Eski sevgilisine mesaj atan sevgili

Genellikle kadınlar böyle anlamlar yükleyip duygusal yaklaşır. Sevgilinizin bu mesajı tuhaf geldi.
Çok mu duygusal bir yapıya sahip bu adam? İnsanları kırmaktan çekinir mi? Belki karşısındakini incitmemek için böyle yazmıştır. Ayrıldık ama kötü ayrılmayalım gibi. Ayrılma nedenlerini biliyor musunuz?
Size karşı davranışları nasıl? Soğuk isteksiz gibi mi?
Mesajında sizden bahsetmemesi daha iyi bence. Karşı tarafı kışkırtmaya gerek yok. Belki kin duyup huzur bozardı belli mi olur.

DJpMYl.jpg
Yaklaşık iki aydır ilişkimiz var, kızla olan ilişkisi üç atlık ve onunla ilişkisinde olam samimiyet ile benim ile olan ilişkisindeki samimiyet arasında fark var. Neyse sevgilim bir ay önce ayrıldığı günün 1 ay sonrasında gece eski sevgilisine kalan eşyalarını alması için mesaj atıyor. Sebebi ben ona gittiğimde o kızım terlikleri hala oradaydı ve bana eski sevgilisinin terliklerini giydirmek istediğinde ben olayı çakıcam diye çok tedirgindi ama ben anlamıştım ve giymedim, terlikleri atmasını veya geri göndermesini söylemiştim ama bu mesajda benim durduğum farklı noktalar var ama sevgilim bu noktaların herhangi bir şekilde düşündüğüm gibi beni yok saymak üçüncü kişi yapmak değil herhangi bir ilişkisi olduğunu söylediği zaman vereceği tepkiden korunmak ve nazar değdirmesini istemediği içinmiş. ayrıca eklemem lazım, kıza bu mesajı attıktan sonra kız da bir cevap vermiş mesajı ben de gördüm "umarım iyi olursun, ben iyi değilim, eşyaları ben de kullanamam" falan ama oğlan bir şey yazmamış. Ama bu benim avuntu kaynağım değil tabii ki de bir de size sorayım tepkilerim normal mi böyle bir durumda sizin tepkiniz ne olurdu
Yani seni üzmek istemem ama ya sevgilin Türk filmlerinden fırlamış gibi çok naif, çok ince düşünceli bir insan ya da bu kıza karşı halen bir şeyler hissediyor. Bilemedim yani.

öfffff valla böyle yalancı dolancı insanlar beni bayıyor artık yaaa, arkadaş at çöpe gitsin kız ayrılmış ve almamış onları demek ihtiyacı yok sana da atarsın diye bırakmış gitmiş yani ne bu laga luga hareketler ne bu hem iyiyim hem kötüyüm algısı yaratan tripler, unutan adam aramaz sormaz bu kadar mektup gibi mesajda yazmaz, gel al almıyorsan atıyorum der keser. benim sevgilim yapsa bilemiyorum muhtemelen parçalardım onu

Sindiremediğimi, bu durumu düzeltmesi gerektiğini söyledim. Ben bu mesajı okuduğumda aradaki ilişkinin bitmemiş olduğunu, sevgilimin de aslında başka birine benimleyken bir şeyler hissettiğini ve bu mesajda o bunu yansıtırken beni de "başka birisi" olarak kaleme alıp üçüncü kişi yapmasına sinirim bozuldu. bu mesajda o kız çok değerli ve ben çok değersiz biriyim. Bunu hak ettiğimi düşünmüyorum ve bu konu da iki öpücük bir özürle kapanmaz, bu hatayı nasıl yaptıysa öyle de kapatması lazım.

haklısın kesinlikle bence zor olsada vazgeç uzun zamanda olmamış hem. Kimse yarabandı olmayı haketmiyor. Kalbi beyni boş değil sanırım bu adamın.

Evet o da böyle söyledi
Ben nisanlimi diğeriyle ayrıldıgim gün bulmustum. Umrumda bile olmadı diğeri ne der ne düşünür .başkaları ne yapar.

Kendini inandirmaya çalışma acikca kıza hala değer veriyor başka ihtimal yok

öfffff valla böyle yalancı dolancı insanlar beni bayıyor artık yaaa, arkadaş at çöpe gitsin kız ayrılmış ve almamış onları demek ihtiyacı yok sana da atarsın diye bırakmış gitmiş yani ne bu laga luga hareketler ne bu hem iyiyim hem kötüyüm algısı yaratan tripler, unutan adam aramaz sormaz bu kadar mektup gibi mesajda yazmaz, gel al almıyorsan atıyorum der keser. benim sevgilim yapsa bilemiyorum muhtemelen parçalardım onu
Nabız yoklamis bi de çakal edebi cumlelerle

benzer bir şeyi bende eski sevgilime yapmıştım maksat muhabbet olsun :)) tekrar olma ihtimali var mı diye yoklamıştım :) ama hayatımda kimse yoktu bunu yaptığımda biri olsa yaparmıydım eğer seviyorsam yapardım. ama sevmiyorsam atardım çöpe . ne muhatap olucam işim mi yok yahu

Aklını başına al arkadaşım
İstediğin adama yeni bi mesaj attirmak galiba .
Çok komik duruma düşersin

Adam bildiğin özlemiş. Kız da "ben iyi değilim" diyerek karşılık vermiş işte ben de özledim demiş. Adam ayrılır ayrılmaz da sizi bulmuş. Maksat unutmaya çalışmak. Bence kullandırtmayın kendinizi. Ayrıca 3 ayda ne kadar yaşanmışlık olabilir ki bu kadar. Acıtasyon yapıyor resmen. Ben de unutamadım diyor.

"Son konuşmalarımız da sana asla dönemeyeceğimin
kesin işaretleri olarak,
bilinç altımda yer edip
İkimizin de hayatımıza kararlılıkla devam etmemizi
sağlıyor"

Burada ne demek istemiş hiç anlamadım.
5 kez okumama rağmen.

X