Kendimi çok kötü hissediyorum çünkü 3 yıl geçmiş o süreçte ne yaptığı belli bile değil ama yaşattıkları bari bir şekilde ortada buna rağmen hala kaybetmekten korkuyorum..Yine net olmayan bir erkek. Bir ilişki düşünüyorsanız bile hemen adım atmayın. Tavır ve davranışlarını gözlemleyin ona göre hareket edin.
Konuşurken bunların hepsini yok sayıyorum tek kaldığımda nefretim başlıyorBaşkasıyla gezip tozmuş başkasına iltifatlar edip onu arzulamış birini şimdi nasıl mideniz alacak ki?
Bu kişi hayatınıza girerse eğer hala kaybetmekten korkmaya devam edeceksinizKendimi çok kötü hissediyorum çünkü 3 yıl geçmiş o süreçte ne yaptığı belli bile değil ama yaşattıkları bari bir şekilde ortada buna rağmen hala kaybetmekten korkuyorum..
kesin olmuştur ve bu asla bir boşluğa düşmek değildi bizim ilişkimizi bitirip o kızı tercih etti ama gel de bu konuda kendini ikna etGezdi tozdu gönlünü eğlendirdi baktı ki siz hala aynı yerdesiniz boşta kalmamak için geri geldi… 3 koca yılda size olan sevgisi hisleri devam etseydi başkasını hiç almazdı hayatına. Arkadaşlık kankalık adı altında o köprünün altından ne sular akıyor, birebir kendi çevremden görüyorum. Kankam,kardeşim,dostum ayağına yanak yanağa el ele kol kola fotolar atıyorlar ki öteside oluyor…
3 yıl birini unutup yoluna bakmak hatta başkalarıyla güzel bir ilişki kurmak için gayet makul bir süreyken kendisi sizi sürekli etrafında tutarak buna engel olmuş,amacına da ulaşmış.kesin olmuştur ve bu asla bir boşluğa düşmek değildi bizim ilişkimizi bitirip o kızı tercih etti ama gel de bu konuda kendini ikna et
Söylediğiniz şeylerde çok haklısınız ve ben de denedim. Her yerden çıkardım hiçbir bağımız kalmayacak şekilde şehrin ondan en uzak köşesinde yaşamaya başladım ama her yerde bir anınız her an onu görme riskiniz oluyor başka birisini hayatıma sokmayı da açıkçası çok istemedim. Çünkü tam olarak içimde ona karşı her şeyin bittiğinden emin olmadan hayatıma alacağım kişiye haksızlık ve saygısızlık yapmak istemedim. Her ne olursa olsun ne kadar çabalasam da bir şekilde hayat onu karşıma çıkardı bu sene ondan kopmam gereken sene ve ben nasıl başaracağımı gerçekten bilmiyorum.3 yıl birini unutup yoluna bakmak hatta başkalarıyla güzel bir ilişki kurmak için gayet makul bir süreyken kendisi sizi sürekli etrafında tutarak buna engel olmuş,amacına da ulaşmış.
O başkasıyla gezip tozarken siz gerçekten sadece onu mu beklediniz ?
Şimdi yine barışırsınız sonra yine ayrılırsınız o yine başkasına gider o kız olmazsa bir başkası olur, siz yine onu beklemeye devam edersiniz, arada size yazar çizer sonra bi bakmışsınız boy boy nişan fotoları…Bakın burası böyle konularla dolu.
Onu hayatınızdan tamamen çıkarıp size ulaşmasına engel olarak neden yeni bir başlangıç yapmıyorsunuz ? Neden başkalarına şans vermiyorsunuz?
kesin olmuştur ve bu asla bir boşluğa düşmek değildi bizim ilişkimizi bitirip o kızı tercih etti ama gel de bu konuda kendini ikna et