Eski nişanlımla evlenirsek düzelir mi her şey

Aile seçilmiyor ailesi yüzünden bırakmayım diye düşünüyordum ama ilk olayda beni harcaması gelecekte herhangi bi olayda ne yaşayacağımı gösterdi. Kaçtım
Yavrum ne ailesi nerden tutsan elinde kalıyor sanki adam çok mükemmel bisey de , Allah gözünü açsın ne diyeyim ...

Okumadım çünki çook uzun.Ama evlilik hiç bir şeyi ve hiç kimseyi düzeltmiyor bunu ne zaman anlayacak bu insanlar acaba.

Değil. Nişanlım barışmak için terapiyi teklif etmişti (kavga ederken ben dediğimde dalga geçmişti)
Konunu okumadım keşke biraz kısa yazsaymışsın ama başlıktan gördüklerim kadarıyla ve arkadaşların yorumuna bakarak ayrılmalısın eskort falan her türlü şey var bu adam da birde kaynanan da her şeye salça olmaya başlamış şimdiden.Evlenirsen sorunlar daha çok artıcak akıllı davran bu işi bitir sağlıklı bir ilişki kur başka erkek mi yok yani evlensen sonu boşanmaya gidecek bir ilişki sizinkisi.

Yazmayacağım diyorum yok yine dayanmıyorum. Akıl yahu akıl. Şu yazdılarını dışarıdan biri gibi okunsana ne derdin acaba

Toksiklik ve benzeri şeyler terapiyle falan da sağlıklı olmaz diyorsunuz yani. Ben de yasanilanlarin unutulmayacagini anladım
Asla
Ne terapiler aldık
Kapı kapı gezdik. Ne biz değiştik ne yaşananlar unutuldu
Yıllarım düzeltmeye çalışmamla geçti ki senin şu yazıkların çok daha ağır
Sonunda bir çocukla boşandım
İyi taraflarına tutunup sürünmek benim tercihim miş , artık bu gözle bakıyorum ,
Yaşadıklarını yaşamaya devam etmek istiyorsan evlen

Nasılsınız peki iyi olabildiniz mi sevginiz bitti mi

Tabi der adam sizinle birlikte kaç kişi idare etmiş.

Etrafında erkek sinek olmayacak kadar bir inzivadamısın da tek seçeneğin bu. Kendi sev ben bu ne

Ben tam okumamışım adamla ayrıldınız o sizin arkadaşınızla görüştü ama siz İstanbul’a gittiniz diye hatalı mı oldunuz. Nasıl ya? Sonra sen bu insan demeye bin şahit mahlukla tekrar barıştın. Düzelir mi diyorsun birde. Bacım iyimisin sen? Kv hiç girmiyorum bile. Şükret haline valla şükret ayrılmışsın. Sen bu adamı nasıl seviyorsun hala ben orda kaldım ya.

20 rezil madde sıralamış, konu sahibi de masum değil sende az değilsin…
Evleneyim mi diye soruyor.
Evlen çok mutlu olursun.

Salona girerken yeni çıkan bir roman müziği var ya cart curt onu çaldır.
Yırt kocacım yırt yırt diye bağırırsın….

Evet öyle oldu. Ama hayır barışmadım, o barışmak istedi sizlere danıştım

Ben de az değilim, ona sorsak onun hatalarının sebeplisi benim,
bana sorsanız ben zaman içinde ona benzedim.
Aslında bu cümle bile birbirimize iyi gelmedigimizi gösteriyor.
Son çare aramıştım her şeyin düzelmesi için, yokmuş.

Acımasız yorumlar üzüyordu ama teşekkür etmek istiyorum durum demek o kadar vahim ki ben anlamakta ısrar edersem bu şekilde yuzume vurulur.
Barışma isteğini reddettim.

Düzelmez.

Özet hali bu. Kitap yazdıracak öyle toksik ilişki.

Nasıl seviyorum hala mesela şu yüzden, evlilik teklifini istanbulda teknede yapmıştı. Oraya giderken biraz uzak bı konuma (20dk yürüme)park ettirip yürüyüş yapalım istemiştim. Hem git hem gel ayaklarıma topuklu vurmaya başladı diye hemen taksiye bindirmisti.
Bunun gibi kiyamamalar, üzerime düşmelerden dolayı.
Ve onun çoğu zor anında yanında olmak, onun dilini bir tek ben anlıyor olmamdan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…