Eski sevgilim geri döndü

Sevdigindende dönmüyor zaten. Bosta kaldigindan. Yenisini bulunca yine gider. Böyle sagliksiz baglanmayi genelde "o benim ilk askimdi/yattigimdi" diye görüyoruz daha cok

Sen onun her boşta kaldığında gelebileceği biri değilsin. Seni sevseydi bu 3 sene böyle olmazdı zaten. Kendi değerinin farkına var ve bu kişiye engeli bas. Ya da ilişkiye başlayıp aldatılmayı bekle, bu kadar söylüyorum.

Yaşınız çok çok genç öncelikle hayatın karşınıza kimleri kimleri çıkartacağını bi düşünsenize…Etrafta birbiriyle gayet güzel anlaşan, hem iki iyi sevgili hem iki iyi arkadaş olan insanlarla dolu..Neden sizinde öyle bir ilişkiniz olmasın ? Anılara sımsıkı tutunursanız zaten unutmak falan hikaye. Anılara “yaşandı bitti,sırada yaşanacak daha niceleri var” gözüyle bakmayı deneyin. İnsanların 20-30 yıllık evliliği bitiyor onlar ne yapsınlar o zaman ? Bu insanlar bir şekilde hayatlarına devam ediyor kimisi yeniden evleniyor. Okuyor musunuz çalışıyor musunuz ne durumdasınız bilmiyorum ama sizin yaşınıza geri dönebilseydim eğer bol bol okur gezer arkadaşlarımla bir şeyler yapardım,kendimi geliştirecek şeylerle uğraşırdım,derslerimle okulumla uğraşırdım. Aşk meşk falan zaten hikaye. O yaşlarda olan ilişkiler pek ileriye yönelik olmuyor zaten.

Daha iyini bulunca yine terk edilirsin. Tek taraflı sevgi ile olsaydı bazı şeyler ilkinde terk edilmezdiniz.
Elinde sen kalmışsın sana dönmüş işte, alim olmaya gerek yok bunu görmek için.
İster evet de bu teklifine, ister hayır. Harcanan senin zamanın.

Adam seni terketmiş bir kadınla gününü gün etmiş kadın onu terkedince yedekte bekleyen sana gelmiş. Biraz gururun olsun. Ilk günkü gibi seviyormuşsun ya birini bulduğu an vurur kicina tekmeyi
Sen de oturup bekle hep aferin!!!

Kusura bakmayın ama adam size tam da kendinize layık gördüğünüz şekilde davranmış, yedek oyuncu ,bir yara bandı gibi. Başka bir kadın için sizden ayrılmış, onunla gününü gün etmiş, kadın bundan uzaklaştıkça sizle oyalanmış ama kadın geri dönünce sizi ortada bırakmış, şimdi kadın gene çıkarmış hayatından sizde kolları açmış bekliyorsunuz, bu kadar mı ederiniz yok kendi gözünüzde. Hayır senelerdir size rağmen o kadını tercih eden adamın o kadını bıraktığını, emin olun kadın bırakmıştır.Hiç mi kimse sizi sevmedi de böyle karaktersiz bir adama senelerinizi harcadınız, biz ne dersek diyelim siz gene o kollara koşacaksınız belli, dua edinde o kadın gene erkek arkadaşınızı hayatına almaya karar vermesin. Zira böyle bir durumda hiçbir zamam seçilen siz olmayacaksınız. Siz size yapılan bu muameleyi bir güzel kabullenip, kenarda sıranızı beklemeye alışmışsınız çünkü.

Henüz 19 yaşımdasın 3yıl önce 16 yaşındaydın.
Neden hayatında yeni bir şeyler denemiyorsun.
hayatımda bir çok yeni şey deniyorum. Hiçbir yerde hayatsız bir şekilde yaşıyorum demedim 3 yıldır hayatıma yeni birini almamam asosyal bir insan olmamdan değil karşımdaki insanlara saygı duyduğum için şu an olduğu gibi hayatımda biri varken bir şekilde bana ulaşsa benim kafamın karışması bile karşımdaki insana saygısızlık olur. Hayatım devam ediyor ve ben çok mutluyum sadece aklımı karıştıran bir konuda farklı insanların görüşlerini almak istemiştim.

Diğer kız da sınıf arkadaşınız bu durumda. Eğitim almaya devam edecekseniz eğitiminize , çalışıyorsanız işinize ve kendi hayatınıza odaklanın.
hepimiz farklı yerlere dağıldık üniversite malum. Kendi adıma konuşmak gerekirse ben kendime odaklıyım ama sürekli bir şekilde hayatınıza girip kendini hatırlatan insanlar oldukça bir şekilde etkileniyorsunuz.

Oooo piti pitii karameli sepeti...

Kendimi çok kötü hissediyorum çünkü 3 yıl geçmiş o süreçte ne yaptığı belli bile değil ama yaşattıkları bari bir şekilde ortada buna rağmen hala kaybetmekten korkuyorum..
İlk günkü gibi seviyorum mu? Bunda pisliğin üstüne nasıl başarabiliyosunuz bunu gerçekten?

Yuh, 3 yıllık ilişkimsi ama ilişkimsi bile olmayan ilişkinizi nasıl ilk zamanlar gibi sevebilirsiniz? Ama cidden yuh

Sizinki sevgi değil sadece başkasına gittiği için takıntı. Ben olsam görüşürdüm umut verirdim sonra bir anda ben başkasını seviyorum diye terk ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…