanlışını zaman koydum kendime psikolojimi ayrılayım mı kalayım mı diye zorlamayacağım. Kendimi şu an boşuna yıpratamam kafamda daha önemli şeyler var bunları gerçekleştirdikten sonra ilişkime odaklanacağım, ben şimdiye kadar çok büyük ayrılıklar yaşadım ve ani kararlar ile terk ettiğim oldu. Bundan korkuyor değilim sadece masumsa eğer onu harcamak ve güzel giden bir ilişkiyi bozmak istemiyorum

Çok açık konuşacağım, kendine saygın varsa ayrılırsın.

Boş olan erkek gece o saatte bir paragraf mesaj yazmaz. İçeriğine hiç girmiyorum bile yok anılarımız aklıma gelir bilmem ne.
Direk çöpe atardı kafasında bitirmiş olsa, amacı incelik etmek yollamak olsaydı da attığı mesaj "Mahsuru yoksa eşyalarını yolluyorum, x adrese mi yollayım" dan fazlası olmazdı. Bir erkek arkadaşım eski kız arkadaşına eşya yolluyordu, iade etmek istediği pahalı hediyeler vardı, onun attığı mesaj bu yazdığımın aynısıydı işte.

Şu an kimseyi affetmeye kasıyor değilim sadece hata yapıyorsa kendine yapıyordur ben bana gösterdiği ilginin farkında olduğu için başka birini sevmek gibi bir ihtimali pek göremiyorum. Ama yine de unutmuş ya da unutacak değilim bu yanlışını zaman koydum kendime psikolojimi ayrılayım mı kalayım mı diye zorlamayacağım. Kendimi şu an boşuna yıpratamam kafamda daha önemli şeyler var bunları gerçekleştirdikten sonra ilişkime odaklanacağım, ben şimdiye kadar çok büyük ayrılıklar yaşadım ve ani kararlar ile terk ettiğim oldu. Bundan korkuyor değilim sadece masumsa eğer onu harcamak ve güzel giden bir ilişkiyi bozmak istemiyorum

Karar sizin kararınız ama ortada o kadar güzel giden bir ilişki olsa adam gecenin üçünde eski sevgiliye anılar, hatıralar dolu kocaman bir paragraf yazıp göndermezdi.

Konuyu bu şekilde değil de sevgilim eski sevgilisine mesaj atıp eşyalarını al dedi ben de kıskandım diye açsanız sizi haksız bulur adama yüklenmeyin derdim ama konunun bu haliyle adam resmen dram kasmış alttan alta seni unutamadım mesajını vermiş.

Karar sizin kararınız ama ortada o kadar güzel giden bir ilişki olsa adam gecenin üçünde eski sevgiliye anılar, hatıralar dolu kocaman bir paragraf yazıp göndermezdi.

Konuyu bu şekilde değil de sevgilim eski sevgilisine mesaj atıp eşyalarını al dedi ben de kıskandım diye açsanız sizi haksız bulur adama yüklenmeyin derdim ama konunun bu haliyle adam resmen dram kasmış alttan alta seni unutamadım mesajını vermiş.
:KK9:

Diyorsun ki o kızı unutması için zaman taniyacağım. :) Umarım unutur ve ilişkiniz güzel şekilde devam eder ancak o mesaj boş bir mesaj değil. Bunuda zaten sizde biliyorsunuz diyecek birsey yok

Adamın aklı fikri eski sevgilisi o kadın ona dondugu an sen biteceksin. Kusura bakma da 2.45 te hangi adam çadır iadesi derdine düşer? Ve kadının da cevabiyla anlaşılıyor ki onun da aklı adamda

Destan yazmış yaw adam,bi erkek bi kıza bukadar uzun mesaj yazıyosa deriiiiin bi aşk vardır.çnkü erkekler bukadar uzun mesaj yazmaz...

"Son konuşmalarımız da sana asla dönemeyeceğimin
kesin işaretleri olarak,
bilinç altımda yer edip
İkimizin de hayatımıza kararlılıkla devam etmemizi
sağlıyor"

Burada ne demek istemiş hiç anlamadım.
5 kez okumama rağmen.

her şey önce beyinde biter.özleminden yansam tutuşsam bile olamayacağımızı biliyorum.bu yüzdenzaten olmıyacaktı deyip daha kolay adapte oluyorum.biliyorum senin açından da durum bu demek istemiş

Hayatında ki kişi bu kızı unutamamış belli. Ya ben bu erkekleri anlayamıyorum. Anlayan varsa da beri gelsin bana anlatsın :KK31:

Mesajı hiçbir şey bilmeden okuyunca 3 aylık değil de çok daha uzun bir ilişkiden sonra yada derin duygularla yazılmış gibi duruyor..
Eşya gönderme olayı zaten bana saçma gelir. Görmek istemiyorsan atarsın, değer verdiğin biriyse de bir yaşanmışlık hatırası olarak saklarsın.
Ben olsam içeriğe değil de, mesajın atılma saatine ve sebebine takılırdım.. :KK14:

""İki kişilik cadirimizi""bu cümleye dikkat et canım. Bilmiyorum başkaları fark ettimi msjlarin hepsini okumadım çünkü. Genelde herkes aynı fikirde. Sanki senelerdirrr birlikteligi bitirmiş gibi msj.beynini patlatmayı isterdim ama o anki ruh halim neyi gosterir!!!!

Ohooo, bu ne arkadaş?

Alt tarafı kıçı kırık bi çift terlikle çadır, at gitsin yahu? Bunun için gecenin o saatinde kompozisyon gibi mesaj mı atılır? Ben kadın olduğum halde yapmam, erkekler hiç yapmaz. Bi önemi yoksa benim dediğim gibi olur yani, çoğu kişi de söylemiş bunu.

Hayatında ki kişi bu kızı unutamamış belli. Ya ben bu erkekleri anlayamıyorum. Anlayan varsa da beri gelsin bana anlatsın :KK31:
Hanimefendi bu konu uzerinde yillardir ugrasiyorum ama birtakim parametrelere ulasabildim, en azindan genel olarak tum erkeklerde olan bazi temel refleksleri anlamis gibiyim.

Ohooo, bu ne arkadaş?

Alt tarafı kıçı kırık bi çift terlikle çadır, at gitsin yahu? Bunun için gecenin o saatinde kompozisyon gibi mesaj mı atılır? Ben kadın olduğum halde yapmam, erkekler hiç yapmaz. Bi önemi yoksa benim dediğim gibi olur yani, çoğu kişi de söylemiş bunu.
ooo benim yazdiklarimi gorseniz sok olurdunuz desenize, derleyip kitap yapacagim bu gidisle!!!

X