Eski nişanlımla evlenirsek düzelir mi her şey

Canım gerçekten çok toksik bir hal almış ilişkiniz. Yeni biriyle yeni bir başlangıç yapmanı tavsiye ederim. Bununla sürekli aynı şeyleri yaşar durursunuz. Eşi yokmuş kadının. O hep sizin hayatınızda olacak. Ayrıca kavga edip intihara girişmesi falan. Sonra senin de ondan görüp aynı şeyi yapman. Hiç sağlıklı şeyler değil. Sende de suç buluyorum çok yanlış davranışlarda bulunmuşsun. Ama onlar zaten psikolojisi bozuk bir ana oğul. Onların yanında senin de sağlıklı davranmanı beklemiyorum. Bi de çoğu yerde üste çıkmış seni suçlamış falan. Bilemiyorum bu saatten sonra bundan güzel bi şey çıkmaz gibi. Kimse mükemmel değil evet herkes bazı problemler yaşayabilir evet ama sizin yaşadıklarınız çok fazla itici şeyler yaşanmış. Senin bu yazdığına kimse git evlen demez

İşte o manas destani

Üşenmeden hepsini okudum. Ayrılmak zor geliyor ama net söylüyorum ayrıl ve ayrılık acısını çözme sürecine geç. İki türlü de acı çekeceksin en azından ayrılık acısı geçer ama evlenirsen acın çığ gibi büyüyecek belli.

Madde madde zaten kendin yazmissin.Bence bunlari bir de sen oku.O zaman zaten evlenmemen gerektigini anlarsin,
Bu ayni seye benziyor.Harcamalarini bir deftre yaz,nerde acigin oldugunu bulursun,

Allah sana baştan göstermiş, başka adam mı kalmadı dünyada. Biraz kendini düşün bu adamla hayat mı geçer. Kendine yazık edersin önüne bak bence

Bu adamla evlenmek için ne gibi bir sebebin olabilir düşüneyim ...

Mesela adam milyarderdir seni hiç görmeyecektir
Ya da ne bileyim bu adamın spermleri sayesinde dünya kurtulacaktir , savaş son bulacaktır
Dünyada erkekler arasındaki en iyisidir -her konuda-

Yani şunlar bile yemin ederim evlenmeye yetmez. Banane abi dünya batsın ben bu toksikle aynı havayı solumayim derdim. Su maddelerden her biri kaçma sebebi . Siz neler yaşıyorsunuz ki işkence eden bu adamla birliktesiniz. Gerekirse bir kliniğe yatın

Bunu insanlar nasıl okusun Allah aşkına. Ama koyu renkli yeri okudum aynı benim nişan evrem. Attım rahatladım nişanı. Çok rahatım gençleştim resmen

İkiniz de olgun değilsiniz. İkiniz de ayrı ayrı tedavi olun. Bu süreçteyken zaten birbirinize uygun olup olmadığınızı anlarsınız.

iliskilerde tek bildigim ögrendim sey denenmisi denemeyeceksin cünkü degisseydi o kadar affedildikten sonra ayrilik vs olmazdi baslanirsa yeniden belkkim ilk haftalar iyi gibim olur göz boyama diyelim buna sonrasi yine bildigin eski hamam eski tas kendim ettim kendim buldum...

Okumadım bile, asla düzelmez çünkü.. Ben hayatımın içine edilsin istiyorum diyorsanız evlenin tabii

konuyu hiç okumadım, ama kendim de bir konu açtım dün uzun yazmak ne zormuş, uzun doğru ve madde madde yazmak özellikle. bu kadar maddeleyip irdeliyorsanız sakın bulaşmayın. ben de irdeliyordum evlenmeden ve senin gibi uzun bir listem yoktu, sadece kısıtlanmaktan hoşlanmadığım için evlilik istemiyordum.

--->> sonuç avukat arıyorum bi sene sonra :)
boşanırsam evini üstüme yapacak kişi benimle iletişime geçebilir mi? boşanma sonucu paylaşacağım :)

21 maddelik anlaşamama listesi çıkarıyorsun biri aldatma, hâlâ olur mu diyorsun olur bacım olur niye olmasın…

Kaçırma bu herifi başkalarının başı yanmasin senin ki yanmaya çok müsait

Bunu benim dışımda sonuna kadar okuyan bir elin 5 parmağını geçmez heralde.. toksik bir ilişki bu beraberlikten cacık olmaz zorladıkca cılkı daha beter çıkar herkes yoluna

Mantık ve akıl ile cevap verirsem bu kadar bozuk birşey düzelmez kafadan atarsam evet düzelir siz değişir sesinizi kesip oturursaniz her eziyete eyvallah derseniz o bikana kadar biraz gider evliliğiniz

Daha beter olacak iyiye gitmeyecek tabiki yaşayıp yeni konu acabillirrsiniz o zamanda yapacak birşey yok bence son pişmanlık hiçbir işe yaramiyor umarım doğru kararla dönmez biraz üzülür hayatınızı kaosa dondurmezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…