Eski sevgilim esini benimle aldatiyor

Hata tek taraflı değil bence eski erkek arkadaşınız eşini tek başına aldatmıyor ya :KK19: :KK53: Belki bi şey olmamış siz karşı çıkmışsınız ama olayı bu boyuta getirip onun arkadaşlık teklifini kabul etmek, sabaha kadar konuşmak, numaranızı vermek.. Bunları yaparken amacınız neydi acaba.. Eşiniz kıskanmıyor olabilir ama olaya bi de hamile eşin tarafından bakın, onunla konuşarak hata yapmışsınız bence.. Adam da sapığın tekiymiş zaten kurtulduğunuza şükredin, bi daha hiç bi şekilde görüşmeyin :KK20:

konunun tüm sayfalarını okumadım soruldu mu bilmiyorum. bu emre denen adam sana sormadı mı '' kocan nerede saatlerdir benimle yazışıyorsun '' diye ? sorduysa sen ne cevap verdin eğer burada dediğin şeyi ona da söylediysen bundan daha çok cesaret almıştır ''nasılsa kocası kıskanç değil benimle saatlerdir 2 kere karımı aldattığımı, çocuk planlarını vs. konuşuyor '' diye işi cinsel orgaanının fotosunu yollamaya kadar getirmiştir.

Merhabalar,
Dunden beri inanilmaz kotu hissediyorum. Elim ayagim titriyor resmen. Size konuyu basindan anlatayim, cok uzatmamaya dikkat edecegim.
Benim 11 yil once bir erkek arkadasim vardi. 3 yil ciktik, alevi'ydi, ailesi beni mezhep farkindan dolayi istemedi ve biz severek ayrilmistik. Ben onu zamanla unuttum ve 5-6 yil sonra da esimle tanistim, cok severek buyuk bir askla esimle evlendim. Cok sukur esimle cok mutluyum.
Simdi olaya gelelim.
1 hafta once eski erkek arkadasim yani Emre, beni facebooktan bulup ekledi. Bir de mesaj atmis, nasilsin napiyorsun diye. Ben arkadasligini kabul ettim ve geri cevap yazdim, iyiyim evlendim yurtdisinda yasiyorum falan diye. O da evlenmis, resimlerini gordum. Hersey buraya kadar gayet normal.
Epey yazistik, sabah 6ya kadar. Bana cok sey soyledi. Hala bana asikmis. Esinden ayril ben de esimden ayrilayim evlenelim, dedi. Kabul etmeyince, senden bir cocugum olsun istiyorum, bir bebek yapalim, sen de ben de esimizden gizleriz, dedi. Esin duyarsa ne diceksin, dedim. Gizleriz dedi. Bana telefonunu verdi. Mutlaka konusalim devamli, sakin benden bagini koparma, dedi. Bir ara benim esim kalkti, kiminle yazisiyorsun dedi. Eski erkek arkadasimla dedim, esim bana guvenir, bu yuzden hic birsey demedi(bu arada esim yabanci, pek kiskanclik durumu olmaz bizde). Neyse, Emre'ye dedim, git yat benimle de bir daha konusma esin duyarsa cok kotu olur, uzme esini dedim. Duymaz bosver dedi. Ustelik esi hamileymis 6 aylik :KK43: Bana sabaha kadar dil doktu, seninle olmak istiyorum, seninle yasadigim hic birseyi unutamiyorum, seni hala cok seviyorum falan dedi. Esini sevmiyor musun, dedim. Hayir, dedi. Neden evlendin o zaman, dedim. Yasim geciyordu, evlenmem lazimdi, arkadaslarimin hepsi evlenmisti, senin de evlendigini duyunca uzuntuden teselli olur diye evlendim ama ayrilacagim, seninle evlenmek istiyorum dedi. Esini sevmedigi icin de esini 2 defa aldatmis. :KK20: Neyse sabaha kadar bir suru sey soyledi.
En sonunda dedim, bir daha beni arama sorma. Esine de yazik etme, hamile kadini uzme dedim yattim uyudum.
Ertesi gun, bana tekrar mesajlar atti. Yine ayni seyleri soyledi, en son ben dayanamayarak dedimki "esine herseyi anlaticam"
Bunu dedikten sonra birden offline oldu, beni silip engellemis korkudan.
Esine ulasmaya calistim ama ulasamiyorum. Esi bilsin istedim. Esinin de face'ini silmis galiba ona ulasamadim.
Olay boyle oldu yani.
Esini resmen benimle aldatmaya kalkti. :KK50:
Su an o kadin icin cok uzuluyorum, ustelik hamile :KK50:

Sizce napiyim, esine bir sekilde ulasip herseyi anlatsam mi? :44:
Yani kendimi o bayanin yerine koyuyorum da, hamileyim ve esim eski sevgilisini seviyor olsa.... bilemiyorum cok uzucu

