Eski sevgilinin vazgeçmemesi ve karışıklıklar

şunu söyleyebilirim.
diploma ile insanlar denk olmaz birbirine..
eğitim ve öğretim farklı şeylerdir.

ayrıca diplomalı işsiz dolu ülkemiz. eski sevgilini hiç yerine harcamışsınız cidden çok vahim ve üzücü.

Tekrar yazıyorum ölümlü dünya sorun ondan ziyade annesi ile görüşmüyor olması bundan pek söz etmiyor olması aile bağları yok akrabası dahi yok bahane etti ailem belkide haklısınız

şimdi olaylar boyut atlamadan bekaret konusunun açılması da hoş değil işler ciddiye bindiğinde tabiki de söylemen gerekir karşı tarafın bunu bilmek hakkı saplantı yapar mı yapmaz mı eski sevgili bilinmez ama eğer bundan korkuyorsan hiç ilişkin olmamalıydı o insanla

Haklısınız da olmadı bende yıprandım annemin karşısına da çıktı ağladı yalvardı keza bende gel zaman git zaman soğudum bende şans verdim buna ailemin zoruylada olsa şimdi güzel ilişkim tek korkum sinir ile beni cezalandırabilir mi ?

Aileleler bu kadar yakın sıkı fıkı olmasaydı korkmazdım yine dediğim gibi bitir giderse bir de bundan ziyade annesine anlatır vs o kötü olur

Aileleler bu kadar yakın sıkı fıkı olmasaydı korkmazdım yine dediğim gibi bitir giderse bir de bundan ziyade annesine anlatır vs o kötü olur
bunları baştan biliyor olman gerekirdi tatlım öyle değil mi yani bir işi yapıyorsak sonuçlarını az çok tahmin edebiliriz o yüzden şimdi korkman biraz yersiz

haklısınız temelde :/
o çocuğa da yazık etmişsiniz hem ailen de haksız madem öyle birini istemiyorlar market müdürü ne ben sandım ailen doktora avukata falan verecek kızlarını yazık olmuş harcamışsınız çocuğu

o çocuğa da yazık etmişsiniz hem ailen de haksız madem öyle birini istemiyorlar market müdürü ne ben sandım ailen doktora avukata falan verecek kızlarını yazık olmuş harcamışsınız çocuğu

haklısını evet durumu daha iyi vs olsun istediler Şimdi ona karşı bişey hissetmiyorum ha bazen yalan yok aklıma düşüyor çok uğraştı çok ama şimdi ikimizde farklı yerlerdeyiz

haklısını evet durumu daha iyi vs olsun istediler Şimdi ona karşı bişey hissetmiyorum ha bazen yalan yok aklıma düşüyor çok uğraştı çok ama şimdi ikimizde farklı yerlerdeyiz
ee sen ne yapmayı düşünüyorsun peki şimdi aklında bir plan var mı ?

ee sen ne yapmayı düşünüyorsun peki şimdi aklında bir plan var mı ?

Kesinlikle yok Aileme dedim markete geldi daha önce de gelmişti vs diye başka şubeye alsınlar seni dediler ki alsalar da bulur gibi geliyor belki de bulamaz hiç bişey bilmiyorum

Kesinlikle yok Aileme dedim markete geldi daha önce de gelmişti vs diye başka şubeye alsınlar seni dediler ki alsalar da bulur gibi geliyor belki de bulamaz hiç bişey bilmiyorum
kafaya seni bulmayı koymuşsa fizana gitsen yine bulur zaten ama senin peşine düştüğüne eminmisin peki bence öyle bir kere görmüş gibi geliyor kafaya takmış olsa heryerden rahatsız etmeye kalkardı sanki

Yürütemediysen ayrılman en doğru olan. Kimseyle 1 sene berabersin diye evlenmek zorunda değilsin. Ailen de doğru demiş denginle evlen en azından mutlu olma şansın 1 tık daha artar. İlerde kompleks yapma ihtimali azalır en azından.
Anlattığın gibiyse eski erkek arkadaşının böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum, damarına basacak şeyler yapmamaya çalış sen durumu açıklayana kadar. Gerçi daha okuyorsun, ne gerek var ailenin bulduğu biriyle şansını denemeye zorlamaya. Ailesi muhafazakar diyorsun sen bu durumu açıklarsan sizinkilerin kulağına gitmesi olası. En iyisi doğal yollardan sana uygun, bu tür sorunlar çıkmayacak biriyle olman bence.

kafaya seni bulmayı koymuşsa fizana gitsen yine bulur zaten ama senin peşine düştüğüne eminmisin peki bence öyle bir kere görmüş gibi geliyor kafaya takmış olsa heryerden rahatsız etmeye kalkardı sanki

İnstagramdan engelli resimlerim herkese açıktı oradan benim sevgilimin olduğunu öğrenince en son eklediğim resime xxx ile mutluluklar olsun diye yazmıştı gecenin 3 de sarmaş dolaş resimlerinizi gördüm hayırlı uğurlu olsun mutlu olursun umarım diye mesaj attı bi kaç defa aradı açmadım face den engelli normalde başka faceden erkek arkadaşımın hesabına bakıyor olabilir onda resimlerimiz vardı normalde ilişkisi var yazısı yok ikimizde de ben rica etmiştim ondan.

Bi kaç defa geldi markette dolandı alış veriş yaptı gitti en son dediğim gibi saç lastiğimi ve bi kaç şeyi verdi bunları da çöpe atarmısın senden kalanlar sonuçta anlamı yok artık gibi bişeyler dedi gerisini de kargo yaparım iş yerine xx le de çok yakışmışsınız dedi gitti

ya bunlar eski sevgili tripleridir olur illa ama sanmam kafaya takacağını sonuçta onun da karşısına birileri çıkacak şu an yalnız o yüzden sana sarmış gibi duruyor

Ailem de aslında ondan uzaklaşmamı istedi bir çok defa evin önünde gördüler çevrede vs

ya bunlar eski sevgili tripleridir olur illa ama sanmam kafaya takacağını sonuçta onun da karşısına birileri çıkacak şu an yalnız o yüzden sana sarmış gibi duruyor

Karşısına illa çıkar keşke çıksa mutlu olsa oda ama onu ağlarken hiç görmemiştim öyle unutmadan son olarak çınarın da canını yaktın demişti çınar dan kasıtım da evlenirsek çocuğumuz olursa ben çınar tutturmuştum sevgili hayalleri işte bu sözden sonra ben iyice acabaya düştüm

senin hala gönlün var bana mı öyle geliyor ?

senin hala gönlün var bana mı öyle geliyor ?

Hayır yok şuan ki ilişkim iyi ama onu o halde görmeseydim keşke zayıflamış saç sakal beyazlamış defalarca gitsin diye uğraştım birden konuşmayı kestim

Soğuyup ayrılmanız bana yanlış gelmedi.İnsanlık hali olabilir böyle şeylerde kimseyi suçlamam.Fakat açık olmak gerekirse,bekaret konusunu evlilik durumuna gelmeden yeni erkek arkadaşınıza söylemelisiniz.Çünkü ailesinin kapalı olduğunu filan söylemişsiniz.Evlilik arefesinde,ve hatta evlendikten sonra öğrenmesi şayet sorun edicek biriyse daha büyük sorunlar çıkarır bu günlerinizi mumla ararsınız.Çünkü bazı insanlar çok takıntılı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…