Eski nişanlımla evlenirsek düzelir mi her şey

Nisanli veya sevgiliyken hersey daha güzel oluyor insan cunku daha ozenli davraniyor evlenince ister istemez daha salaş oluyor hersey ve özen azaliyor o yuzden nisanliyken bunlar oluyorsa evlenipte ayni eve girmek neyi duzeltirki hicbiseyi kendini seviyorsan sana deger verip mutlu edene uzmeye kiyamayana git cok sukur ki daha evlenmeden bunlari gormussum sana isaretler verilmis

Böyle uzun yazılmış dertleri okumam
Psikoloğa ihtiyacın var kk değil

bence ikiniz de sağlıklı bi ruha sahip değilmişsiniz, 11 ay nişanlı kaldım 3 aydır evliyim asal büyük şeyler yaşamadım. zaten uyumlu biriyim sadece sinirlenirsem konuşmam uzaklaşırım saygısızlık yapmadım yapmam. ailesinde beni sinir eden şeyler olduğunda onlara cevap vermiyorum zaten genelde pek olmuyor. musait bi anda ya da yüzümün düştüğünü far kederse anlatıyorum o da aslında böyle demek istememişlerdir vs diyerek arayı tutuyo zaten ailesini kötülerse gözümden düşer. annesine ya da ailesine gidip alttan alttan ben söylememişim de kendisi ordaymış da kendi yorumuymuş gibi yorum yapar zaten eşim biraz serttir çekinirler aile ilişkilerinde eş çok önemli bence hep dengede tutmalı hem de herkesin yorum yapamayacağı şekilde duruşu olmalı. bi insanı seviyorsanız ailesini de seversiniz he baktınız sevilecek gibi değil kusura bakmayın ailesinin hareketleri kocamınkinden önemli anlaşacağım bi aile olmasaydı asla evlenmezdim çünkü once aileyle evleniyorsunuz. arada kendi annemiz bile yorum yapıyor kayınvaliden yapınca da annem de yapardı deyip kendimi yatıştırıyorum. küfürden hakaretten bahsetmişsiniz zaten ondan sonra yüz yüze gelmemeniz gerekir. iyi ki barışmamışsınız her ikinize de ayrı ayrı terapi görmeyi öneriyorum çünkü sadece eski nişanlın değil sen de pek sağlıklı davranmamışsın. o an öyle gerekiyordu vs olabilir ama bi sonraki ilişkinde de bi şeyler bi şeyleri çağrıştırır yine böyle davranırsın.. umarım daha sağlıklı kendini bulabildiğin ve çirkin şeylerin yeri olmadığı bi ilişkin olur.

bi eskort bundan çocuk yapmak istiyormuş sen de bi şekilde ikna oldun ilişki için jsjdjje aynı saflık bu nerde görsem tanırım hahahah kendini toparla hepsini unutacağın çok güzel günler olacak bir daha da böyle yalanlara inanma

Öncelikle bu uzun paragrafın tümünü okumuş olmama inanmamıyorum. Ben de yakın zamanda nişan attım. Sizin konunuza gelince gerçekten kendini yetiştirememiş anne kuzusu bu erkekten uzak durman geri dönmemen senin için en hayırlısı olacaktır. Mümkünse numaranı değiştir ve seninle irtibat kurmasını engelle. Çok sağlıksız bir ilişki. Asla düzelmeyecek seni geri kazanmak için bunu yapıyor ama lütfen sen kendine bu kötülüğü yapma. Ben de üzülüyorum çok hemde ama ilişki bittiği için değil zamanıma, emeklerime, kurduğum hayallere üzülüyorum. Evlenirsen her şey daha kötü olacak. Bırak annesiyle bir ömür koyun koyuna yaşasın yakma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…