Eski nişanlımla evlenirsek düzelir mi her şey

Her şeye ufacık şeye bile karşılık veriyorlar, içte biriktirip intikam alıyorlar.
Benim arkamda durmamasina, şikayet etmesine şey dedi, artık dayanamadım yıllardır takıntılarin bitmedi düzel istedim mutlu olmak istedim. Ailen yardımcı olur seninle konuşurlar sandım dedi.
Evlenince daha başka anlaşmazlıklar olacak, sorumluluklar artacak o zaman da yine mi şikayet edecek? İşte buna asla diyor. O hatayı bir kez yaptım bir daha yapmam kimseye bir şey demem diyor. Şikayetten sonra da biz mutluyuz o benim her türlü kabulum demiş anneme .

Yani bu anlattiklariniz bile evlilikten uzak durmak icin yeterli
Ayrica simdiden sikayet eden evlenince nasil etmeyecek ve asla diyebiliyor? Bir laf vardir persembenin gelisi carsambadan bellidir diye
Duruma ve ruh haline gore degisen insani direkt silerim
Yasinizi bilmiyorum ama ben 36- 37 yasindayim bir erkekle en fazla 1 hafta konusmam onunla hayatin nasil gecebilecegi konusunda fikir veriyor
Küçük gorunen detaylar bile bazen önem arz ediyor, mesela eşini ailesine sikayet eden kisi hem yetiskin olamamistir hem de esini de cocuk yerine koyuyordur. Kisaca bu adamdan olmaz olmayani oldurmaya cabalamayin engelleyin gitsin

İki yorum önce, pişmanlıkla geldiğinde söylediklerinden bahsettim. Sizce açıklamasında haklı mı
Ortada yapıcı bir şey yok. Haklı çıkmak için evirmiş çevirmiş bükmüş, siz ağzınızı açsanız savunma bana diye çemkirmiş. Ağzından bişeyler kaçıyor, sonra benim böyle yapmayacağımı biliyorsun oluyor. Yapacak. İlk fırsatta dövecek de, hatta bir gün o pencereden de atar. Ama babanızın evinde o iş zor, sıkar biraz. Koltuğunun altına girdiğiniz gün yapmam dediği her şeyi yapacak.

Babasının evindeki kıza yapan, koltuğunun altına alınca meleğe dönecek, halamın da bıyıkları çıkarsa amcam olur.

25 yaşındayım, yapıcı olmak öğretildi hep bana ama o kadar açık konuştunuz ki kendi düşüncemin yapıcı olmak yerine boyun eğmek olduğunu fark ettim.
Başkalarının konusu olsa şu yaşadıklarım boşver evlenme diye akıl veririm, şimdi aşığım seviyorum acaba ben de mi hata diye sorgularken buluyorum kendimi.
Hani öfke sorunu da varsa ne sorunu varsa destek olayım beraber atlatalim, iyi gün kötü gün beraber göğüsledik diye düşünmustum ama bunun ucu sanırım bana zarar olarak dokunacak

Teşekkür ederim. Kafa karışıklığımın geçmesi için bunlari duymaya ihtiyacım vardı.
Onun böyle olmasına ben sebep olmuş olamam dimi

Teşekkür ederim. Kafa karışıklığımın geçmesi için bunlari duymaya ihtiyacım vardı.
Onun böyle olmasına ben sebep olmuş olamam dimi
Aslan oğlum kaplan oğlum kızlar sana kurban olsun diye gazlayıp sokağa salan anası düşünsün onu, sizin sorumluluğunuz değil.

Ben de yapici ve pozitif bir ailede büyüdüm babam da hep aman kimseyi kirma diye öğütlerdi
Olay bu degil sizde
Bu yaşadığınız şeyin adı da sevgi değil bağımlılık
Öfke sorunu varsa siz tabii ki destek olun ama bir şartla
Onun bu öfkeyi aşmak için cabalamasi lazim tedavi gormesi lazim siz de o zaman yaninda olursunuz ama aman duzelsin aman şöyle böyle diye kendinizi bos yere avutmayin
Karakteri bozuk bir insan düzelmez!

