sevgilim 1 yılı aşkın süredir görüşmediğini söylüyor. ona güveniyorum, kaldı ki mesajı bana kendi gösterdi. bu duruma kendi de oldukça şaşırdı ve anlam veremedi.Bir yıldır gorusmediklerine emin misin?
ben de anlam veremedim ve size sormak istedim...Bir yil sonra, neden eski konular aklina takilip ozur diliyor ..
Tuhaf ...
Telefona sen mi ciktin aradiginda yoksa sevgilinle mi konustular sadece..
Yani kitap ve adres vs bana sacma geldi sanki adresini alipta ulasmak istiyor gibi..
Bir yandan kiz mutlu ve rahat biri demissin..
Tamamen o rahatligindan yapiyor da olabilir.
Ben olsam cingar cikarirdim
Ama sen bana bakma bende kiskanclik hastaliktir
En mantiklisi hic atarlanmadan durumu takip etmek..
Aramalarin mesajlarin arkasi gelirse atar gider ne varsa o zaman yaparsin
Atraksiyonu eksiktir, uzaktan göründügü gibi degildir ilişkisi.
Bir yem atayım mantıgı ile yaklasmıstır.
Ayrıca erkek arkadasını cok takdir ettim, o cocugu bırakma. İyi ki sevgilisi varken eski sevgilisiyle alakadar olan kız ile sevgilisinden onun rahatsız olacagı seyi saklamayan adam ayrılmıs, şimdi sen o adamla birliktesin, herkes kalbinin ekmegini yer ve o kız da öyle bir adamı kaybettigi için pişman. Her seyini söyleyenden zarar gelmez. Bunun için dua et.
sosyal hesaplarını gördüm. gayet mutlu görünüyor. evet her şey göründüğü gibi değildir ama mutsuz birinin de devamlı şen şakrak görüneceğini sanmam.Kızın ilişkisini ve mutluluğunu nerden biliyosun ?
niyeti ne olabilir?Rahat batmış arkadaşa, iyi niyetli olduğunu sanmıyorum..
merhaba hanımlar. bu konudaki fikirlerinizi merak ettiğim için paylaşmaya karar verdim.
öncelikle sevgilim ile eski sevgilisi bir yıldır görüşmüyorlar.
kız sevgilimi dün sabah birkaç kez arıyor. ardından ''mert seni kırdım, özür dilerim'' şeklinde bir mesaj atıyor. akabinde tekrar arıyor.
kız telefonda herhangi bir sorunu olmadığını, sadece eski konular aklına takıldığı için söyleme gereği duyduğunu söylüyor.
konuşmadan sonra tekrar şöyle bir mesaj geliyor: '' bu arada eskiden verdiğin kitap bende duruyor. adresini yollarsan sana gönderebilirim :) ''
birincisi, bir yılı aşkın süredir hiç görüşmediği birine neden şimdi ve durduk yere söyleme gereği duydu?
ikincisi altında yatan başka bir şey mi var?
hepinizin aklına gelen ihtimali tahmin ediyorum. şöyle ki, kızın bi ilişkisi var ve gayet mutlular. yani geri dönmeye çalıştığını pek düşünmüyorum. ve kızın da oldukça rahat olduğunu söylemem gerek.
sosyal hesaplarını gördüm. gayet mutlu görünüyor. evet her şey göründüğü gibi değildir ama mutsuz birinin de devamlı şen şakrak görüneceğini sanmam.
sevgilim 1 yılı aşkın süredir görüşmediğini söylüyor. ona güveniyorum, kaldı ki mesajı bana kendi gösterdi. bu duruma kendi de oldukça şaşırdı ve anlam veremedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?