Eski sevgilinin vazgeçmemesi ve karışıklıklar

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.679
2.089
Bir sene kadar birlikte olduğum erkek arkadaşım vardı çok iyi dürüst kibar biriydi yalnız ailemin duyması ile her şey bitti. Ailemin bitirme sebebi de lise mezunu olması ve maddi durumunun çok iyi olmamasından ötürüydü.

Çok uğraştı çabaladı annemle de yüzleşti konuştu ama bende soğudum ailemin baskısı da vardı tabi soğudum en son bende gitsin istedim bayağı tersledim ettim ve ailemin de tanıdığı onlarında onayladığı biri ile görüşmeye başladım. Bunu ona asla belli etmedim belki saplantı yaparda araya girer diye çünki instagram olsun diğer hesaplar olsun takipteydi hep.

Nasıl olduysa öğrenmiş şimdi hayatımda biri olduğunu ve yaz tatili için sevgilimin de müdür olduğu özel markete kasiyer olarak girip çalışıyordum bir kaç defa iş yerime geldi ben uzaklaştım kasadan tabi benle konuşmasın diye. En son geldiğinde ona verdiğim saç lastiğimi ve bi kaç eşyayı verdi bana tektim mecbur işlemi ben aldım erkek arkadaşımda yoktu mağaza da. Bunları verirken de laf soktu yeni sevgiline ver ya da çöpe at geri kalanını da kargo yaparım iş yerine diye. Aileme anlattım durumu gerekirs şikayet ederi dediler ama olayın daha fazla büyümesini istemyorum kendisi de bir haftaya yakın orta da yok gözükmüyor.

En önemli tarafı konun benim bekaretimin olmaması eski sevgilimle de yaşadım bir çok şey kendisi bir kere olsun ağzını açıp sormamıştır bende açıklama yapmamışımdır ama şuan ki sevgilim dinine bağlı annesi vs kapalı durumu bilmiyor asla aileler dost yakın bundan sebep de direk bişey diyemedim

Şimdi bunu bana kullanırsa ben ne yaparım kendisini her yerden engelledim ulaşamıyor asla ama sevgilimi evini arkadaşlarını her şeyi öğrenmiş bazen öyle marketin karşı yolunda durup içeriyi izliyordu bayağıdır da yok korku yarattı bende

Benim hatam var mı var çünki bende savaşırız deyip yarı yolda bıraktım bu olaylar olduğunda bile yanımdaydı arkadaşca derdimi de çok dinledi sonra birden ailem vs dinledim

Uzun oldu ama durum bu karışığım ne yapacağımı bilmiyorum

başta anlattığınız gibiyse söylemez ama nişanlınızın bunu bilmeye hakkı var, sizin aileniz lise mezunu diye eski erkek arkadaşınızı istemiyor ama yeni olana da malesef yalan söyleniyor

başta anlattığınız gibiyse söylemez ama nişanlınızın bunu bilmeye hakkı var, sizin aileniz lise mezunu diye eski erkek arkadaşınızı istemiyor ama yeni olana da malesef yalan söyleniyor

Henüz nişanlı değiliz tabi ki aileler o gözle bakıyor bende sevdim çocuğu kanım ısındı ama pat diye söylenmez aileme kadar gidebilir konu namazında niyazında daha çok kaldırabilir mi bilmiyorum eski sevgilim söylemez gibi de geliyor ama intikam vs güderse diye korkum var çünki geri kalanları da iş yerine kargo yapacağını söyledi.

Bence şimdi görüştüğünüz kişiye dürüst olmalısınız, bu yüzden ayrılacağı varsa başta ayrılsın. Dürüstlük her zaman kazandırır.
Önceki sevgilinize gelirsek; yüzüstü bırakmanız hoş olmamış ama gidip de ortalığı birbirine katacak kişilikte birisiyse iyi ki ayrılmışsınız.

Bazen düşünüyorum yapsa şimdiye kadar yapardı bazende planımı var onun yapabileceğine inanmak zor gerçekten iyi biriydi ama bi anlık nefret vs ile hareket eders ? Ona hazırladığım hediyeleri vs iş yerime göndermesi zaten olay olur şimdi ki erkek arkadaşım illa bunun derdi ne diye başlayacaktır

Bence de yeni sevgiline soyle bastan. Daha cok baglanmadan. Sonra cok kotu olursun. Bana sonunuz cok olumlu olcak gibi gelmiyo acikcasi. Sanki sen digeriyle evlencekmissin gibi hissediyorum. Bilmiyorum hakkinda hayirlisi neyse o olsun

elbet yalanlar ortaya çıkar şimdi olmasa bile ileride çıkar

Adamı yüz üstü birakmissin hatam var mı diye soruyosun. Yok canım ne hatası herkes yapar böyle şeyler.. Anlattığin gibiyse pek zarar verecek gibi durmuyor. Görmek istediginden geliyormuş belliki. Şuanda hayatında olan kişiye her seyi dürüstçe anlatmalisin. Hakkında hayırlısı...

