• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisinden gelen mesaj...

tamarr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
170
127
103
merhaba hanımlar. bu konudaki fikirlerinizi merak ettiğim için paylaşmaya karar verdim.

öncelikle sevgilim ile eski sevgilisi bir yıldır görüşmüyorlar.

kız sevgilimi dün sabah birkaç kez arıyor. ardından ''mert seni kırdım, özür dilerim'' şeklinde bir mesaj atıyor. akabinde tekrar arıyor.
kız telefonda herhangi bir sorunu olmadığını, sadece eski konular aklına takıldığı için söyleme gereği duyduğunu söylüyor.
konuşmadan sonra tekrar şöyle bir mesaj geliyor: '' bu arada eskiden verdiğin kitap bende duruyor. adresini yollarsan sana gönderebilirim :) ''

birincisi, bir yılı aşkın süredir hiç görüşmediği birine neden şimdi ve durduk yere söyleme gereği duydu?

ikincisi altında yatan başka bir şey mi var?

hepinizin aklına gelen ihtimali tahmin ediyorum. şöyle ki, kızın bi ilişkisi var ve gayet mutlular. yani geri dönmeye çalıştığını pek düşünmüyorum. ve kızın da oldukça rahat olduğunu söylemem gerek.

Son düzenleme:
Bir yil sonra, neden eski konular aklina takilip ozur diliyor ..

Tuhaf ...

Telefona sen mi ciktin aradiginda yoksa sevgilinle mi konustular sadece..

Yani kitap ve adres vs bana sacma geldi sanki adresini alipta ulasmak istiyor gibi..
Bir yandan kiz mutlu ve rahat biri demissin..
Tamamen o rahatligindan yapiyor da olabilir.

Ben olsam cingar cikarirdim:KK53::KK53:
Ama sen bana bakma bende kiskanclik hastaliktir:eek:

En mantiklisi hic atarlanmadan durumu takip etmek..
Aramalarin mesajlarin arkasi gelirse atar gider ne varsa o zaman yaparsin:D

O gün su anki sevgilisi ile kavga etmiş ve o anda geçmişteki sevgilisi aklına gelmiş olabilir.

Ya da bi an vicdan yapmış ve de geç de olsa özür dilemek aklına gelmiş olabilir.

Ve belki de, bazı insanlar, cinsiyet ayırt etmiyorum, ilgi delisi olabiliyorlar. O an belki boyle bi ihtiyaci(!) dogmustur.

Her şey olabilir kısacası..

Atraksiyonu eksiktir, uzaktan göründügü gibi degildir ilişkisi.
Bir yem atayım mantıgı ile yaklasmıstır.
Ayrıca erkek arkadasını cok takdir ettim, o cocugu bırakma. İyi ki sevgilisi varken eski sevgilisiyle alakadar olan kız ile sevgilisinden onun rahatsız olacagı seyi saklamayan adam ayrılmıs, şimdi sen o adamla birliktesin, herkes kalbinin ekmegini yer ve o kız da öyle bir adamı kaybettigi için pişman. Her seyini söyleyenden zarar gelmez. Bunun için dua et.

en hıc oyle dusunmedım benım erkek arkadasıma durup dururken boyle bır mesaj gelse yakın zamanda aralarında bır ıletısım oldugunu dusunurdum bır yıl aradan sonra boyle bır mesaj cok sacma geldı bana ıletısım olmamıs olsa dahı kızın barısmak ıstedıgı ortada bence yada sızı huzursuz etmeye calısıyor

Kız resmen asılıyor sevgiline.

yokluyor geri dönmeye çalışıyor.

Telefona sen mi ciktin aradiginda yoksa sevgilinle mi konustular sadece..

Yani kitap ve adres vs bana sacma geldi sanki adresini alipta ulasmak istiyor gibi..
Bir yandan kiz mutlu ve rahat biri demissin..
Tamamen o rahatligindan yapiyor da olabilir.

Ben olsam cingar cikarirdim:KK53::KK53:
Ama sen bana bakma bende kiskanclik hastaliktir:eek:

En mantiklisi hic atarlanmadan durumu takip etmek..
Aramalarin mesajlarin arkasi gelirse atar gider ne varsa o zaman yaparsin:D

yok telefonda sevgilimle konuştular. kızın bi sorunu falan olduğunu düşündük ama gayet iyi olduğunu söylemiş. ikimiz de sebebi anlayamadık.
zaten şu an benlik bi durum yok ama kızın durumu kafamı karıştırdı, bir de sizden fikir alayım dedim :)
iç yüzü ileride çıkar diye umuyorum.

