• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisinden gelen mesaj...

merhaba hanımlar. bu konudaki fikirlerinizi merak ettiğim için paylaşmaya karar verdim.

öncelikle sevgilim ile eski sevgilisi bir yıldır görüşmüyorlar.

kız sevgilimi dün sabah birkaç kez arıyor. ardından ''mert seni kırdım, özür dilerim'' şeklinde bir mesaj atıyor. akabinde tekrar arıyor.
kız telefonda herhangi bir sorunu olmadığını, sadece eski konular aklına takıldığı için söyleme gereği duyduğunu söylüyor.
konuşmadan sonra tekrar şöyle bir mesaj geliyor: '' bu arada eskiden verdiğin kitap bende duruyor. adresini yollarsan sana gönderebilirim :) ''

birincisi, bir yılı aşkın süredir hiç görüşmediği birine neden şimdi ve durduk yere söyleme gereği duydu?

ikincisi altında yatan başka bir şey mi var?

hepinizin aklına gelen ihtimali tahmin ediyorum. şöyle ki, kızın bi ilişkisi var ve gayet mutlular. yani geri dönmeye çalıştığını pek düşünmüyorum. ve kızın da oldukça rahat olduğunu söylemem gerek.
Kız rahatsa biraz gerip sonra bırakmak lazım :D

Şeytan dürtmüş kızı :KK14:
onun sevgilisiyle arası iyi olabilir
sizinkini bozmaya niyetlidir belki
bizim ilişkimizi bildiğini sanmam. öyle olsa bile başkasıyla birlikteysen ve geri dönmeyi düşünmüyorsan, ayrıca geçmişte bu kişi sana kötülük yapmadıysa neden ara bozmak istersin ki?

bazıları sırf egosu için merak ederler acaba beni unuttu mu şimdi mesaj atsam kesin cevap verir bana tarzında düşüncelere kapılırlar malesef. benim sevgiliminde eski sevgilisi mesaj atar arada müsaitsen görüşelim mi diye .. bence fazla takılma canım eğer sevgilin kendisi gösterdiyse mesajı sana sorun yoktur. eğer gizlediği bir şey olsaydı saklamayı tercih ederdi ..

Eski sevgililer eskide kalsa keşke. Benimkininki de aradı geçen içmiş sana geliyim de beni seviyosun da. Yem işte. Ama anlatmaları çok güzel tabiki ama ilişkiyi yıpratıyor böyle şeyler bence.

bazıları sırf egosu için merak ederler acaba beni unuttu mu şimdi mesaj atsam kesin cevap verir bana tarzında düşüncelere kapılırlar malesef. benim sevgiliminde eski sevgilisi mesaj atar arada müsaitsen görüşelim mi diye .. bence fazla takılma canım eğer sevgilin kendisi gösterdiyse mesajı sana sorun yoktur. eğer gizlediği bir şey olsaydı saklamayı tercih ederdi ..
doğru söylüyorsunuz. zaten sevgilimden yana sorunum yok.
sadece geçen o kadar süreden sonra sırf ego tatmini için sevgilimi alet etmeye kalkışması hoş değildi.

Eğer bu özür bir yol öncesine ait olsaydı bu kadar kısa olmazdı. Bi girişi sonucu olurdu. " mert uzun zaman oldu ama bir özür borçluyum sana, kalbini kırmıştım, özür dilerim. Kendine iyi bak" gibi mesela. Kız anormal değilse bir yıldır görüşmediği birine böyle tepeden düşer gibi msj yazmaz bence

Yeni sevgilisiyle arasi bozulmuş veya ayrılmış. Eski sevgilisi şuan boşta mı diye kontrol etmek istemiş ve tekrar başlama ihtimallerini yoklamis. Bence.

allahım ne saygılı ilişkiler varmış..
ben bunu yaşasaydım buraya konu bile açmaz, kan alırdım kan.
sevgiliminde burnundan getirirdim. mümkün mü yahu?
gerektiğinde ağır konuşacak, senin sevgilin açık kapı bırakıyor geçmişler olsun.

doğru söylüyorsunuz. zaten sevgilimden yana sorunum yok.
sadece geçen o kadar süreden sonra sırf ego tatmini için sevgilimi alet etmeye kalkışması hoş değildi.
evet kesinlikle yaptigi sey hic hos degil ama napalim bazilarida boyle iste yapcak bisey yok gormezden gelin gitsin ..

ilginç
insan eski sevgilisinde neden özür dilesin ki durduk yere
altından kesin bişey çıkar
yoksa aaa dur ben bi eski sevgilimden özür dileyim demez kimse

ben çok merak etti mi face den görüyorum evlenmiş mutlu olsun.karısıda bana benziyor tip olarak şuanki halim

Geri dönmeye çalıştığını düşünmüyorum.

Kadınlar da erkekler de yeni ilişkileri olsa bile eski sevgilileri dönem dönem yoklayabiliyorlar.

Cevap verecek mi merakı, yeni ilişkisinde yaşadığı herhangi bir pürüz, hayatındaki insan dışında birileri tarafından da talep gördüğünü düşünüp iyi hissetme...

Gördüğünüz gibi hepsi hastalıklı düşünceler, ihanet meyli ve karakter marazları...

