Eski sevgilim esini benimle aldatiyor

Vay anasına sayın seyirciler :) Bu adam pipisini gönderene kadar konuşmasaydın iyiydi bence de olan olmuş artık :) Bir daha görüşme,konuşma hatta numaranı bile değiştir arkadaşım ve kocanı nimet bil öp başına koy :)

Merhabalar,
Dunden beri inanilmaz kotu hissediyorum. Elim ayagim titriyor resmen. Size konuyu basindan anlatayim, cok uzatmamaya dikkat edecegim.
Benim 11 yil once bir erkek arkadasim vardi. 3 yil ciktik, alevi'ydi, ailesi beni mezhep farkindan dolayi istemedi ve biz severek ayrilmistik. Ben onu zamanla unuttum ve 5-6 yil sonra da esimle tanistim, cok severek buyuk bir askla esimle evlendim. Cok sukur esimle cok mutluyum.
Simdi olaya gelelim.
1 hafta once eski erkek arkadasim yani Emre, beni facebooktan bulup ekledi. Bir de mesaj atmis, nasilsin napiyorsun diye. Ben arkadasligini kabul ettim ve geri cevap yazdim, iyiyim evlendim yurtdisinda yasiyorum falan diye. O da evlenmis, resimlerini gordum. Hersey buraya kadar gayet normal.
Epey yazistik, sabah 6ya kadar. Bana cok sey soyledi. Hala bana asikmis. Esinden ayril ben de esimden ayrilayim evlenelim, dedi. Kabul etmeyince, senden bir cocugum olsun istiyorum, bir bebek yapalim, sen de ben de esimizden gizleriz, dedi. Esin duyarsa ne diceksin, dedim. Gizleriz dedi. Bana telefonunu verdi. Mutlaka konusalim devamli, sakin benden bagini koparma, dedi. Bir ara benim esim kalkti, kiminle yazisiyorsun dedi. Eski erkek arkadasimla dedim, esim bana guvenir, bu yuzden hic birsey demedi(bu arada esim yabanci, pek kiskanclik durumu olmaz bizde). Neyse, Emre'ye dedim, git yat benimle de bir daha konusma esin duyarsa cok kotu olur, uzme esini dedim. Duymaz bosver dedi. Ustelik esi hamileymis 6 aylik :KK43: Bana sabaha kadar dil doktu, seninle olmak istiyorum, seninle yasadigim hic birseyi unutamiyorum, seni hala cok seviyorum falan dedi. Esini sevmiyor musun, dedim. Hayir, dedi. Neden evlendin o zaman, dedim. Yasim geciyordu, evlenmem lazimdi, arkadaslarimin hepsi evlenmisti, senin de evlendigini duyunca uzuntuden teselli olur diye evlendim ama ayrilacagim, seninle evlenmek istiyorum dedi. Esini sevmedigi icin de esini 2 defa aldatmis. :KK20: Neyse sabaha kadar bir suru sey soyledi.
En sonunda dedim, bir daha beni arama sorma. Esine de yazik etme, hamile kadini uzme dedim yattim uyudum.
Ertesi gun, bana tekrar mesajlar atti. Yine ayni seyleri soyledi, en son ben dayanamayarak dedimki "esine herseyi anlaticam"
Bunu dedikten sonra birden offline oldu, beni silip engellemis korkudan.
Esine ulasmaya calistim ama ulasamiyorum. Esi bilsin istedim. Esinin de face'ini silmis galiba ona ulasamadim.
Olay boyle oldu yani.
Esini resmen benimle aldatmaya kalkti. :KK50:
Su an o kadin icin cok uzuluyorum, ustelik hamile :KK50:

Sizce napiyim, esine bir sekilde ulasip herseyi anlatsam mi? :44:
Yani kendimi o bayanin yerine koyuyorum da, hamileyim ve esim eski sevgilisini seviyor olsa.... bilemiyorum cok uzucu

Ekleme yapiyorum, en onemli seyi soylemeyi unutmusum. Bana dediki, sana bir fotograf yollicam. Facedeki mesajlasmadan fotoyu yolladi. Orada kabul etmesende fotograf sana geliyor, yani msndeki gibi kabul et veya reddet secenegi yok. Bana yolladigi sey, afedersiniz cinsel organi!!!!!! Terbiyesiz,niye yolluyorsun bir daha beni rahatsiz etme dedim. Evlendin artik, belki ilgini ceker hoslanirsin diye dusundum dedi.
Adi pislik herifff!!!!

Caim, 6ya kadar konustuk ama gece 2de basladik konusmaya. Yarin konusalim gec oldu sen de yarin ise gideceksin yat istersen dedim. 11 yil sonra seninle karsilastim, uyuyamamki biraz konusalim yatarim dedi. Ben de kirmadim. Ilk zamanlar isinden bahsetti bana, ben de sagdan soldan ailemden bahsettim, ailemi cok iyi tanirdi. Annen nasil diye sordu falan, babami kaybettigimi soyledim, epey sure normal konustuk. Sonra birden tarzi degisti.
Ben de kapadim zaten. Ben kapadiktan sonra da epey yazmis, ben sabah okudum onlari.