Bence de yeni sevgiline soyle bastan. Daha cok baglanmadan. Sonra cok kotu olursun. Bana sonunuz cok olumlu olcak gibi gelmiyo acikcasi. Sanki sen digeriyle evlencekmissin gibi hissediyorum. Bilmiyorum hakkinda hayirlisi neyse o olsun

Herşeyin hayırlısı tabi ki de eskisi ile artık olmaz bir seneden biraz fazla ayrıyız onun ile şu sevgiimden sonra döneceğini sanmam ki ailem hayatta izin vermez ailesi de yok çocuğun bir de. Söylerim sıkıntı değil söylenmeli de ama aile dostumuz bunlar kabul etmedi gitti ona da tamam peki ya tutup sağa sola dillendirirse bu kısımı beni zora sokuyor.

hatam var evet düzgünce anlatmadım ben ailem vs derken olann oldu yüz üstü de bıraktım umarım dediğiniz gibidir özlediğinden olsun saplantı yaparsa diye endişeliyim

Kasiyerlık yapıyorsun sanırım, bu arada sız ne mezunusunuz? Aılenız ıstememıs ya le mezunu diye merak ettım

Ailen ogrenebili. Ama baska bi tanidiginizin ogrenicegini sanmiyorum. Bi de kendi yakin olduklarina anlatabilir. Cok kotu bi durum. Soylemeden ayrilmak daha mi iyi olur acaba bilemedim ki. Bana cocuk bu durumu kabullenmiycek gibi geliyo cunku namazina duskun tipler bi de aile dostu oyle tipler genelde yari yolda birakiyo. Bi de soyledikten sonra milletim diline dusmek var. Bilemedim. Bana kalirsa bilmiyorum burda belki cogu bu fikri yanlis bulcak ama erkekler hakediyo bunun soylenmemesini. Bana kalirsa soyleme. Cemremde bi cok tanidigim ilk defa yapmasina ragmen kan gelmemis. Hic ama. Bi arkadasimin nerdeyse alti ay oldu hic kanamamis. Bi ablamin da kanamamis dogum bile yapti. Oluyo boyle seyler. Onlardan biriymisim dersin gecersin. Erkekler ne yalanlar soyluyo hem. Sen sevdiginle yasamissin oyle sokaktan tuttugun biriyle degil. Ama sonrasi hayat sartlari iste. Bence sakla. Diycem bu sefer de eskisinin bunu soyleme riski var. İki ucu seyli deynek resmen

Kasiyerlık yapıyorsun sanırım, bu arada sız ne mezunusunuz? Aılenız ıstememıs ya le mezunu diye merak ettım

Ben üniversiteye devam ediyorum tatil dönemi işe geçtim ki erkek arkadaşım ile aynı marketteyiz kendisi lise mezunuydu satış temsilciliği yapıyordu ek iş olarak pc bakım vs bir de ailesi yok yani babası rahmetli annesi ile görüşmüyordu o konu da etkendi ailem için

İşte söylerim tamam o sıkıntı değil ama dilden dile geçerse ? her erkek bunu hak etmiyor bence her kadın etmediği gibi eğer dediğiniz gibi olsaydı eski sevgilim bunu sorgulardı bir gün ağzını açmadı sormadı bana çevremde de çok var cinselliğini yaşayan kimi yalanla devam ediyor kimi dürüstlükle bu kişi ile alakalı birazda bence.

Dediğiniz gibi ik ucu şeyli değnek resmen gidecekse gider de annesi vs sebebi sorarsa pat diye anlatırsa

Su yorumdandan sonra çocuğun yerinde olsam daha beterini yaparım dedim. Yazık günah yahu bu sebepten ilişki biter mi ? 1 sene üstelik. Keşke başka sebep sunup ayrilsaydiniz. Sanki babasını kaybetmesi onun elindeymis gibi.. Hay Allahım ya

sorun o değil ki annesi ile bağının olmamasını bahane etti ailem ekstra ölümlü dünya sonuçta bir de dengin olsun üni mezunu işi düzgün savaşcaz dedik yıprandım görüşmüyodukta tavsiye üzerine bu ilişkim başladı herşeyimden de haberdar.

diğerini seviyordun ama mesleği ve eğitim durumu engel oldu ailene

şimdiki mağazada müdür statü var ama onun yanında kasiyer olarak çalışmadan rahatsız değil ailen !!

ne kadar çelişkili.

ya sen şimdiki ailenin onayladığı kişiyi gerçekten seviyor musun?

statü ,mevki seni mutlu ediyor mu?

Sevgili yanında olmam evet güzel beraber çalışıyoruz okulum bitince işim zaten farklı olacak kasiyer kalmayacağım denemek için başladım ilişkiye evet bende sevdim zamanla staü mevki herşey değil tabiki

O da var. Bi kadin mutsuzsa erkegi de mutsuzdur. Bence soylene ya. Ben de sandim ki o pesine dusenle yasadi . Daha onceden olan bisey yani. Yok yok soyleme dillere dusersen mutsuz olursun. Anlatirsan d mutsuz olucaksin gibi geliyo. Soyleme ki bu cocugu mutlu et. Hem onlar kimlerle birlikte oldugunu soyluyo mu. Ya da kimlerle opustugunu. Sorsan kac kisiyle opusmustur. Haci hocasi bile sevgilisiyle opusuyoken o mu opismiycek gulerim. Kavgada soyleyip seni kiricagi bi cumle icin bile hak ediho bence bunun saklanmasini

Babasının vafat etmesını o ıstermıydı kusura bakma da aılen sorunlu senın ve bencıl. Kac yasında ınsanlar nasıl boyle dusunebılırler ınsanları paralarıyla, eğitim durumlarıyla , babasının yokluguyla sınayabılırler hıc anlamıyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…