Zaten -çok ekstrem bir durumdur- iki taraf da sevgiliyle arkadaş kalmayı becermediyse şayet...

Kişi eski sevgilisini ölmüş kabul etmeli, hatıralarıyla avunmayı bilmeli...

Neticede o artık başkasıyla yeni bir dünya kurmuş, yani sahiden de "öbür tarafa gitmiştir"...
:KK14:

saydığınız sebeplerden ötürü bunu yapmış olabilir. kadının psikolojisini veya bu tarz eğilimleri olup olmadığını bilemiyorum.
yalnız zamanlaması da, iletişime geçme şekli de gayet enteresandı.

eski sevgili ile arkadaş kalmaya- sıkı fıkı olmaya çalışmaya ben sıcak bakmam fakat, çok kötü şeyler yaşanmadıysa en azından geçmişten gelen bir hukuk vardır. zor durumda kalınır, yardım isteyecek kimse yoktur vesaire iletişime geçilebilir. ama ego tatminatı veya tekrar yem atma meselesi bambaşka ve olmaması gereken bir şey.
bu arada güzel bir yorum olmuş, teşekkür ederim.

allahım ne saygılı ilişkiler varmış..
ben bunu yaşasaydım buraya konu bile açmaz, kan alırdım kan.
sevgiliminde burnundan getirirdim. mümkün mü yahu?
gerektiğinde ağır konuşacak, senin sevgilin açık kapı bırakıyor geçmişler olsun.

evet insan ilişkilerinde saygı önemlidir. her şeyi mümkün olduğunca saygı çerçevesinde halletmek bence daha iyidir.
açık kapı derken ne demek istediniz? bir de sevgiliden neden kan alınıyor? kendisi arayan değil aranan konumunda.

evet insan ilişkilerinde saygı önemlidir. her şeyi mümkün olduğunca saygı çerçevesinde halletmek bence daha iyidir.
açık kapı derken ne demek istediniz? bir de sevgiliden neden kan alınıyor? kendisi arayan değil aranan konumunda.
şunu bil ki; biz istemediğimiz sürece kimse bize ulaşamaz, huzursuzluk veremez.
sevgilin aralık kapı bırakıyor, belki de zamanında gerçekten sevdi ve kızın ayrı bir yeri var.
ben böyle bir durumda ayrılığa kadar götürürdüm.
Zira sevgilin ya çok saf ya da bu ilişkide saf olan sevgilin değil...
amacım üzmek değil sadece gözlerini aç derim.. kendini teselli etme, sevgilin suçsuz değil.

şunu bil ki; biz istemediğimiz sürece kimse bize ulaşamaz, huzursuzluk veremez.
sevgilin aralık kapı bırakıyor, belki de zamanında gerçekten sevdi ve kızın ayrı bir yeri var.
ben böyle bir durumda ayrılığa kadar götürürdüm.
Zira sevgilin ya çok saf ya da bu ilişkide saf olan sevgilin değil...
amacım üzmek değil sadece gözlerini aç derim.. kendini teselli etme, sevgilin suçsuz değil.
şimdi,
birincisi ortada suç olan nedir? eski sevgiliye direkt engeli basıp ulaşmaya çalıştığında ne olursa olsun derdini dinlemeden direkt terslemek mi gerekir?
bunu yapmayınca açık kapı bırakılmış veya aldatılmış mı olunuyor?
kendimi teselli etmiyorum. mesajımı iyi okuduysanız bu durumu bana söyleyen o zaten, ben bir şey yakalamış değilim.

bence boşuna kurcalamayın ve dusunmeyin de,
hem vakti hem enerji kaybı.

tekrar iletisime gecerse sevgiliniz onu herhangi bir kutuphaneye vermesini, ikinci ele veya kagıt geridonusume vermesini soyleyip gecsin,

bakın guzel guzel vakit gecirebilecekken buraya o kadın -iyi niyetle ulasmak istemis dahi olsa- yuzunden konu acıyorsunuz,
hiiic geregi yok,
siz aynen anlattıgınız gibi saygılı bir sekilde iliskinizi yurutmeye devam edin bence.
ayrıca bu sayede sevgilinizin de ne kadar durust oldugunu ve size deger verdigini de gormus olmussunuz ;)
alacagınızı almıssınız yani, daha fazla ustelemeye luzum yok.

şimdi,
birincisi ortada suç olan nedir? eski sevgiliye direkt engeli basıp ulaşmaya çalıştığında ne olursa olsun derdini dinlemeden direkt terslemek mi gerekir?
bunu yapmayınca açık kapı bırakılmış veya aldatılmış mı olunuyor?
kendimi teselli etmiyorum. mesajımı iyi okuduysanız bu durumu bana söyleyen o zaten, ben bir şey yakalamış değilim.
Aklınızda hic bir acaba bile yoksa neden konu açtınız?
yorumum gayet yerinde oldu. Zaten kk hatunları meşhurdur aksi yorum yapıldığında sevgili,nişanlı baş üstüne konur :)
ne diyeyim bir sonra ki konunuzu görür gibiyim.
karşınıza çıkacak ve burada bir lulu vardı demişti diyeceksin...
iyi günlerrr.

Back