- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
başlığı okuyunca 1. şokumu konunun da baş kısmını okuyunca 2. şokumu yaşadım neyseki bitirince hafifledi...
seninde tahmin ettiğini umuyorum ki adam sana resmini yolladığı şey için belki istek yolladı konuştu hatta çocuk istedi vs.
bunları eşine anlatman iyi olmuş her ne kdar kıskanmasa da...
seni tebrik etmek bile istiyorum ki kendini eski sevgilinin karısının yerine koyup düşünmüş empati kurmuşsun bravo...
kimisi balıklama atlayabilirdi.
bence asla ama asla görüşme karşılaşma eğer tesadüf ya görüşürsenizde açıl açıl yüzüne tükür!!! utansın azıcık...
Sonunda konuyu dikkatlice okumus birine kavustum, sizi tebrik ederim :)
Su an magdur durumda olan benim suclu olan eski sevgilim. Ama suclu benmisim gibi gosterildim ona uzuldum cidden.
Tamam benim de hatam vardi saflik ettim aptallik ettim gece vakti israrina ragmen konusmayacaktim. Ama inanin zamaninda biz cok seviyeli bir iliski yasamistik. Sevgililikten ziyade cok iyi iki dost gibiydik. Ben eski gunlerin guzelligi yuzunden tekrar dostca konustum. Evlendim dedim mutluyum dedim, sen sakrak konustuk. Yillar sonra birbirini bulmus iki dost gibi konustuk. Ama sonra o bir sekilde cesaret alip sohbeti degistirdi, seni unutamadimlara getirdi. O zaman da uyucam bir daha bana yazma dedim kapadim. onu da listemden geri sildim. Hatta sabah abim gormus, faceden yazdi bana. Sen dun emreyi eklemissin napiyormus iyimiymis dedi. Abimle baliga giderlerdi iyi arkadaslardi. Ben hala inanamiyorum o temiz huylu iyi cocuk gitmis yerine adi bir sapik gelmisyazik
Su an magdur durumda olan benim suclu olan eski sevgilim. Ama suclu benmisim gibi gosterildim ona uzuldum cidden.
Tamam benim de hatam vardi saflik ettim aptallik ettim gece vakti israrina ragmen konusmayacaktim. Ama inanin zamaninda biz cok seviyeli bir iliski yasamistik. Sevgililikten ziyade cok iyi iki dost gibiydik. Ben eski gunlerin guzelligi yuzunden tekrar dostca konustum. Evlendim dedim mutluyum dedim, sen sakrak konustuk. Yillar sonra birbirini bulmus iki dost gibi konustuk. Ama sonra o bir sekilde cesaret alip sohbeti degistirdi, seni unutamadimlara getirdi. O zaman da uyucam bir daha bana yazma dedim kapadim. onu da listemden geri sildim. Hatta sabah abim gormus, faceden yazdi bana. Sen dun emreyi eklemissin napiyormus iyimiymis dedi. Abimle baliga giderlerdi iyi arkadaslardi. Ben hala inanamiyorum o temiz huylu iyi cocuk gitmis yerine adi bir sapik gelmisyazik
Aslinda konun acilis amacinida anlamadim ben,
Esinizin haberi var,
Kadin hamile soylemiceksiniz,
Emreyide silmissiniz zaten,
Bize niye duyurdunuz ki
Valla istesen ortalığı ayağa kaldırabilirsin ve bu durumu o kadının bilmeye hakkı var... nasıl bir itle evli oldugunu öğrenmesi gerek
Açıklama için teşekkürler. İnanır mısın, dün sabah 6'ya kadar eski sevgilimle seviyeli bir şekilde boşanıp evlensek mi, yoksa çocuk mu yapsak diye konuşuyorduk. Zaman nasıl geçti anlamamışım. Tabii uykusuz kaldım haliyle. Yanlışlık oldu demek. Tabii uykulu kafayla bu kadar insan nasıl da yanlış şeyler düşündük.
Canim konumda yazdim, sorumu sordum.
Tekrar yaziyorum.
Esine bir sekilde ulasip herseyi anlatsam mi?
Soru bu.
Cunku empati kurunca, benim basima boyle birsey gelse, mutlaka o kisinin bana anlatmasini tercih ederdimki esimin ne kadar sapik oldugunu bileyim diye.
7 sayfa sonra ilk defa soruma cevap aldim, cok tesekkur ederim.
Ben de esine anlatip anlatmama arasinda kaldim ama kadin hamile oldugu icin ne yapacagimi bilemiyorum acikcasi.
Hamile bir kadini uzmeye gonlum elvermez inanin.
şimdi yazdıklarına dayanarak anlıyorum ki ailenle de arası iyiymiş...
sen kendini biliyosun dediğin gibi eşinde sana güveniyosa geminiz rüzgarsız yürür arkadaşım..
tabiki onunla konuşman hataydı kabul ediyorsun bunu sende ve bende seni tebrik ediyorum buraya konu açınca insan her yoruma açık olmalı olumlu ya da olumsuz sen bunu anlayan nadir insanlardansın
Ben de esine anlatip anlatmama arasinda kaldim ama kadin hamile oldugu icin ne yapacagimi bilemiyorum acikcasi.
Adam hamile eşiyle ilişkiye giremediği için bazı dürtüleri coşmuş, karaktersiz olduğundan ötürü de seni yoklamış böyle bir şeye yanaşır mısın diye. Seninle evlenmek, çocuk yapmak filan gibi hiç bir amacı olmadığına da emin olabilirsin. Evlenmeden çocuk yapalım dediği mevzuyu da evli kadınsın herhalde benden çok daha iyi anlarsın arkadaşım, detaya girmiyorum. Bence hiç eşine filan ulaşmaya çalışma, bir daha da asla ama asla muhatap olma bu kişiyle. Eşin yabancı diye fazla anlamıyor olabilir burada dönen pis mevzulardan ama ona da yazık. Hamile kadına da ulaşıp böyle bir şey söylenilmez. Çok üstüne gelirse kadıncağız çocuğunu doğurduktan sonra gerekli görürsen konuşursun. Geçmiş olsun.
kadının ortak arkadaşlarından kadını bulabilirsin aslında çok iyi incelemedin galiba profili... :44: yazılanlarıda silme sonra suçlu konumuna düşersin bu face çıktı herkesde düzen bozuldu kapansın artık şu lanet olasıca site
Alıntıladığım yorumu 1.sayfa içerisinde bulabilirsiniz.
Yazilanlari silmedim hala duruyorlar. Ben kadinin profiline girmemistim, merak bile etmemistim. Ama bu olay boyle gelistiktn sonra kadini face de arattim cikmiyor.
Yazilanlari silmedim hala duruyorlar. Ben kadinin profiline girmemistim, merak bile etmemistim. Ama bu olay boyle gelistiktn sonra kadini face de arattim cikmiyor.