Eski nişanlımla evlenirsek düzelir mi her şey

Defter eski okuduktan sonra sayfanın yenisi olmaz derler. Sürekli eski sayfalara dönersiniz. Ayrıca öğretmen olup sırf bir erkek için mesleğinden vazgeçilmez. Ailenizin emeğine yazık. Ayrıca hepsini okuyamadım ama nişanlın daha annesiyle sevdiği kadını dengede tutamamış ergen gibi.

Hepsini okudum. Adamla anası manyak. Seni de delirtmisler. Çocuk yalnız kalınca göstermelik düzgün davranıyor. Evlenin hep beraber delirin. Sonra doğacak çocuğu da delirtin.

Hepsini okudum. Adamla anası manyak. Seni de delirtmisler. Çocuk yalnız kalınca göstermelik düzgün davranıyor. Evlenin hep beraber delirin. Sonra doğacak çocuğu da delirtin
Kesinlikle barışmadım. Yalvarışları ve güzel anılar kafamı çok karıştırmıştı. Buradaki yorumlar ve kendime zaman ayırmamla her şey netleşti kafa karışıklığım geçti.

Kararımdan eminim. Sağlıksız döngüye dönmeye niyetimiz yok.
O da engellemelerim üzerine birkaç deneme daha yaptı fakat ben tepkisiz kaldıkça duruldu.

Konu kapatmayı bilmediğim için belirtemedim son durumu.

abla allah için bırak adamın peşini. Eskortla aralarına giriyorsun hiç yakışıyor mu ?

Merhaba. Uzun süredir giriş yapmıyordum,tesadüfen yazini okudum ve sırf seni uyarmak için giriş yaptım. Baştan sona hepsini okudum. Bu konuda artık resmen uzman oldum diyebilirim. Bu yaratık nassistik kişilik bozukluğuna sahip ve tedavisi yok çünkü kendilerinde sorun olduğunu asla kabul etmezler. Nişanlınin terapiye gitmesi sadece göz boyamak ile ilgili. Seni kendine bağımlı hale getirmek için birsuru taktik yapmış. Sende sınırlarını cizmemissin ve seni ele geçirmiş. Onu hala çok sevdiğini sanmanin tek nedeni ilişki başında seni pamuklara sarmasi sana güzel duyguları hissettirmesi veya kavgadan sonra barışınca yine sana çok güzel duygular hissttirmesi. Bu da seni bağımlı kılmış,aman biraz dikkat edeyim aman duzelyim aman dediğini yapayım belki yine eskisi gibi güzel olur diye düşünüyorsun. İnsan yaşadıklarına anlam veremiyor zihni bulanıyor çok iyi anlıyorum seni. Burda ben sana tek tek yasananlarin taktiklerini yazarım ama çok uzun olur. Sana neyle karşı karşıya olduğunu anlamanı sağlayacak videolar öneriyorum.lutfen Allah için dinle. 1 sezer ergördü 2 Nihat hacı fazlioglu 3 m. Karahan Akgül. Özellikle sezer ergördü yu dinle. Çok ilginçtir bütün gerçek narsistler böyle davranıyor. Ve burda yazmadığın dile getiremediğin bütün soruların cevaplarını bulacaksın. Önce karşında ne olduğunu ogren. Seninde bilinçaltı terapiye ihtiyacın var yoksa sürekli böyle tiplere yakınlık hissedersin. İnşallah bir faydam olur inşallah okursun. Kaç kurtar kendini. Sen ailen onlardan daha değerlisiniz. İnsan hayatı paylaşmak için evlenir,sen bunların hem derdini hem yükünü hem hakaretlerini çekmek zorunda kalırsın. Duzelmezler daha da kötü olurlar. Bi bakmışsın ailene bile gidemiyorsun. Lütfen sende kendi terapini al ve ilerde çok mutlu olacağın bir evlilik yap. Mesajımı okursan cevap yaz lütfen

