- 3 Şubat 2018
- 25.267
- 108.789
Bayılıyorsunuz kendinizi değersizleştirmeye. Adam sizi rafa kaldırdı gezdi tozdu hayatına baktı şimdi yoruldu koyduğu raftan sizi geri alacak. Buna izin vermeyin. Dünyada onca adam varken güvenilmezin birine hayatınızda daha fazla yer açmayın. Çıkın gidin o adamın rafından. Kendinize size değer veren güvenilir sağlam bir adamla bir hayat kurun
Yaşınız çok çok genç öncelikle hayatın karşınıza kimleri kimleri çıkartacağını bi düşünsenize…Etrafta birbiriyle gayet güzel anlaşan, hem iki iyi sevgili hem iki iyi arkadaş olan insanlarla dolu..Neden sizinde öyle bir ilişkiniz olmasın ? Anılara sımsıkı tutunursanız zaten unutmak falan hikaye. Anılara “yaşandı bitti,sırada yaşanacak daha niceleri var” gözüyle bakmayı deneyin. İnsanların 20-30 yıllık evliliği bitiyor onlar ne yapsınlar o zaman ? Bu insanlar bir şekilde hayatlarına devam ediyor kimisi yeniden evleniyor. Okuyor musunuz çalışıyor musunuz ne durumdasınız bilmiyorum ama sizin yaşınıza geri dönebilseydim eğer bol bol okur gezer arkadaşlarımla bir şeyler yapardım,kendimi geliştirecek şeylerle uğraşırdım,derslerimle okulumla uğraşırdım. Aşk meşk falan zaten hikaye. O yaşlarda olan ilişkiler pek ileriye yönelik olmuyor zaten.Söylediğiniz şeylerde çok haklısınız ve ben de denedim. Her yerden çıkardım hiçbir bağımız kalmayacak şekilde şehrin ondan en uzak köşesinde yaşamaya başladım ama her yerde bir anınız her an onu görme riskiniz oluyor başka birisini hayatıma sokmayı da açıkçası çok istemedim. Çünkü tam olarak içimde ona karşı her şeyin bittiğinden emin olmadan hayatıma alacağım kişiye haksızlık ve saygısızlık yapmak istemedim. Her ne olursa olsun ne kadar çabalasam da bir şekilde hayat onu karşıma çıkardı bu sene ondan kopmam gereken sene ve ben nasıl başaracağımı gerçekten bilmiyorum.
Adam seni terketmiş bir kadınla gününü gün etmiş kadın onu terkedince yedekte bekleyen sana gelmiş. Biraz gururun olsun. Ilk günkü gibi seviyormuşsun ya birini bulduğu an vurur kicina tekmeyi3 yıl önce eski sevgilim beni terk etti. Ondan hoşlanan bir kızla 'arkadaş'' olarak gezmeye başladı. 3 yıl içinde bir çok kez geri yazdı ama o kız hayatında olduğu için sürekli 2 3 gün konuşup kavga ettik ve ayrı olmaya devam ettik. Şimdi o kızı hayatından çıkarmış ve ilgi gösterir bir şekilde hayatıma girmeye çalışıyor ama daha önceden yaşanan olaylar yüzünden güvenemiyorum bir taraftan da hala ilk gün ki gibi seviyorum kafam aşırı karışık. Sizce ne yapmalıyım?
hayatımda bir çok yeni şey deniyorum. Hiçbir yerde hayatsız bir şekilde yaşıyorum demedim 3 yıldır hayatıma yeni birini almamam asosyal bir insan olmamdan değil karşımdaki insanlara saygı duyduğum için şu an olduğu gibi hayatımda biri varken bir şekilde bana ulaşsa benim kafamın karışması bile karşımdaki insana saygısızlık olur. Hayatım devam ediyor ve ben çok mutluyum sadece aklımı karıştıran bir konuda farklı insanların görüşlerini almak istemiştim.Henüz 19 yaşımdasın 3yıl önce 16 yaşındaydın.
Neden hayatında yeni bir şeyler denemiyorsun.
evet tam kendisiŞu an 19 yaşındaymışsınız. Lisede flört ettiğiniz erkek arkadaşınızdan mı bahsediyorsunuz ?
evet tam kendisi
hepimiz farklı yerlere dağıldık üniversite malum. Kendi adıma konuşmak gerekirse ben kendime odaklıyım ama sürekli bir şekilde hayatınıza girip kendini hatırlatan insanlar oldukça bir şekilde etkileniyorsunuz.Diğer kız da sınıf arkadaşınız bu durumda. Eğitim almaya devam edecekseniz eğitiminize , çalışıyorsanız işinize ve kendi hayatınıza odaklanın.
Oooo piti pitii karameli sepeti...3 yıl önce eski sevgilim beni terk etti. Ondan hoşlanan bir kızla 'arkadaş'' olarak gezmeye başladı. 3 yıl içinde bir çok kez geri yazdı ama o kız hayatında olduğu için sürekli 2 3 gün konuşup kavga ettik ve ayrı olmaya devam ettik. Şimdi o kızı hayatından çıkarmış ve ilgi gösterir bir şekilde hayatıma girmeye çalışıyor ama daha önceden yaşanan olaylar yüzünden güvenemiyorum bir taraftan da hala ilk gün ki gibi seviyorum kafam aşırı karışık. Sizce ne yapmalıyım?
Oooo piti pitii karameli sepeti...
İlk günkü gibi seviyorum mu? Bunda pisliğin üstüne nasıl başarabiliyosunuz bunu gerçekten?Kendimi çok kötü hissediyorum çünkü 3 yıl geçmiş o süreçte ne yaptığı belli bile değil ama yaşattıkları bari bir şekilde ortada buna rağmen hala kaybetmekten korkuyorum..
Yuh, 3 yıllık ilişkimsi ama ilişkimsi bile olmayan ilişkinizi nasıl ilk zamanlar gibi sevebilirsiniz? Ama cidden yuh3 yıl önce eski sevgilim beni terk etti. Ondan hoşlanan bir kızla 'arkadaş'' olarak gezmeye başladı. 3 yıl içinde bir çok kez geri yazdı ama o kız hayatında olduğu için sürekli 2 3 gün konuşup kavga ettik ve ayrı olmaya devam ettik. Şimdi o kızı hayatından çıkarmış ve ilgi gösterir bir şekilde hayatıma girmeye çalışıyor ama daha önceden yaşanan olaylar yüzünden güvenemiyorum bir taraftan da hala ilk gün ki gibi seviyorum kafam aşırı karışık. Sizce ne yapmalıyım?
Sizinki sevgi değil sadece başkasına gittiği için takıntı. Ben olsam görüşürdüm umut verirdim sonra bir anda ben başkasını seviyorum diye terk ederdim.3 yıl önce eski sevgilim beni terk etti. Ondan hoşlanan bir kızla 'arkadaş'' olarak gezmeye başladı. 3 yıl içinde bir çok kez geri yazdı ama o kız hayatında olduğu için sürekli 2 3 gün konuşup kavga ettik ve ayrı olmaya devam ettik. Şimdi o kızı hayatından çıkarmış ve ilgi gösterir bir şekilde hayatıma girmeye çalışıyor ama daha önceden yaşanan olaylar yüzünden güvenemiyorum bir taraftan da hala ilk gün ki gibi seviyorum kafam aşırı karışık. Sizce ne yapmalıyım?