Karşılaştır bakalım. Kendini mi kandırıyorsun? Yoksa bizi mi? Sanki adam seninle 6'ya kadar çok masum konuştu da ondan engellemedin. Çocuk yapalım muhabbetini de sabah gördün öyle mi? Bir daha oku koyu yaptım yazdıklarını. Ondan sonra tekrar yaz. Bu arada daha da yerler varmış koyulaştırabileceğim ama bu kadarı da yeterli gelmiştir herhalde diye düşünüyorum. :KK14:

Son düzenleme:
Caim, 6ya kadar konustuk ama gece 2de basladik konusmaya. Yarin konusalim gec oldu sen de yarin ise gideceksin yat istersen dedim. 11 yil sonra seninle karsilastim, uyuyamamki biraz konusalim yatarim dedi. Ben de kirmadim. Ilk zamanlar isinden bahsetti bana, ben de sagdan soldan ailemden bahsettim, ailemi cok iyi tanirdi. Annen nasil diye sordu falan, babami kaybettigimi soyledim, epey sure normal konustuk. Sonra birden tarzi degisti.
Ben de kapadim zaten. Ben kapadiktan sonra da epey yazmis, ben sabah okudum onlari.

Eşinden boşanıp sizinle evlenmek istediğini, sizden çocuk sahibi olmak istediğini sabah okuduğunuzu yazmamıştınız ya neyse :KK14:

Sonuç olarak bir daha görüşmemenizi tavsiye ederim.

aklım almıyor diyorsun bi de ya cidden senin de meylin var gibi gibi bırak ya ne hali varsa görsün,sevgiliyken cinsel anlamda elde edemediğine yanmış belliki sende evlisin kocan da yabancı eee adam da istiyor sen razı olsan yarın ben ne yaptım diye konu açarsın

Neye meyilim var allah askina.

Eşinden boşanıp sizinle evlenmek istediğini, sizden çocuk sahibi olmak istediğini sabah okuduğunuzu yazmamıştınız ya neyse :KK14:

Canım ben konu sahibi arkadaşa durumla ilgili yazdığı kafa karışıklığını gidermesi için gerekli alıntıları ve karşılaştırması gereken noktaları gösterdim. İç çelişkilerini biraz olsun dindirebilir diye umuyorum :KK14:

Seni hala seviyorum, boşanalım biz evlenelim, çocuk yapalım sözlerinden sonra sen sadece bir daha yazma yazıp çıktın, engellemedin. Ertesi gün fotoğraf gelince artık ne olduğunu anladın öyle mi? Öncekiler normaldi de yani fotoğrafı görünce Emre oldu Sapık Emre. Hmm ilginç :KK14:

Konuyu uzatmamak icin kisaca anlatmistim,bastan mi anlatsam napsam.
Gece ben ona bana bir daha yazma, esine de yazik ediyorsun dedim kapadim, onu da arkadas listemden sildim.
Ertesi gun bana yazdigi bir suru seyi okudum. Bir de orasinin fotosunu koymus. O zaman ona dedimki, bunlari esine anlaticam dedim. O da korkudan beni engellemis, ben de engelledim gitti.

Niye beni sucluyorsunuz anlamadim.

Canım ben konu sahibi arkadaşa durumla ilgili yazdığı kafa karışıklığını gidermesi için gerekli alıntıları ve karşılaştırması gereken noktaları gösterdim. İç çelişkilerini biraz olsun dindirebilir diye umuyorum :KK14:

Farkettim canım aynı noktalara takılıyoruz zaten :)

Bende umuyorum ama şuan iç çelişkilerini dindirmekten ziyade eski sevgiliyi aklama çabasında ve anlam veremedim.

seni asla sevmiyor, o sadece bir sapık.
seni seviyor olsaydı, o kadar yıl beklemezdi, paldır küldür açılmazdı, birden ortadan kaybolmazdı.
seni seviyor olsaydı eşi ile tehdit ettiğinde korkup kaçmazdı.

bence eşiyle konuşma, eşi kocasının ilgisizliğinden ya da aldatmasından yakınıyordur muhtemelen. hem bence inkar da edecektir o adam dediklerini. yazık o kadına :KK5:

başlığı okuyunca 1. şokumu konunun da baş kısmını okuyunca 2. şokumu yaşadım neyseki bitirince hafifledi... :KK14:

seninde tahmin ettiğini umuyorum ki adam sana resmini yolladığı şey için belki istek yolladı konuştu hatta çocuk istedi vs.

bunları eşine anlatman iyi olmuş her ne kdar kıskanmasa da...

seni tebrik etmek bile istiyorum ki kendini eski sevgilinin karısının yerine koyup düşünmüş empati kurmuşsun bravo...

kimisi balıklama atlayabilirdi.

bence asla ama asla görüşme karşılaşma eğer tesadüf ya görüşürsenizde açıl açıl yüzüne tükür!!! utansın azıcık... :KK20::KK20:

Bide Burda kocasini aklamaya calisanlari anlardim da,
Senin emre bas bayagi sapik niye iyi göstermeye calisiyorsun anlamadim..

