- 26 Eylül 2018
- 763
- 2.127
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emin ol söyler benim arkadasimin annesi de böyle zanneder hep der "kizim her şeyini bana anlatir, ayrilik acisinda benim kucağımda aglar. bizim aramızda sir yok" diye. kizi annesine her seyi anlatıyor, ayrilinca olanlari vs söylüyor ama benimle diye cikip sevgilisiyle gittigi tatillerden annesinin haberi yok. annesi hala eski usul, pastane aski yaşadığını saniyor. eski sevgilisini internetten bulduğunu biliyor ama tinderdan tanisip birkac kere yattiktan sonra sevgili olduğunu bilmiyor:)Kardeşim bana ne yapsa söyler. Her hatasını… o yüzden inanıyorum
Ben inanilmaz ozgur bir babayla buyudum, aldigim nefesi bilir. Esimi, babam bizi yakalamasaydi evlilik teklifi alana dek soylemeyi dusunmuyordum mesela. Calisan bir kadin olmasaydim evden cikmak icin de yalan soyleyebilirdim, bununda cok normal oldugunu dusunuyorum. Yani oyle herseyini bilirim diye güvenebileceğin tek kisi kendinsindir, ben kendimden baskasina herseyini bilirim diye kefil olmam.emin ol söyler benim arkadasimin annesi de böyle zanneder hep der "kizim her şeyini bana anlatir, ayrilik acisinda benim kucağımda aglar. bizim aramızda sir yok" diye. kizi annesine her seyi anlatıyor, ayrilinca olanlari vs söylüyor ama benimle diye cikip sevgilisiyle gittigi tatillerden annesinin haberi yok. annesi hala eski usul, pastane aski yaşadığını saniyor. eski sevgilisini internetten bulduğunu biliyor ama tinderdan tanisip birkac kere yattiktan sonra sevgili olduğunu bilmiyor:)
benim yakinlarim da benim cogu seyimi bilir, hayatimi paylasmayi seviyorum yakinlarimla. ama asla bilemeyecekleri, tahmin edemeyecekleri ayrintilar da var hayatımda.
yani sen guvenme o kadar kardesine. anlattigi hikaye de deli sacmasi. avukatina "ben yapmadim" diyen suclular gibi davranmis. oysa paylassa dogruyu belki cozum bulacaksıniz
Biz kimseye iftira atmadık sadece şüpheAsıl siz şuan adamın eski sevgilisine iftira atmaya çalışıyorsunuz bence.Burdan da akıl alıyorsunuz nasıl inandırıcı oluruz diye.Bi halt etmiş kardeşiniz arkasında dursun bari.Tiktoktan yayın açıp erkeklerle konuşuyormuş yarış için filan geçsin bunları
Değilim ve evliyim….Kardesine bu kadar guvenen kisi abla degildir konu sahibinin ta kendisidir diyesim geldi
AynennnnSevgilisi varken ikili yayına erkekleri alıp laylaylom yapıyorsa ALDATİYORDUR.