Eski sevgilinin vazgeçmemesi ve karışıklıklar

haklısınız da biraz daha zaman geçsin öyle söylemem daha doğru olur ama dediğim gibi aile dostlarımız tutup da sağa sola da anlatırsa o kötü yoksa bende kandırma taraftarı değilim

Konunu ve yorumları okuyunca ben bile tırstım
eski sevgilinin yaşananları anlatması çok kötü olur umarım böyle birşey yapmaz.
Ama tabi sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin,çocuğu resmen yarı yolda bırakmışsın gururyla oynamışsın..
Eğer anlatacak olursada sonuna kadar inkar edeceksin başka seçeneğin yok gibi

haklısınız da biraz daha zaman geçsin öyle söylemem daha doğru olur ama dediğim gibi aile dostlarımız tutup da sağa sola da anlatırsa o kötü yoksa bende kandırma taraftarı değilim

Biraz daha süre geçirmek bana göre daha yanlış.Bi tepki verilicekse çünkü kandırdı oyaladı bilmemne olur.Asıl o zaman daha kötü olur.Baştan söyledi olursun böyle en azından.

inkar etme şansım yok resimler var böyle bişey yapması çok düşük ama hediyeleri kargo ile göndercekmiş iş yerime bu bile hala senin peşinde mi vs laf olmasına sebep

Hayır yok şuan ki ilişkim iyi ama onu o halde görmeseydim keşke zayıflamış saç sakal beyazlamış defalarca gitsin diye uğraştım birden konuşmayı kestim
boşver canım üzülcek birşey kalmamış eskilerden bir dost diye düşün kafan karışır yoksa

Biraz daha süre geçirmek bana göre daha yanlış.Bi tepki verilicekse çünkü kandırdı oyaladı bilmemne olur.Asıl o zaman daha kötü olur.Baştan söyledi olursun böyle en azından.

Haklısınız dediğinizi uygulamam daha doğru olucak

Eski erkek arkadasiniz yerinde olsam sizin gibi biri için ugrasmazdim, ortaligi birbirine katmaya degecek biri olmadiginizi dusunurdum. Bu boyle kendini yari yolda birakan adamlar/kadinlar icin uzulen, unutamayan insanlari hic anlamamisimdir. Soyleyin eski sevgilinize "ben seni yari yolda biraktim, ailem seni maddi durumun icin uygun bulmadi, bana da mantikli geldi onlari dinledim, seni birakiverdim oyle. Ben bu kadar ugrasmana degmem " diyin. Anlayacaktir.

nişanlanmadan önce söylemen gerekir erkek arkadaşına ailene bişey diyeceğini sanmıyorum. birde kabul etmeme durumu olacağında sanmıyorum kendine güven..

inkar etme şansım yok resimler var böyle bişey yapması çok düşük ama hediyeleri kargo ile göndercekmiş iş yerime bu bile hala senin peşinde mi vs laf olmasına sebep
Ben bekaret sevdalisi vs asla degilim her birey cinsel ozgurlugune sahiptir. Ama cinsel fotolar cektirecek kadar rahat iliski yasiyosun sonra mutedeyyin insanla evlenmeye calisiyosun hem de gorucu usulu. Cocuk dindarsa tabii ki kabul etmez senin durumunu bi de ailene soyleme riskleri var. Ayrica eski sevgilin rahat duracaga benzemiyor yuzugu taktigin gibi kargolar adama fotolari. Bayagi cesur kizsin heralde tum bunlari goze aldigina gore.

Bir de sen kasiyersin, ailen lise mezunu niye kabul etmiyo onu anlamadim denkmissiniz gayet

Benzer şeyler söyledim şu saatten sonra ailem dahi istemiyor dedim bana şans ver onları bile ikna ederim ek iş bulur gece gündüz de çalışırım vs dedi bende daha kötü oldum onun iyiliği için ama sonra bu kişi çıktı karşıma fevri bişey yapmasın diye de asla söylemedim o bişekil kendini hatırlatıyordu bana ya gelir binamızın duvarına şiirlerini yazar ya bişey yapar selamı sabahı komple kestim tepkisiz kaldım aylarca gerçi bayağıdır gelmiyor da markete hem iyi hem kötü şundan kötü bişey mi planlıyor acaba

Şuan için kasiyerim normalde okuyorum ben. Aynı fikirdeyiz benim söylemem başka birden böyle fotolar vs ortaya çıkması çok başka konuşup hal etcem zaten mantıklısı da bu işte dillendirmesin yeter

Bekaret durumunu ilerde öğrenirse çok büyk problem olur nasıl böyle bi hata yaparsın.. Çok yazık

birinin bekaretle ilgili fikrini öğrenmek için illa bağıra bağıra ben bakire değilim demeye gerek yok neticede arada tanıdıklar var ve pislik yapmayacağını bilemezsin o minvalde bişeyler söyle ima et fikirlerini söyler zaten bence önemli olan kişinin değil beyninin bekareti filan de gir konuya tepkisine göre sen de kendini ya açarsın ya da anlaşamayız diyip ayrılırsın illa cinsel hayatını açmana gerek yok yani kendisi ben biriyle yattım senin için problem olur mu der mi demez

Onun öyle biri olmadığına eminim ama neler oluyor neler görüyoruz en ummadığımız kişilerden. Dediğiniz mantıklı gayet yüzeysel konuyu açarım muhtemelen işkilenecektir ama bir de evde anlattım geldiğini bunları dedi diye erkek kardeşim ben konuşcam onla dedi hayır demiştim ama konuşursa netleşir belki herşey ne yapmayaca çalıştığı vs ? Konuşması uygun olurmu acaba ?

Resimler bırakacağın kadar güven verdiyse şimdi niye korkuyorsun?
Hem nasıl resimler ki bunlar inkar edemiyorsun?

Bence başkalarını karıştırma ters tepebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…