Ekleme yapiyorum, en onemli seyi soylemeyi unutmusum. Bana dediki, sana bir fotograf yollicam. Facedeki mesajlasmadan fotoyu yolladi. Orada kabul etmesende fotograf sana geliyor, yani msndeki gibi kabul et veya reddet secenegi yok. Bana yolladigi sey, afedersiniz cinsel organi!!!!!! Terbiyesiz,niye yolluyorsun bir daha beni rahatsiz etme dedim. Evlendin artik, belki ilgini ceker hoslanirsin diye dusundum dedi.
Adi pislik herifff!!!!

bak birincisi bu adamın karısı hamile ve belli ki cinsel ihtiyaçları baya çoğalmış bunu tatmin etmek için sana başvurmuş. sonuçta sende evlisin tanıyosunuz ve seninle bi süre böyle şeyler yaşayacağını düşünmüş....tek amaç bu seni özlemek sevmek yalan ,hikaye :KK20::KK20: senin eşin kıskanç olmasa da sen evli bi kadınsın bu çok yanlış ama bunu yargılama bana düşmez.. bu adam seninle gönül eğlendirmek isteyen bi sapık sakın bidaha muhatap olma derim. eşine de ulaşma yazık hamileymiş Allah korusun çocuğuna biRşey olur zaten ulaşSanda kadın iki kere aldatılmayı hissetmeyecek kadar odun diildr. farkındadır ama bırakamıodur. boşver..:KK19::KK20:SEN UZAK DUR.

bu ne aşağılayıcı bi durum resmen sizi cinsel amaçlı istemiş sizi çok sevse eşinin duymasından korkmazdı, resmen bir sapığa dönüşmüş adam işi gücü cinsellik olmuş, hele o resmi göndermesi olayın en iğrenç yanı, kendinizi aşağılanmış hissetmediniz mi, sizi duygusal anlamda değil başka yönlerden unutamamış, siz de sabah 6 ya kadar konuştuğunuza göre heyecan vs gibi bişeyler hissetmişsiniz ki kopamamışsınız, eşcağızı öğrense ne ki hamile haliyle ne yapabilir.

Şimdi ilk cümlelerimi hayretle okuyacaksınız ama iyi okuyun ;

Öncelikle berbat bir ev kadınısın, eşin seninle sevişmiyor, hamile kalmaya çalışıyorsun ama olmuyor maalesef, ciddi kilo problemin var.

Özetle hatta senin deyiminle berbat bir evliliğin ve berbat bir hayatın var. Sen berbat birisisin bunlar benim düşüncelerim değil bunları sen yazdın ama ne zaman yazdığını unuttun. İstersen gösteririm.

yanılıyor muyum ?

Bence artık kendine gel, bir şeyleri düzene sok...

Bakın beni kınamayın ben bir bayana asla böyle cümleler kurmam sitede yer alan 5 tane üyeliği ile kendisi yazdı bunları. Her kelimesi kendine ait... Ben onun kendi tarifi (yani konu başlıklarını buraya yazdım)

Öncelikle berbat bir ev kadınısın, eşin seninle sevişmiyor, hamile kalmaya çalışıyorsun ama olmuyor maalesef, ciddi kilo problemin var.

Özetle hatta senin deyiminle berbat bir evliliğin ve berbat bir hayatın var. Sen berbat birisisin bunlar benim düşüncelerim değil bunları sen yazdın ama ne zaman yazdığını unuttun. İstersen gösteririm.

yanılıyor muyum ?

Bu bayanın iyi niyetli olduğunu düşündüm en başından beri şu anda acaba arayış içinde mi diye düşünüyorum.Saflıkla yaptığını varsaymıştım.Hayır ben mi çok safım..Hmmmm

yanılıyor muyum ?

Hangisi doğru şimdi o kısma takıldım :KK53:

Bakın beni kınamayın ben bir bayana asla böyle cümleler kurmam sitede yer alan 5 tane üyeliği ile kendisi yazdı bunları. Her kelimesi kendine ait... Ben onun kendi tarifi (yani konu başlıklarını buraya yazdım)

sayın hocam peki bu bayanın sıkıntısı nedir sizce niçin böyle davranıyor olabilir, psikolog yeter mi yoksa ruh sağlığı ve hast. uzmanına başvurması mı gerekir

sayın hocam peki bu bayanın sıkıntısı nedir sizce niçin böyle davranıyor olabilir, psikolog yeter mi yoksa ruh sağlığı ve hast. uzmanına başvurması mı gerekir

Yurtdışında yaşıyor, ciddi bir dil problemi var zor olanı uyum sağlamayı değil kolay olanı bunalıma girmeyi ilgi odağı olmayı istiyor. İleride bu yazdıklarına çok pişman olacak ama şu ara ne yazsa (ki 2 senedir maşallah hep aynı modda) ona iyi geliyor.