Terapiye başladığını söyledi, namaza da başlamış.
Ama nasıl hazmedip yanında olabilirim
Şikayeti, benden sonra sırf ondan nefret edeyim diye biriyle tanışması. Kulağıma gelsin de onu rahatça unutayım diye beni düşünmüş.
Bunları kabullenememki bu yüzden çaresizim.
Bir de askeri personel savaş falan gördüğü için hak vermeye anlamaya çalışıyorum ilişkimiz varken de depremzede oldu ben çok destek oldum, çoğu zaman annesi yerine de geçtim bana bağımlı olabilir ben neden oldum bilmiyorum

Hatanız onun adina düşünmeniz
Siz onun annesi degilsiniz
Anne gibi davranmayin
Onun psikolojik problemleri onu ilgilendirir
Neden ona odaklisiniz ki? Hic mi kendinize ait bir hayatiniz yok?
Beklentiniz tam olarak ne?

Hatanız onun adina düşünmeniz
Siz onun annesi degilsiniz
Anne gibi davranmayin
Onun psikolojik problemleri onu ilgilendirir
Neden ona odaklisiniz ki? Hic mi kendinize ait bir hayatiniz yok?
Beklentiniz tam olarak ne?
Sevgi kırıntısı için tüm bu kötü şeyleri düzeltebilmeyi düşünmüşüm.
Uzunca yürüyüş yaptım ve sizlerin de yazdıklarınızi iyice düşündüm.
Geri dönmek istemiyorum
Herkesin kendinden sorumlu olduğuna karar verdim

Evlenmeyin üreme olmasın kızım sen başına bela mı arıyorsun ilk satilar yetti bi ölmeyi bayılmak mı sandın bu evlilik hayatı değil resmen cehennem hayatı

Iste zaten sorun ilk satirda gizli
"Sevgi kırıntısı"
Manipulasyon tekniklerinde vardır "ekmek kırıntısı" (bread crumbing). Yani kişiye biraz ümit vermek, ilgiyi tam cekmemek, bir sicak bir soguk yapıp onu manipule ederek yönetmek.
Lütfen araştırın

Bir derdim var dizisinin son bölümünde narsit ve mağdur için köpekbalığı balina metaforu yapılmıştı.
Kadın bunu fark edip erkekten ayrılırken seni iyileştirebilirim sanmıştım dedi.
O sahneleri izlerken çok rahatsız olmuştum, hayır benim ilişkim böyle değil fiziksel bir şiddeti yok ama onun yaralarını ve öfkesini iyileştirebilirim diye düşünüyordum.

Ayrılık sürecinde sorguladım ben, görmediklerimi hala üç ay oldu yeni yeni görüyorum terapiler de çok işe yaradı.
Fakat yine de onun barışma isteği kafamı karıştırmaya yetti bu yüzden buraya konu açmaya ihtiyaç duydum.
Belki de o bir sinirle beni terk etmeseydi, ben hiç ayrılamayacaktım..

Dün karar verdikten sonra çok net veda ettim. Ve bana hala, yanında ellerini tuttuğumu gözüne baktığımı hayal et bensiz mutlu olabileceğine inanıyor gerçekten benim hayatında olmamam, biz olmamak iyi gelecek mi sana diye sordu, deneyeceğim dedim. Birbirimize zarar verip ömür boyu ağlamaktansa uzak durup ağlamak daha iyidir belki dedim.
Sen dene istediğin mutluluğu umarım bulursun dedi.

+ kendi kaldıramadigim affedemediğim, kendimi de affetmedigim şeyler olduğunu söyledim.
Benim affedemediğim ne diye soru, kendi hatalarımı saydım. Bunları geç başka, başka, başka diye sordu.
Sanırım bir ihanet, büyük bir hata duymayı bekledi.
Çünkü bu barışma isteği sürecinde bana ulaşamadığında başkalarıyla konuştuğumu düşünüp sinirle bir şeyler yazmıştı. Sonra da bunu ona cevap vermem için yaptığını söylemişti. İnanmamıştım.
Ben onu kabul etmediğim her an kötü olmuşum, bunu da şimdi fark ediyorum
G guldeniz15

Son düzenleme:
Evlenmeyin üreme olmasın kızım sen başına bela mı arıyorsun ilk satilar yetti bi ölmeyi bayılmak mı sandın bu evlilik hayatı değil resmen cehennem hayatı
Bu ayrılık süreci bile k kadar zorki, bosanabilecegin insanla evlen diyorlar ya hani onunla asla bisanamayacagimi fark ettim nisanda bile ayrılığı kabul etmediği için.
Oysa evlenip bosanalim da kurtulalım diyordu sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…