Eski sevgilim geri döndü

3 yıl önce eski sevgilim beni terk etti. Ondan hoşlanan bir kızla 'arkadaş'' olarak gezmeye başladı. 3 yıl içinde bir çok kez geri yazdı ama o kız hayatında olduğu için sürekli 2 3 gün konuşup kavga ettik ve ayrı olmaya devam ettik. Şimdi o kızı hayatından çıkarmış ve ilgi gösterir bir şekilde hayatıma girmeye çalışıyor ama daha önceden yaşanan olaylar yüzünden güvenemiyorum bir taraftan da hala ilk gün ki gibi seviyorum kafam aşırı karışık. Sizce ne yapmalıyım?
Bir daha yüzüne bile bakma. Attığı mesajlara cevap verme.

3 yıl önce eski sevgilim beni terk etti. Ondan hoşlanan bir kızla 'arkadaş'' olarak gezmeye başladı. 3 yıl içinde bir çok kez geri yazdı ama o kız hayatında olduğu için sürekli 2 3 gün konuşup kavga ettik ve ayrı olmaya devam ettik. Şimdi o kızı hayatından çıkarmış ve ilgi gösterir bir şekilde hayatıma girmeye çalışıyor ama daha önceden yaşanan olaylar yüzünden güvenemiyorum bir taraftan da hala ilk gün ki gibi seviyorum kafam aşırı karışık. Sizce ne yapmalıyım?
3 yılda hiç duygularınız azalmamış ilk günkü gibi sevmeniz mümkün değil. Bağımlılık ya da takıntıdır olsa olsa. Ex de sizin yedekte görmüş boşta kalmamak için size koşmuş. Yani bunu Ezelin annesi kör Meliha bile görür.

Size bunları yapan biriyle neden tekrar konuşuyorsunuz? Aynı üzüntüleri tekrar yaşamak falan istiyorsunuz sanırım. Adam sizi gayet güzel kendini hatırlatarak etrafında tutmuş ve kusura bakmayın sizi cepte biri olarak görüyor. Bu kişiyle direk bütün bağınızı kesin zira üzülen siz olacaksınız yine gidecek bu adam...

X