O kadar çok teşekkür ederim ki size , Allah razı olsun. Narsistlikten şüphelendim ama konduramadim zaten daha yeni yeni şüphelenmeye başladım çünkü görüşmedikce kafamı karıştırıyor ve olanları anlayabiliyorum.
Kendim terapiye gidiyorum maddiyattan dolayı ara vermek zorunda kaldım, iş arıyorum bu aralar girer girmez devam etmek istiyorum.
Ocak ayında ayrılmıştık ve bir süre suçlayıcı olup ardından yalvarmaya başlamıştı ama yalvarmalari arasında yine suçlamalar oluyordu dengesiz bı şekilde iletişim kuruyordu. Hatta bı konusmada 'seanslarim bitti ve senin beni sevmediğini anladım hep kanıtlamaya çalıştın önce kendine kanitlamaliydin' diye bı ithamda bulundu, o an seanslarinin bu kadar kısa sürede bitemeyecegini bildiğimden inanmadım samimi olarak gittiğine, dediğiniz gibi göstermelik gibi bir şey olabilir.
Burada gerek sert cevap gerek samimi gerek suçlayıcı veya koruyucu çok cevap aldım ama hepsinin ortak söylediği bu işin olmayacagiydi, kafami karıştıran konular için kaç kişi yardımcı olup gerçeği göstermeye çalıştı, hem insanları hem kendimi ikna edemeyecek kadar gerçeklerle yuzlestim. Yardımcı olan herkese minnettarım.
Hala üzgünüm ama asla barışmak istemiyorum o göklere çıktığım anlar için bile istemiyorum çünkü düşüşün kaçınılmaz olduğunu biliyorum ve yeniden acı çekmek istemiyorum.
Onla olan sorgulamaları bırakıp neden böyle olmasına fırsat verdim, neden istedim, neden kopamadim gibi sorgulamalara başladım. Onunla değil, kendimle olan meseleyi çözmeye çalışıyorum.
Hee konuda o kadar özgüvensizlesmisim ki bunu aşmaya çalışıyorum.
Bir buçuk aydır hiçbir şekilde onunla iletişim kurmadım, o da sessizlesti.
Ne düşünüyor, sessizliği bozacak mi bilmiyorum ama ben uzak kalma konusunda netim.
Söylediğiniz kişileri araştıracağım, izleyeceğim çok teşekkür ederim

Yeni av bulmuştur kendine ama seni de cepte tutmak için ara ara yoklar. Kendini ondan korumanın tek yolu 0 iletişim. Ortak arkadaşlarla görüşmemek konuşmamak. Bu çok önemli. Dediğim gibi bütün yazdıklarının sana yaptıklarının senin verdiğin tepkilerin hepsinin bir izahı var. Şu an kararlısın ama bunlardan ve duygulardan kaçmak o kadar kolay değil. Sigarayı bırakma ve dayanamayıp tekrar baslamak gibi bir şey. Kendine çok dikkat et ve videoları izledikten sonra tekrar bana mesaj yaz. Videolar seni çok rahatlatacak. İlişkide sorun sende değil kesinlikle onda,sorgulama kendini neyi yanlış yaptım ona diye. Seni sürekli manipule etmiş sen de hep açıklama yapmak zorunda kalmissin. Onun istediği de bu zaten. Sen bu adamın ağına neden düştün biliyor musun? Değersizlik ve kaybetme korkusu var sende. Çocukluktan gelen birsey. Bunu neroimplant bilinçaltı tedavisi ile alabilirsin. Kendini değerli hissetseydin sana böyle bir tip bunları yasatamazdi. Önce sen iyileseceksin,gerisi çorap söküğü gibi gelir. Ayrıca internette kendini değerli hissetmen ile ilgili bilinçaltı terapileri var. Gece tak kulaklığı dinle ve uyurken de dinleyebilirsin bilinç altına işlemesi için. Sağlıcakla kal meslektaşım. Eminim sürekli arkadaslarini kotuleyerek ve herkese bir bahane bularak onunla görüşme bununla görüşme,erkekten arkadaş olmaz,yok bu bizi kıskanıyor yok bu sağlam ayakkabı değil diye diye seni yanlizlastirmistir. Sana tavsiyem tekrar eski sosyalligine dön. Kiminle görüşüp gorusmeyecegine sen karar ver. Tekrar söylüyorum 0 iletişim.ne o seni sosyal medyadan,etraftan bilsin haber alsın ne de sen onu bil. Hiç yokmuşsun gibi ortadan kaybol. Kimse sana haber getirip götürmesin

Gerçekten bu kadar uzun yazacak kadar işsizmisin ben onu merak ettim.

