Sevgilinin eski sevgilisiyle fotoğraflarını saklaması

Bence unutmuş olabilir çünkü size şifrelerini de vermeyebilirdi, bu arada sizin yaptığınız da çirkin bence buna da bir şey dememiş. Ben telefonum karistirilsa rahatsız olurum. Güvenmiyorsaniz karıştırmadan ayrilin gitsin, yok güveniyorsanız da bence kurcalamaya gerek olmamalı ya da kurcaladiktan sonra içiniz içinizi yememeli.
Bir de aldatılma psikolojisi farklı bir şey kimi insan kendinin neden yetersiz olduğunu sorguluyor ve bir zamanlar bu sekilde olmuş olabilir. Ki siz istediniz diye hepsini de silmiş.
Kimin ne dediğinden ziyade sizin ne hissettiğiniz, düşündüğünüz önemli. 'Bana öyle bir yalan söyle ki ömrümce sürsün doğruluğu'

Bence unutmuş olabilir çünkü size şifrelerini de vermeyebilirdi, bu arada sizin yaptığınız da çirkin bence buna da bir şey dememiş. Ben telefonum karistirilsa rahatsız olurum. Güvenmiyorsaniz karıştırmadan ayrilin gitsin, yok güveniyorsanız da bence kurcalamaya gerek olmamalı ya da kurcaladiktan sonra içiniz içinizi yememeli.
Bir de aldatılma psikolojisi farklı bir şey kimi insan kendinin neden yetersiz olduğunu sorguluyor ve bir zamanlar bu sekilde olmuş olabilir. Ki siz istediniz diye hepsini de silmiş.
Kimin ne dediğinden ziyade sizin ne hissettiğiniz, düşündüğünüz önemli. 'Bana öyle bir yalan söyle ki ömrümce sürsün doğruluğu'
İşte aslında beni de direkt ayrılmaya itmeyen şey bu. Çünkü gerçekten hiç tereddüt etmeden telefonunu çıkartıp verdi. Ve ben gördükten sonra gerçekten çok utandı, çaba verdi ve telefonundan her şeyi gözümün önünde tereddüt etmeden temizledi. Ortak bir arkadaşı vs varsa ben söylemeden temizledi. Ama tabi görmüş olmak kafa kurcalıyor neden diye iç kemirtiyor. Yoksa çabası olmasa, sanane benim özelimden gibi bir tavır takınmış olsa çoktan yol verecektim.

Bende zaten en çok bundan korkuyordum. Bir arkadaşım daha yaşamıştı böyle bir durum ay nasıl devam ediyorsun ki demiştim. O kadar sevildiğimden emin olduğum, birlikte bir hayat kurmaktan emin olduğum bir adamdan bunu görmek yıktı geçti. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim
Aynen öyle işte ne çıkarsa agzımızdan yaşıyoruz.

ben de sakliyorum ama gizli kosesinde degil. bu sinsilik olurdu- yanlis bir sey biliyorum ama yapiyorum- demek olurdu
ben ayan beyan fotograflarimda . hatta bazen "hatırlıyor musun 4 sene once bugun" diye yukarida çıkıyorlar 😅
ayrildim diye geçmişimi yakmadim ya onlar da benim kiymetli anılarım, tatillerim..niye sileyim?
Ben de sizin gibi düşünüyorum ama bu nude fotoğrafları bile silmemiş

En rahatsız edici de o zaten insanın aklına bunlara bakıp yaşadıklarını hayal mi ediyordu acaba düşüncesi geliyor. Belki bunu aşsam bu kadar takılmayacağım ama nasıl aşacağım elim kolum bağlandı

Kızlar merhaba,
Epeydir kafamı kurcalayan bir sorunum var, yakınımdaki kimseye de anlatamıyorum utancımdan. Görüşleriniz benim için çok kıymetli..
1 yıldır çıktığım bir erkek arkadaşım var. Ve benden evvel 6 yıllık bir ilişkisi olmuş. 18 yaşından 24 yaşına kadar sürmüş bir ilişki. Benimle ilişkiye başladığı dönem ilişkisi biteli 2 yıl olmuştu. Gerçekten çok seviyorum, ailelerimiz uygun, yaşlarımız uygun, onunda bana değer verdiğini sevdiğini biliyorum.
Erkek arkadaşımın ilgisi son zamanlarda biraz işsel biraz ailevi kaynaklı azaldığı için telefonunu kurcalamak istedim. Şifrelerimizi biliriz ama birbirimizin telefonuna ne o ne ben hiç bakmamışızdır. Telefonunu kurcaladığımda “gizli” klasörde eski sevgilisine dair gerek kızın ona atmış olduğu nude tarzı fotoğraflar, gerekse yaşadığı anılarla gittiği yerlerle olan fotoğraflarını silmediğini üstelik sakladığını gördüm. Fotoğraflar 2021 tarihli falan. Ama görür görmez tabi beynimden vurulmuşa döndüm. Sorduğumda her erkek gibi klasik unutmuşum dedi. Ama tabi içim içimi yiyiyor böyle bir bahaneye inanmadım. Sizce bir erkek bunları neden saklar? Böyle bir şey görmüş olsaydınız ne yapardınız? Ne düşünürdünüz? Nasıl tepki vermeliyim ne yapmalıyım inanın kafam allak bullak, desteklerinizi bekliyorum
Hepsini bir klasörde toplayacak kadar titiz ama unutacak kadar da saf. Yok bana geçmedi.