Ben emreyi iyi gostermeye calismadimki, tersine sapik oldugunu dusunuyorum. Eskiden iyi biriydi dedim, degismis sapik biri olmus dedim.
Herkes gece gece uyku sersemi galiba yanlis okuyorsunuz.

Vay anasına sayın seyirciler :) Bu adam pipisini gönderene kadar konuşmasaydın iyiydi bence de olan olmuş artık :) Bir daha görüşme,konuşma hatta numaranı bile değiştir arkadaşım ve kocanı nimet bil öp başına koy :)

Ben ona numarami vermedim, o bana numarasini verdi. Kaydetmemistim tabikide.
Herkes konuyu dikkatlice okuyabilir mi lutfen. Herkes yanlis anlamis.

Gece ben ona bana bir daha yazma, esine de yazik ediyorsun dedim kapadim, onu da arkadas listemden sildim.
Ertesi gun bana yazdigi bir suru seyi okudum. Bir de orasinin fotosunu koymus. O zaman ona dedimki, bunlari esine anlaticam dedim. O da korkudan beni engellemis, ben de engelledim gitti.

Baştan anlatmana gerek yok. Çok şükür hepimiz okuduğumuzu idrak edebilecek kapasiteye sahibiz.

Ama dilersen ilk yazdığın mesajını tekrar okuyabilirsin.

Bak arkadaşım senden alıntılar yaptığım mesajını okursan eğer, ki hepsi senin birebir kendi sözlerindir. "Emre bana şunu dedi, ben şöyle cevap verdim" şeklinde bir sürü cümle kurmuşsun. Bu ne demek? Emre bunları sen uyurken değil, seninle birebir konuşurken yazmış. Olay bir monologtan değil diyalogtan oluşuyor demek. Ben de sana diyorum ki adam sana gel boşanalım sonra ikimiz evlenelim deyip sonra da çocuk yapmayı teklif ettiğinde neden engellemedin de ertesi gün bilmem neresini görünce engelledin. İlk gün egonu tatmin ederken Emre , iyi Emre hoş Emre'ydi de fotoğrafı yollayınca mı Sapık Emre oldu. Senin egonu pohpohlarken hiç bir sorun yoktu da ancak fotoğrafla karşılaşınca mı zoruna gitti? ...

Hayir onu geceden soyledi. Ben de esine yazik ediyorsun, onu uzecek seyler soyleme bana dedim, kapadim zaten sonra.

Ben emreyi iyi gostermeye calismadimki, tersine sapik oldugunu dusunuyorum. Eskiden iyi biriydi dedim, degismis sapik biri olmus dedim.
Herkes gece gece uyku sersemi galiba yanlis okuyorsunuz.

Siz taa 11 yil oncesini anlatip kotu ayrilmadik iyi biriydi filan dedinizde ondan..
11 yil nerde simdi nerde neler degisiyor,belki böyleydi de siz farketmediniz yada yansitmadi felan fistan..

Farkettim canım aynı noktalara takılıyoruz zaten :)

Bende umuyorum ama şuan iç çelişkilerini dindirmekten ziyade eski sevgiliyi aklama çabasında ve anlam veremedim.

Arkadasim, bana eski sevgiliyi akladigim bir cumle gosterir misin lutfen?
Tam tersine ben onun icin adi pislik herif yazdim ilk msjimda. Dikkatli okur musun, uykun geldi sanirim!

seni asla sevmiyor, o sadece bir sapık.
seni seviyor olsaydı, o kadar yıl beklemezdi, paldır küldür açılmazdı, birden ortadan kaybolmazdı.
seni seviyor olsaydı eşi ile tehdit ettiğinde korkup kaçmazdı.

bence eşiyle konuşma, eşi kocasının ilgisizliğinden ya da aldatmasından yakınıyordur muhtemelen. hem bence inkar da edecektir o adam dediklerini. yazık o kadına :KK5:

Valla beni sevip sevmedigi umrumda degil, ben evlenmisim mutluyum esimi seviyorum. Onun dusunceleri beni ilgilendirmez zaten.

Aslinda konun acilis amacinida anlamadim ben,
Esinizin haberi var,
Kadin hamile soylemiceksiniz,
Emreyide silmissiniz zaten,
Bize niye duyurdunuz ki :KK14:

X