• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisinden gelen mesaj...

Pollyannacılık diye düşünmeyin ama başıma geldiği için yazıyorum, bir arkadaşım bir gün aradı ve evdeki bir kaç kitabını bana vermek istediğini söyledi durduk yere. Ben de hayırdır dedim doğal olarak, sonra söylerim dedi. İşin aslı sonradan ortaya çıktı, eski sevgilisinin hediyesi olan kitaplarını eşi farketmiş üstündeki isim ve tarihten, atacak veya değer vermeyecek birine verecek değilim, hatıra olarak sakladığımı eşim düşünsün istemiyorum sende dursunlar, evde sorun çıkmasın istiyorum dedi. Atsaydı ne olurdu diye düşünmedim, çünkü kitap önemlidir ikimiz için de, emaneti olarak duruyorlar bende. Aralarında öyle bir muhabbet vardır belki zamanında, alt sebebi illa eski duygularının devam etmesi olmayabilir yani. Filmde izlemiştir, biriyle konuşulurken eski defterler açılmıştır öyle bir özür ihtiyacı hissetmiştir durduk yere, ben olsam kargo şubesi adresi verir, oo kitabım sonunda bana geri döndü diye sevinirdim o kadar.
evet sizinki değişik bir sebepmiş :) haklı olabilirsiniz, bir şeyler çağrıştırmış bunun etkisiyle aramak istemiş olabilir. ben de kötü niyetli olmak istemiyorum ama sevgilim kızın adres sorarak alenen onun ağzını aradığını düşünüyor. neticede ben kızı tanımıyorum o tanıyor ve niyetini böyle tahmin etti ama bilemeyiz elbette.

evet sizinki değişik bir sebepmiş :) haklı olabilirsiniz, bir şeyler çağrıştırmış bunun etkisiyle aramak istemiş olabilir. ben de kötü niyetli olmak istemiyorum ama sevgilim kızın adres sorarak alenen onun ağzını aradığını düşünüyor. neticede ben kızı tanımıyorum o tanıyor ve niyetini böyle tahmin etti ama bilemeyiz elbette.
Bende varmış ya zaten o kitap, ayrıldıktan sonra yenisini alıp koymuştum yerine, göndermene gerek yok desin rahatlayın ikinizde o zaman :KK48:

[
Niyetim Sevgilini zan altında bırakmak değildi
Sadece insan neden bir yıldır görüşmediği eski sevgilisine bu kadar rahat mesaj atabilir adres isteyebilir diye düşündüm
Biz iki ay sonra bile yazmaya korkuyoruz tersleniriz vs diye gurur yapıyoruz
Ama eski sevgilisi bir yıl sonra adres isteyebiliyor..
Tuhaf.
gerçekten tuhaf açıkçası biz de anlayamadık. kokusu çıkar diye umuyorum.

Bende varmış ya zaten o kitap, ayrıldıktan sonra yenisini alıp koymuştum yerine, göndermene gerek yok desin rahatlayın ikinizde o zaman :KK48:

erkek arkadaşım cevap vermedi. hatta tam tersi olması gerekirken ben özellikle cevap vermesini istedim. kızın nereye kadar gideceğini merak ettim çünkü.

erkek arkadaşım cevap vermedi. hatta tam tersi olması gerekirken ben özellikle cevap vermesini istedim. kızın nereye kadar gideceğini merak ettim çünkü.
:) ateşle oynamayın, karşı tarafın kesin niyetini bilmiyorsunuz yine de, "bir sorun çıkarsa ararsın" der lafın gelişi bu sefer su yolu yapar aramayı :D hiç gereği yok, şimdi sessizliğe rağmen yine iletişim kurmaya çabalarsa ama emin olursunuz esas derdinden :)

haklısınız bana söylemesi benim de çok hoşuma gitti :) derdi yem atmak mı bilmiyorum ama kafa karıştırmayı başardı. neyse ki birlikte olduğum insana güveniyorum.

Cok sanslı olmalısın böyle düsündürten biri var hayatında. Mutlulugunuz daim olur umarım.
Kafanı karıstırma güvenin tamsa.

Sendeki sabra hayran kaldım
ben olsam saçını başını yolardım :KK53:
şaka ağzıma geleni msj olarak atardim
kitapmis başımın gözümün sadakasi olsun
Bi sene sonra çıkıpta huzursuzluk yratmis densiz ama varya ya öyle tuhaf kızlar 3 sene sonra çıkıpta yazdı bizdeki !!!!

O da sizin mutluluğunuzdan haberdar demekki. Bana pek iyi niyetli gelmedi. Nabız yoklamış bu kız bence.

:) ateşle oynamayın, karşı tarafın kesin niyetini bilmiyorsunuz yine de, "bir sorun çıkarsa ararsın" der lafın gelişi bu sefer su yolu yapar aramayı :D hiç gereği yok, şimdi sessizliğe rağmen yine iletişim kurmaya çabalarsa ama emin olursunuz esas derdinden :)
evet çok haklısınız. o zaman ak koyun kara koyun belli olur :p tavsiyeleriniz için teşekkürler :)

Şeytan dürtmüş kızı :KK14:
onun sevgilisiyle arası iyi olabilir
sizinkini bozmaya niyetlidir belki

O zaman korkulacak birşey yok sende fazla kucalama koyunun aklına karpuz kabuğu getirme

iyi niyet yok kızda bir yıl gecmiş aradan nerden esmişde arıyor eski sevgililer arıyorsa asla iyi niyeli olmaz: iyi niyet adı altında bozmaya meraklılar

Bir konuyu vicdan yapmis olabilir.
Mesela kendisi ayrilmissa, uzuldugunu dusunup kirdigini dusunmus olabilir.
Benimde oluyor bazen gecmise dair kirdigim ve ozur dilemek istedigim.
Kitap olayi abartili geldi sadece, gereksiz olmus.

hepinizin aklına gelen ihtimali tahmin ediyorum. şöyle ki, kızın bi ilişkisi var ve gayet mutlular. yani geri dönmeye çalıştığını pek düşünmüyorum. ve kızın da oldukça rahat olduğunu söylemem gerek.

Geri dönmeye çalıştığını düşünmüyorum.

Kadınlar da erkekler de yeni ilişkileri olsa bile eski sevgilileri dönem dönem yoklayabiliyorlar.

Cevap verecek mi merakı, yeni ilişkisinde yaşadığı herhangi bir pürüz, hayatındaki insan dışında birileri tarafından da talep gördüğünü düşünüp iyi hissetme...

Gördüğünüz gibi hepsi hastalıklı düşünceler, ihanet meyli ve karakter marazları...

Zaten -çok ekstrem bir durumdur- iki taraf da sevgiliyle arkadaş kalmayı becermediyse şayet...

Kişi eski sevgilisini ölmüş kabul etmeli, hatıralarıyla avunmayı bilmeli...

Neticede o artık başkasıyla yeni bir dünya kurmuş, yani sahiden de "öbür tarafa gitmiştir"...
:ssz:

Back