En rahatsız edici de o zaten insanın aklına bunlara bakıp yaşadıklarını hayal mi ediyordu acaba düşüncesi geliyor. Belki bunu aşsam bu kadar takılmayacağım ama nasıl aşacağım elim kolum bağlandı
Kendine bir süre tanı sakince düşün. Şuan çok kırgınsın haklı olarak. Sonrasında kararını verirsin

Mude falan ihrenc ne yapiyordu arada acip bakiyormuydu kimse telefonunda boyle bisey unutmaz bu basitce sineye cekilecek birsey degil silmeye kiyamamistir 6 yil az degil uzgunum ama boyle yani

Diğer fotoğraflar için bir şey diyemem ama nude fotoğraflar niye hala duruyor ? Şahsen eski sevgilim nude fotoğraflarımı silmeyip saklasa ben de bunu bir şekilde öğrensem çok midem bulanırdı.

Kızlar merhaba,
Epeydir kafamı kurcalayan bir sorunum var, yakınımdaki kimseye de anlatamıyorum utancımdan. Görüşleriniz benim için çok kıymetli..
1 yıldır çıktığım bir erkek arkadaşım var. Ve benden evvel 6 yıllık bir ilişkisi olmuş. 18 yaşından 24 yaşına kadar sürmüş bir ilişki. Benimle ilişkiye başladığı dönem ilişkisi biteli 2 yıl olmuştu. Gerçekten çok seviyorum, ailelerimiz uygun, yaşlarımız uygun, onunda bana değer verdiğini sevdiğini biliyorum.
Erkek arkadaşımın ilgisi son zamanlarda biraz işsel biraz ailevi kaynaklı azaldığı için telefonunu kurcalamak istedim. Şifrelerimizi biliriz ama birbirimizin telefonuna ne o ne ben hiç bakmamışızdır. Telefonunu kurcaladığımda “gizli” klasörde eski sevgilisine dair gerek kızın ona atmış olduğu nude tarzı fotoğraflar, gerekse yaşadığı anılarla gittiği yerlerle olan fotoğraflarını silmediğini üstelik sakladığını gördüm. Fotoğraflar 2021 tarihli falan. Ama görür görmez tabi beynimden vurulmuşa döndüm. Sorduğumda her erkek gibi klasik unutmuşum dedi. Ama tabi içim içimi yiyiyor böyle bir bahaneye inanmadım. Sizce bir erkek bunları neden saklar? Böyle bir şey görmüş olsaydınız ne yapardınız? Ne düşünürdünüz? Nasıl tepki vermeliyim ne yapmalıyım inanın kafam allak bullak, desteklerinizi bekliyorum
Benim de yedi yıllık bir ilişkim var. Kendisiyle bir yıl önce ayrılmıştık, o dönemde bir flörtüm olmuştu. Telefonumdan yedi yıllık ilişkimin fotoğraflarını kesinlikle silemedim, kolay mı yedi yıl beraber geçmiş. Hatta birbirimizde Gmail şifrelerimiz vardı, ne o şifresini değiştirme gereği duymuştu ne de ben. O kadar yıl sevgili olunca arada böyle bir bağ oluşuyor. O zamanki flörtüm bana çok kötü şeyler yaşattı, uzun ilişki yaşadığım kişi benim hayatta olup olmadığımı youtube arama geçmişimden kontrol edermiş. İnsan umursuyor, ne yaparsa yapsın aklına ben geliyormuşum benim de aynı şekilde o geliyordu sonrasında uzun ilişkimle hiçbir şey olmamış gibi yeniden birlikte olduk (ayrılık nedenimiz kötü değildi zaten)
Benim size tavsiyem tamamen bağlanmayın sonra çok üzülürsünüz. Kafadan silmek öyle kolay olmuyor. Sevgilin o kızla olan fotoğraflarını vesaire kızı tamamen aklından sildiği zaman silebilir. Kızı hala umursuyorsa numarası onda hala olabilir, arada sağlığını sorabilir. İlişkinde çok temkinli olman gerekiyor

Nude vb yazılarak yumuşatılıyor ama adamın telefonunda başka bir kadının çıplak fotoğrafı var dostum sen kendinde misin?? Adam akşamları bakıp şehvetleniyor daha ne kadar açık yazsın insanlar :KK51: Bariz sapık yani. İnsanlar kıyafetli olan gezerken çekilmiş fotoları silmeyi unuturlar, çıplak fotoları ise özel bulunması zor yerelere koyarlar durum bundan ibaret.

tamam nudeleri bile silmeyip gizli klasore attiysa bu serefsizliktir, bakıp bakip masturbasyon yapmak icindir.
ayrica aldatilma falan yalan dolan asla inanma
kkdaki tum adamların eski esi eski nişanlısı ve eski sevgilisi boynuzu takmis, eger yersen:)
cidden bak her erkek bunu diyor. oysa gercekten aldatilsa - bende eksik vardı da onda mi kapatti der, agrina gider, utanir da gizler.
o sozune de inanma bence

Ben bu aldatılma senaryosuna hiç inanmadım.Aldatilmis olsa değil resimlerini telefonunda tutmak adini bile anmak istemez.
Üzgünüm ama erkek arkadaşın o kızı unutamıyor.

Kızlar merhaba,
Silmeye devam etmezse verin yolu

Kızlar merhaba,
İlişkisi biten insanın özel fotoğraflarını saklama konusu ne bileyim pek pozitif etki bırakmazdı bende. Özellikle toplanıp oraya konmuş fotoğraflar. Arada tek tük kalır gözden kaçar neyse de klasör duruyor sonuçta. Önemsememiş

QUOTE="eylem88avc, post: 78470987, member: 1185840"]
O kadar kırgınım ki tarifi yok gerçekten
bir de şuna kafam takıldı. Düşünsene güvenip göndermiş kadin, adamın telefonunda hala duruyor ve bunu siz bile görüyorsunuz. Ne kadar korkunç.
[/QUOTE]
İşte bu yüzden hep söylüyorum nude falan atmayın arkadaşlar. Ben kendi eşime bile atmam.

X