Eski sevgilinin vazgeçmemesi ve karışıklıklar

Bence başkalarını karıştırma ters tepebilir

Kardeşim ısrarcıydı erkek bir de ben konuşcam uzak dursun senden vs demişti onla ikisi konuşursa ne yapacağı da kesinleşir diye düşündüm inanın hiç ihtimal vermiyorum ama ufacık kuşku dağ gibi oldu

Resimler bırakacağın kadar güven verdiyse şimdi niye korkuyorsun?
Hem nasıl resimler ki bunlar inkar edemiyorsun?

Korkum benim ailemden ziyade kendi ailesini vs karıştırma ihtimali resimlerin bazılarında yüzüm gözüküyordu

eskı sevgılınızın soylemdı dıyelım bu adam yıne anlayacak enınde sonunda

eskı sevgılınızın soylemdı dıyelım bu adam yıne anlayacak enınde sonunda

Ben konuşurum illa ölçer tartarım da benim söylemem başka birisinin ortaya böyle bir şey ile çıkması başka bana göre daha kötü olur

Ben konuşurum illa ölçer tartarım da benim söylemem başka birisinin ortaya böyle bir şey ile çıkması başka bana göre daha kötü olur

sevgılın dedıgın gıbı cok dındarsa zaten snaa kapıyı ıkı turlude gostercek yorma kendını yanı

Arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkürler sorun çözüldü zaman ayırıp yardımcı oldunuz çok sağ olun

insanları sınıflandırıyor olmak çok acı.

insanları sınıflandırıyor olmak çok acı.

Haklısınız kesinlik ile ailemin tepkisi ağırdı bayağı ayrı kaldık görüşmedikte çok fazla soğudum sonra gerisi geldi zaten başka biri oldu

Haklısınız kesinlik ile ailemin tepkisi ağırdı bayağı ayrı kaldık görüşmedikte çok fazla soğudum sonra gerisi geldi zaten başka biri oldu
bişey demek istemiyorum..
umarım sorun yaşamazsınız.

bişey demek istemiyorum..
umarım sorun yaşamazsınız.

Eski sevgilimden yaşamayacağım kesinleşti kardeşim bi hışım ile yazmış kendisine oda aramış görüşmüşler kardeşim agresif davranmış ablamın etrafında dolanma diye oda markete girer alışveriş yapar çıkarım hiç birinizi ilgilendirmez gibi bişeyler demiş ama işim olmaz ablanla başkasının helaline namusuna bakmam ben gibi bişeyler daha saymış işte mutlu olsun vs vs anlatmış kargoda yapıp huzurunu kaçırmam çöpe atarım yeri orası artık gibi bayağı bişeyler konuşmuşlar işte o yüzden ondan zarar gelmez bir kez daha anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…