Bir sene kadar birlikte olduğum erkek arkadaşım vardı çok iyi dürüst kibar biriydi yalnız ailemin duyması ile her şey bitti. Ailemin bitirme sebebi de lise mezunu olması ve maddi durumunun çok iyi olmamasından ötürüydü.
Çok uğraştı çabaladı annemle de yüzleşti konuştu ama bende soğudum ailemin baskısı da vardı tabi soğudum en son bende gitsin istedim bayağı tersledim ettim ve ailemin de tanıdığı onlarında onayladığı biri ile görüşmeye başladım. Bunu ona asla belli etmedim belki saplantı yaparda araya girer diye çünki instagram olsun diğer hesaplar olsun takipteydi hep.
Nasıl olduysa öğrenmiş şimdi hayatımda biri olduğunu ve yaz tatili için sevgilimin de müdür olduğu özel markete kasiyer olarak girip çalışıyordum bir kaç defa iş yerime geldi ben uzaklaştım kasadan tabi benle konuşmasın diye. En son geldiğinde ona verdiğim saç lastiğimi ve bi kaç eşyayı verdi bana tektim mecbur işlemi ben aldım erkek arkadaşımda yoktu mağaza da. Bunları verirken de laf soktu yeni sevgiline ver ya da çöpe at geri kalanını da kargo yaparım iş yerine diye. Aileme anlattım durumu gerekirs şikayet ederi dediler ama olayın daha fazla büyümesini istemyorum kendisi de bir haftaya yakın orta da yok gözükmüyor.
En önemli tarafı konun benim bekaretimin olmaması eski sevgilimle de yaşadım bir çok şey kendisi bir kere olsun ağzını açıp sormamıştır bende açıklama yapmamışımdır ama şuan ki sevgilim dinine bağlı annesi vs kapalı durumu bilmiyor asla aileler dost yakın bundan sebep de direk bişey diyemedim
Şimdi bunu bana kullanırsa ben ne yaparım kendisini her yerden engelledim ulaşamıyor asla ama sevgilimi evini arkadaşlarını her şeyi öğrenmiş bazen öyle marketin karşı yolunda durup içeriyi izliyordu bayağıdır da yok korku yarattı bende
Benim hatam var mı var çünki bende savaşırız deyip yarı yolda bıraktım bu olaylar olduğunda bile yanımdaydı arkadaşca derdimi de çok dinledi sonra birden ailem vs dinledim
Uzun oldu ama durum bu karışığım ne yapacağımı bilmiyorum