Merhabalar,
Dunden beri inanilmaz kotu hissediyorum. Elim ayagim titriyor resmen. Size konuyu basindan anlatayim, cok uzatmamaya dikkat edecegim.
Benim 11 yil once bir erkek arkadasim vardi. 3 yil ciktik, alevi'ydi, ailesi beni mezhep farkindan dolayi istemedi ve biz severek ayrilmistik. Ben onu zamanla unuttum ve 5-6 yil sonra da esimle tanistim, cok severek buyuk bir askla esimle evlendim. Cok sukur esimle cok mutluyum.
Simdi olaya gelelim.
1 hafta once eski erkek arkadasim yani Emre, beni facebooktan bulup ekledi. Bir de mesaj atmis, nasilsin napiyorsun diye. Ben arkadasligini kabul ettim ve geri cevap yazdim, iyiyim evlendim yurtdisinda yasiyorum falan diye. O da evlenmis, resimlerini gordum. Hersey buraya kadar gayet normal.
Epey yazistik, sabah 6ya kadar.
Bana cok sey soyledi. Hala bana asikmis. Esinden ayril ben de esimden ayrilayim evlenelim, dedi. Kabul etmeyince, senden bir cocugum olsun istiyorum, bir bebek yapalim, sen de ben de esimizden gizleriz, dedi. Esin duyarsa ne diceksin, dedim. Gizleriz dedi. Bana telefonunu verdi. Mutlaka konusalim devamli, sakin benden bagini koparma, dedi. Bir ara benim esim kalkti, kiminle yazisiyorsun dedi. Eski erkek arkadasimla dedim, esim bana guvenir, bu yuzden hic birsey demedi(bu arada esim yabanci, pek kiskanclik durumu olmaz bizde). Neyse, Emre'ye dedim, git yat benimle de bir daha konusma esin duyarsa cok kotu olur, uzme esini dedim. Duymaz bosver dedi. Ustelik esi hamileymis 6 aylik
Bana sabaha kadar dil doktu, seninle olmak istiyorum, seninle yasadigim hic birseyi unutamiyorum, seni hala cok seviyorum falan dedi. Esini sevmiyor musun, dedim. Hayir, dedi. Neden evlendin o zaman, dedim. Yasim geciyordu, evlenmem lazimdi, arkadaslarimin hepsi evlenmisti, senin de evlendigini duyunca uzuntuden teselli olur diye evlendim ama ayrilacagim, seninle evlenmek istiyorum dedi. Esini sevmedigi icin de esini 2 defa aldatmis.
Neyse sabaha kadar bir suru sey soyledi.
En sonunda dedim, bir daha beni arama sorma. Esine de yazik etme, hamile kadini uzme dedim yattim uyudum.
Ertesi gun, bana tekrar mesajlar atti. Yine ayni seyleri soyledi, en son ben dayanamayarak dedimki "esine herseyi anlaticam"
Bunu dedikten sonra birden offline oldu, beni silip engellemis korkudan.
Esine ulasmaya calistim ama ulasamiyorum. Esi bilsin istedim. Esinin de face'ini silmis galiba ona ulasamadim.
Olay boyle oldu yani.
Esini resmen benimle aldatmaya kalkti.
Su an o kadin icin cok uzuluyorum, ustelik hamile
Sizce napiyim, esine bir sekilde ulasip herseyi anlatsam mi? :44:
Yani kendimi o bayanin yerine koyuyorum da, hamileyim ve esim eski sevgilisini seviyor olsa.... bilemiyorum cok uzucu
Ekleme yapiyorum, en onemli seyi soylemeyi unutmusum. Bana dediki, sana bir fotograf yollicam. Facedeki mesajlasmadan fotoyu yolladi. Orada kabul etmesende fotograf sana geliyor, yani msndeki gibi kabul et veya reddet secenegi yok. Bana yolladigi sey, afedersiniz cinsel organi!!!!!! Terbiyesiz,niye yolluyorsun bir daha beni rahatsiz etme dedim. Evlendin artik, belki ilgini ceker hoslanirsin diye dusundum dedi.
Adi pislik herifff!!!!