Burası bir tür terapi gibi ama bu terapi kendini toparlaması için değil daha da uçuk konular açması için fırsat veriyor.

Birde unutmadan sevgili Y.... o saç rengi sana yakışmamış bence koyu tonlar seçmelisin.

Kaşlar kara saçlar sarı ıgh ıgh ...

aşağı yukarı benim de değindiğim noktayı açıklıyor durum. resmen bir gurur okşanması, konuşmayı kesememe, ilgiden mutlu olma halleri seziliyor zaten. başka türlü sabaha kadar sohbetin sürme imkanı yoktu. sohbeti sonlandıran da yine bakarsanız adamın ta kendisi. hala kendine aşık olunduğu fikriyle amaç da kadını uyarmaktan çok kadına üstünlük taslamak gibi geldi bana. günah alıyorsam da boynuma olsun. ama dikkatli bakıldığında başka bir his uyandırmıyor.

Bu arada eski sevgili olayına inanıyorum, adamın derdi çocuk filan değil seven adam öyle fotoğraf mı yollar ? Adamın derdi belli

Lakin adama bu fırsatı verenin hiç mi suçu yok ?

canım Emre kendine macera arıyor.. Birde sapıkmış o daha fena.. Sana tavsiyem sil engelle birşey yap birdaha konuşma.. evet insan hemcinsini böyle adi adamlara karşı uyarmak istiyor ama sen yapma.. su testisi su yolunda kırılır.. O emrenin başına bir gelecek var ama vesile sen olma derim.. kendi hayatına yoluna bak..

Ben bu konuda tek suçlu görüyorum o da sensin kusura bakma.O seninle saatlerce yazışıyor eşini aldatma isteği içerisinde.Eee senin yaptığın ne.Sen ne diye elin adamıyla sattlerdir yazışıyorsun.Karısına söyleme ihtiyacı niye duyuyorsun.Engelle gitsin.

Yurtdışında yaşıyor, ciddi bir dil problemi var zor olanı uyum sağlamayı değil kolay olanı bunalıma girmeyi ilgi odağı olmayı istiyor. İleride bu yazdıklarına çok pişman olacak ama şu ara ne yazsa (ki 2 senedir maşallah hep aynı modda) ona iyi geliyor.

Burası bir tür terapi gibi ama bu terapi kendini toparlaması için değil daha da uçuk konular açması için fırsat veriyor.

Birde unutmadan sevgili Y.... o saç rengi sana yakışmamış bence koyu tonlar seçmelisin.

Kaşlar kara saçlar sarı ıgh ıgh ...
kaş kara saç sarı modu moda sevgili adminim lütfen cık cıkkkkk cıkkkk:KK20::KK9:

Ilk askim evlenmis... Kendimi bir garip hissediyorum su an.

Bosanip ozgurce yasamam lazim

Galiba kocami artik sevmiyorum

bazı mesajlarınız bunlar..
sanırım bu ruh haliyle daha çok hata yaparsınız.

Konu sahibi arkadaş, ek olarak kusura bakma ama bu konuda mağduru oynaman hiç de samimi değil. İş cinsel organının fotoğrafını yollamasına gelene kadar bin tane yerde adamla konuşmayı kesebilirdin. Senin de egon tatmin olsun diye, evliyim ama seni hala seviyorum vb. sözlerini oturup bir güzel dinlemişsin. Senden ne kadar yüz bulmuş ki bu adam gel çocuk yapalım diyebiliyor? Ortada iki günahsız varsa o da senin eşin ve onun eşi. Sana da akıl fikir diliyorum. Başka da bir şey demiyorum.

ee tabii arkadaşım adam haklı muhabbet sabah 6 ya kadar uzayınca adam demiş ki bu çocuk işinide kabul edecek gibi duruyor.. çünkü baksana adam diyor ki bir ortak çocuğumuz olsun oda diyor ki karın kızmaz mı .... yooo niye kızsın ki sevinir karnındakine kardeş gelecek doğurmaktan kurtuldum bir daha der...
adamda buna istinaden ne kadar yüz bulmuş ki foto yolluyor (hatırlatmak istedi heralde ...) işi kolaylaşsın diye ...

şu bdv ye de zaten arada yorum yapıyorum orada da konu fake olmazsa sahibi oluyor. yahu hiçmi işiniz gücünüz yok ... tarafınızdan konu üretiyorsunuz, sonra üşenmeden takip ediyorsunuz, yetmiyor başka üyelikle cevap yazıyorsunuz..
geyiğe gelinde az kendiniz olun yaa :KK31:

X