Atraksiyonu eksiktir, uzaktan göründügü gibi degildir ilişkisi.
Bir yem atayım mantıgı ile yaklasmıstır.
Ayrıca erkek arkadasını cok takdir ettim, o cocugu bırakma. İyi ki sevgilisi varken eski sevgilisiyle alakadar olan kız ile sevgilisinden onun rahatsız olacagı seyi saklamayan adam ayrılmıs, şimdi sen o adamla birliktesin, herkes kalbinin ekmegini yer ve o kız da öyle bir adamı kaybettigi için pişman. Her seyini söyleyenden zarar gelmez. Bunun için dua et.

haklısınız bana söylemesi benim de çok hoşuma gitti :) derdi yem atmak mı bilmiyorum ama kafa karıştırmayı başardı. neyse ki birlikte olduğum insana güveniyorum.

merhaba hanımlar. bu konudaki fikirlerinizi merak ettiğim için paylaşmaya karar verdim.

öncelikle sevgilim ile eski sevgilisi bir yıldır görüşmüyorlar.

kız sevgilimi dün sabah birkaç kez arıyor. ardından ''mert seni kırdım, özür dilerim'' şeklinde bir mesaj atıyor. akabinde tekrar arıyor.
kız telefonda herhangi bir sorunu olmadığını, sadece eski konular aklına takıldığı için söyleme gereği duyduğunu söylüyor.
konuşmadan sonra tekrar şöyle bir mesaj geliyor: '' bu arada eskiden verdiğin kitap bende duruyor. adresini yollarsan sana gönderebilirim :) ''

birincisi, bir yılı aşkın süredir hiç görüşmediği birine neden şimdi ve durduk yere söyleme gereği duydu?

ikincisi altında yatan başka bir şey mi var?

hepinizin aklına gelen ihtimali tahmin ediyorum. şöyle ki, kızın bi ilişkisi var ve gayet mutlular. yani geri dönmeye çalıştığını pek düşünmüyorum. ve kızın da oldukça rahat olduğunu söylemem gerek.

Pollyannacılık diye düşünmeyin ama başıma geldiği için yazıyorum, bir arkadaşım bir gün aradı ve evdeki bir kaç kitabını bana vermek istediğini söyledi durduk yere. Ben de hayırdır dedim doğal olarak, sonra söylerim dedi. İşin aslı sonradan ortaya çıktı, eski sevgilisinin hediyesi olan kitaplarını eşi farketmiş üstündeki isim ve tarihten, atacak veya değer vermeyecek birine verecek değilim, hatıra olarak sakladığımı eşim düşünsün istemiyorum sende dursunlar, evde sorun çıkmasın istiyorum dedi. Atsaydı ne olurdu diye düşünmedim, çünkü kitap önemlidir ikimiz için de, emaneti olarak duruyorlar bende. Aralarında öyle bir muhabbet vardır belki zamanında, alt sebebi illa eski duygularının devam etmesi olmayabilir yani. Filmde izlemiştir, biriyle konuşulurken eski defterler açılmıştır öyle bir özür ihtiyacı hissetmiştir durduk yere, ben olsam kargo şubesi adresi verir, oo kitabım sonunda bana geri döndü diye sevinirdim o kadar.

sosyal hesaplarını gördüm. gayet mutlu görünüyor. evet her şey göründüğü gibi değildir ama mutsuz birinin de devamlı şen şakrak görüneceğini sanmam.

yanılıyorsun belkide o şen şakrak hali mutsuzluğundandır daha çok.

bazen insanlar içindeki mutsuzluğu bastırmak için gülerler.

sevgilim 1 yılı aşkın süredir görüşmediğini söylüyor. ona güveniyorum, kaldı ki mesajı bana kendi gösterdi. bu duruma kendi de oldukça şaşırdı ve anlam veremedi.

Niyetim Sevgilini zan altında bırakmak değildi
Sadece insan neden bir yıldır görüşmediği eski sevgilisine bu kadar rahat mesaj atabilir adres isteyebilir diye düşündüm
Biz iki ay sonra bile yazmaya korkuyoruz tersleniriz vs diye gurur yapıyoruz
Ama eski sevgilisi bir yıl sonra adres isteyebiliyor..
Tuhaf.

Back