• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisinden gelen mesaj...

Aklınızda hic bir acaba bile yoksa neden konu açtınız?
yorumum gayet yerinde oldu. Zaten kk hatunları meşhurdur aksi yorum yapıldığında sevgili,nişanlı baş üstüne konur :)
ne diyeyim bir sonra ki konunuzu görür gibiyim.
karşınıza çıkacak ve burada bir lulu vardı demişti diyeceksin...
iyi günlerrr.

bakın. benim sorduğum soru sevgilim beni aldatıyor mu? değildi. iyi okuduysanız ilk mesajımdan itibaren kızın niyetinin ne olabileceğini sordum. sizin yorumlarınıza baktığımda ise gördüğüm şey şu: eski sevgilisinin ayrı yeri varmış, eskiden çok seviyormuş, açık kapı bırakmış, ayrılmak gerekirmiş, şöyle böyle. bunları nasıl anladığınızı veya kanıtınızı sorduğumda ise, veremiyorsunuz. sadece ve sadece 'tahminlerle' günah keçisi ilan edip yuhalama eğiliminiz var. umarım farkına varmışsınızdır.
bense olaya gerçekçi yaklaştığımda, birinin kurduğu olası senaryolar ve tahminlerle dolduruşa gelip insanları hayatımdan çıkarıp kırmaktan kaçındığımda 'baş üstüne koymuş' oluyorum. komik.

her neyse, bu yorumum da baş üstüne çıkarma, koruma olarak algılanır nasılsa.
son olarak, baş üstü mevzusunu bilemem ama, birileri sevgilisi kaynanası bilmem nesi ile ilgili yakındığında senaryolara, tahminlerle, dayanak belirtmeden günah keçisi ilan edip yuhalayarak kendini tatmin eden kadınlar da burada çok meşhur.

bakın. benim sorduğum soru sevgilim beni aldatıyor mu? değildi. iyi okuduysanız ilk mesajımdan itibaren kızın niyetinin ne olabileceğini sordum. sizin yorumlarınıza baktığımda ise gördüğüm şey şu: eski sevgilisinin ayrı yeri varmış, eskiden çok seviyormuş, açık kapı bırakmış, ayrılmak gerekirmiş, şöyle böyle. bunları nasıl anladığınızı veya kanıtınızı sorduğumda ise, veremiyorsunuz. sadece ve sadece 'tahminlerle' günah keçisi ilan edip yuhalama eğiliminiz var. umarım farkına varmışsınızdır.
bense olaya gerçekçi yaklaştığımda, birinin kurduğu olası senaryolar ve tahminlerle dolduruşa gelip insanları hayatımdan çıkarıp kırmaktan kaçındığımda 'baş üstüne koymuş' oluyorum. komik.

her neyse, bu yorumum da baş üstüne çıkarma, koruma olarak algılanır nasılsa.
son olarak, baş üstü mevzusunu bilemem ama, birileri sevgilisi kaynanası bilmem nesi ile ilgili yakındığında senaryolara, tahminlerle, dayanak belirtmeden günah keçisi ilan edip yuhalayarak kendini tatmin eden kadınlar da burada çok meşhur.
siz gerçekçi olduğunuzu söylüyorsunuz ben ise sizden daha gerçekçiyim,hayal aleminde yaşamıyorum. belli ki ortada birşey var ve kız özür diliyor.
bekleyin ve görün.

iyi forumlar.

bence boşuna kurcalamayın ve dusunmeyin de,
hem vakti hem enerji kaybı.

tekrar iletisime gecerse sevgiliniz onu herhangi bir kutuphaneye vermesini, ikinci ele veya kagıt geridonusume vermesini soyleyip gecsin,

bakın guzel guzel vakit gecirebilecekken buraya o kadın -iyi niyetle ulasmak istemis dahi olsa- yuzunden konu acıyorsunuz,
hiiic geregi yok,
siz aynen anlattıgınız gibi saygılı bir sekilde iliskinizi yurutmeye devam edin bence.
ayrıca bu sayede sevgilinizin de ne kadar durust oldugunu ve size deger verdigini de gormus olmussunuz :KK66:
alacagınızı almıssınız yani, daha fazla ustelemeye luzum yok.
yo üsteleme yok, gayet iyi vakit geçiriyorum. ortada dert edindiğim bir durum yok. sadece buradaki insanların fikirlerini merak ettim ve tuhaf tutumları olan insanlarla karşılaştım. fikir ve düşünce alış verişi için buradayım.

Eğer bu özür bir yol öncesine ait olsaydı bu kadar kısa olmazdı. Bi girişi sonucu olurdu. " mert uzun zaman oldu ama bir özür borçluyum sana, kalbini kırmıştım, özür dilerim. Kendine iyi bak" gibi mesela. Kız anormal değilse bir yıldır görüşmediği birine böyle tepeden düşer gibi msj yazmaz bence
evet, ne acayip kadın.
önce aramış, sonra cevap gelmeyince bu mesajları yazmış. telefonda sonradan söylediğine göre aklına takılmışmış, sadece söylemek istemişmiş.

merhaba hanımlar. bu konudaki fikirlerinizi merak ettiğim için paylaşmaya karar verdim.

öncelikle sevgilim ile eski sevgilisi bir yıldır görüşmüyorlar.

kız sevgilimi dün sabah birkaç kez arıyor. ardından ''mert seni kırdım, özür dilerim'' şeklinde bir mesaj atıyor. akabinde tekrar arıyor.
kız telefonda herhangi bir sorunu olmadığını, sadece eski konular aklına takıldığı için söyleme gereği duyduğunu söylüyor.
konuşmadan sonra tekrar şöyle bir mesaj geliyor: '' bu arada eskiden verdiğin kitap bende duruyor. adresini yollarsan sana gönderebilirim :) ''

birincisi, bir yılı aşkın süredir hiç görüşmediği birine neden şimdi ve durduk yere söyleme gereği duydu?

ikincisi altında yatan başka bir şey mi var?

hepinizin aklına gelen ihtimali tahmin ediyorum. şöyle ki, kızın bi ilişkisi var ve gayet mutlular. yani geri dönmeye çalıştığını pek düşünmüyorum. ve kızın da oldukça rahat olduğunu söylemem gerek.

evet senin ve hepimizin düşündüğü gibi kız yeni sevgilisini boynuzlama eğiliminde..
yani yeni sevgilisiyle ne kadar mutlu olursa olsun mertte de aklı kalmış belli..
kız milletinden herşey beklenir..bi kadın olarak hep şunu söylerim :nerde kadın orda b.kluk....

Back