Eski sevgili

Gitme. Zamanın kiymetli. Bastan evlenmeyi dusunmuyorum dese neyse. Ama sonradan söylenmesine sinir oluyorum bir seyij

Gitme. Zamanın kiymetli. Bastan evlenmeyi dusunmuyorum dese neyse. Ama sonradan söylenmesine sinir oluyorum bir seyij
Kafası karışıkmış vs o zamanlar öyle demişti en son
E benim değildi demekki net olan oluyormuş, saçma sapan adamlar 40 yaşına yanaşmış olgunlaşamamış

Muhtemelen boslukta ve size dert yanicak, suclu hissediyor, sizin gibi birini kaybettigi icin ne kadar mallık ettiginin farkinda, yoklayacak sizi. Aynisini ben de yasadim. Iliski istemiyor ama benim onu unutup yola devam etmemi de istemiyor. Bak buraya yaziyorum bu cocuk sizi umutlandiracak ama daha ileri bir adim da atmayacak, ikinci kez ona görüsme sansi verdiginiz icin sonra siz yine kendinize kizacaksiniz (tecrübeyle sabit!)

Gitmeyin, benim artik sana ayircak vaktim tukendi diyin bence. Gitmezseniz pesinizden gelme ihtimali var ama giderseniz soyleyecegi seyler hep yikik dökük hayat hikayesi hakkinda olacak. O beklediginiz evlilik teklifi masasi olmayacak. Sizin beklentiniz dogrultusunda bir adim olmadigi gibi, siz hep cepte gorulen arada yoklama cekilen kadin olacaksiniz. Bence gitmeyin ve sınırınızı cekin. Degerli olursunuz. Ayrica seviyordu falan demissiniz ama cok uzgunum ki buradan gorunen sizi sevmedigi.

Benzeri bir hikaye yaşadım ben de. Göya bana çok aşık olan eski erkek arkadaşım beni Whatsapp tan saçma sapan bir mesajla terk ettikten 1.5 sene sonra işyerime çiçekler gönderdi ve buluşmak istedi. Önce bir pazar günü buluşacaktık, bir arkadaşımın yerinde müdahalesiyle (o seni o kadar üzdü, ne diye buluşuyorsun hemen, biraz sürünsün dedi), o gün son anda ektim, çok hoşuma gitti. Daha sonra bir akşam beni yemeğe çıkardı, hediye küpe almış filan, ben sürekli ne olduğunu sordum, yani bu 1.5 senede ne oldu da sen burdasın. Kazma bana doğru düzgün bir açıklama bile yapamadı, ve gözüme adeta bir böcek gibi gözüktü. O yemekten sonra bir daha hiç aramadım etmedim, 2-3 gün sonrasında zaten şu andaki eşimle tanıştım o salağı yaşamış olmak, beni şu andaki eşime daha da bağladı.
Yani size diyeceğim, süründürün ve tiksinin inşallah kader size kıymetinizi bilecek kişiyi çıkarır önünüze

'' Zamanında 'Çirkin sen şurda bekle, güzel bulamazsam seninim.' diyemedim, saçma şeyleri bahane edip bir mesaj ile bıraktım.'' diyememiş. Tek mantıklı açıklama bu şu an.

Gitme bu kadar cabalamıssın basa sararsın

Başta bir git diyesim geldi ama sonra düşündüm de niyeti temiz olan zaten agzınızdan girer burnunuzdan çıkar ne yapar eder sizinle bir şekilde görüşür..
Ama niyeti aman katil olay mahalli meselesi veya boşta kaldım durumuysada zaten bu arama sorma buluşma istekleri çok sürmez diğer yedekleri dener..

Dediğim gibi önce deneyip niyetinden emin olmadan asla ona geri dönüş yapmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…