Haber getiren yok ailesini dahi engelledim her yerden, ayrıca dediğin gibi yalnizlastirmayi bile yapmış oysa ben o onlarda ona hep hak vermiş ve mantıkli bulmuşum onu. Acıları, travmaları var diye kılıf uydurmusum.
Hiç beklemedigim kadar sardı çevrem beni yalnız ve boş kalmamam için hala çaba sarf ediyorlar bu beni hem çok mutlu etti hem de değerli hissettim. Ama sosyalleşmekten korktugum için (o konuda da özgüvenim eksildi) kendimi soyutlarken buluyorum.
Videoların geri dönüşünü bildireceğim mutlaka.

Yeni av bulmuştur kısmını düşündüm de ilişkimizin başında birisi bana mesaj atmıştı o geldi aklıma. Bir kadın olarak onu anlayacagimi ve eski nişanlım için bana yalvardigini söylemişti. Bunu eski nisanlima söylediğimde kendisine takıntılı bir kız olduğunu iddia etmişti birkaç hafta sonra da bana kızın evlendigini ve kurtuldugunu söylemişti. Ve aksi gibi o kız ile baştaki eskort adaştı...
Ah insan ne aptalmışım diyor..
Hala daha bunlara rağmen havalarda uçtuğum o anların gerçekligini sorguluyorum. Belki her şey onun sisteminin oyunuydu, eğer öyleyse de insan korkuyor bu derece inandırıcı oyunların var olmasından. Ve samimi hislerin aslında hiç olmamasından...

Yalan,iftira,oyun hepsi var bunlarda. Bu adamın yaptıkları seninle ilgili değil,kısır döngü gibi herkese böyle davranırlar. Sanmaki başkasıyla görüştüğünde farklı olacak veya mutlu olacak. Videoları izlediğinde sana en güzel cevapları verecek. Birde burda narsist mağdurlarının yaşadıkları var. Oku ve şaşır. Hepsi mi aynı diye hayrete düşersin.

Evlenme. Annesi olmayan
Evlenmeyin. Çikolata da güzeldir, biber de güzeldir. Ama birlikteyken iyi gitmez. Birbirinize uymamışsınız. Nişanlıyken bunları yaşamışsın ne kadar şanslısın . Evlenince çıksa boşanmadan korkar evli kalabilirdin. Şu an köprüden önce son çıkış. Evlenme. Kendini hassasiyetlerini tanıdın onun sayesinde. Kendine göre birini bulursun illa ki. Bir ömür boyunca baştan kokmuştu bu iş, niye evlendim demek istemiyorsan EVLENME!!!!!

Eski kırığın cümlesini duyduktan sonra okumadım acil uzaklaşın ,nişanlınız ezik ana kuzusu özgüvensiz bir karakter . Evlenirseniz sizi sadece seks için kullanır geri kalan her şeyi anası ile yapar

Bacimsu bu neydi okurken bana fenalık geldi kaldı ki hepsini okumaya yuregim yetmedi kendine karşı bi dusmanligin varsa hic durma bu adamla evlen amma yok kendime olan saygim baki diyorsan da bu adamdan uzak dur seni daha ne kadar manipule etmeli hiç mi TV izlemiyon haber okumuyon bu tür adamların kadinlara yaptigi ortada biraz saksıyi çalıştır

İlk maddeyi okudum devamını okumadım bile. Asla evlenme desek de sen evlenirsin bu adamla. Bi de gider çocuk yaparsın. Hayat zehir olur. Boşanmaya çalışır mısın bilemiyorum çünkü bunca olaydan sonra evlensem mi diye düşünen birinin sağlıklı karar alma ihtimali yok gibi geliyor bana. En son tv den izleriz sizi allah korusun

Bacım bunu kitap olarak bas istersen belki okuyan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…