• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski mesajlarımı yakaladı çok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer evlenirseniz her zaman yüzünüz ona karşı eğik olacak. Muhtemelen sürekli göz hapsinde olacaksınız, sürekli iğneli laflar hatta belki daha kötüsü iftiralarla, kötü sözlerle karşılaşacaksınız.

Sosyal medya hesaplarınızın şifrelerini alıp kontrol eden bir adamın, bu yaptığınızı sineye çekip asla yüzünüze vurmayacağını sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.

Kısacası tünelin ucu pek hoş bir yere çıkmıyor gibi. Yine de hayırlısı olsun sizin için.

oo baya varmış yaş farkı..
Adamda kontrol etme ve yönetme duygusu var, bugün sosyal medya hesabını kontrol edip silinen mesajları geri getiren adam, evlenince telefon görüşmelerine kadar kayıt altına alır, 22 yaşındaki biriyle evlenmek için acele etmesinin altında yaşı küçük ben istediğim gibi şekillendirip yönetirim isteği yoktur umarım, eğer öyleyse bu kızı evlenince zor günler bekliyor, felaket tellalı gibi yazıyorum ama hayat tecrübesi ağır basıyor.

Üzülme halaa adamda sanki yani sanki yatakta basmış gibi hakaretler etmeler, hayatı zından etmeler. Yediği haltları unutmuş. Nolmuş oyuncu arkadaşlarla iki geyik yaptıysan:mapus: sen üzüntüden naptığını biliyor muydun :110:

O yaptığında ben yakaladığımda aynen böyle demişti inkar etmişti ve sanki beni yataktamı yakaladın demişti şimdi bende ona aynısını söyledim ve aldığım cevap ben yaptım diye sende mi yapacaksın sen kızsın ben erkeğim

Adamda kontrol etme ve yönetme duygusu var, bugün sosyal medya hesabını kontrol edip silinen mesajları geri getiren adam, evlenince telefon görüşmelerine kadar kayıt altına alır, 22 yaşındaki biriyle evlenmek için acele etmesinin altında yaşı küçük ben istediğim gibi şekillendirip yönetirim isteği yoktur umarım, eğer öyleyse bu kızı evlenince zor günler bekliyor, felaket tellalı gibi yazıyorum ama hayat tecrübesi ağır basıyor.
bence de acele etmesinin sebebi ben bu kızı istediğim gibi yönetirim düşüncesi.. bence ayrılmaları gerek ya en başından başlamamalıydı..

Bakın ben her şeyi yazdım bu yalan değil ben ondan ilgi bekledim konuşmak istedim ben onun için ailemi karşıma aldım neler yaptım tek istediğim ilgiydi eğer ilgilenseydi adım gibi eminim böyle saçmalıklar içine düşmezdim yaptığıma doğru demiyorum bakın
Hanim efendi yaptığınız gerçekten yanlis hem de büyük bir yanlis ancak herkes hata yapabilir. Ancak bu forum da sizi taşlarlar bir hata yapmış simdi pişman acısından kimse bakmaz. O yüzden boş yere tatli caninizi üzüp laf anlatmaya uğraşmayın.
Bu arada o mesajlar nasil cıktı sizi aydınlatayım. Bundan bir iki hafta önce ınstagram dünya çapında engellenmiş kişilerin silinen mesajlarını geri getirdi bu sekil de. Ben de aynı şey oldu araştırınca herkeste olduğunu gördüm.

Konunuza gelince. Ne yazık ki artik nisanliniz size güvenmeyecek ve bu durum aranizda hep sorun olacak.

Arkadaş dediğim o beni gruba sokan arkadaşım değil uydurma bir arkadaş. Onun suçu yok zaten. Zor durumdayım işte pirincin taşını ayıklamaya uğraşıyorum. Her şeyi geçtim ayrıldım diyelim ailem üzülmeyecek mi. Ailem üzülüp rezil olacağına evlenirim çekeceğim varsada çekerim artık ne yapıyım zaten ruhum ölmüş
Sahmerann,
evladım yaşındasınız, yazdıklarımı yanlış anlayıp üzülmeyin lütfen, ben nişanlınızdan ziyade sizin iyiliğinizi isterim zira hiçbir zaman söylemeye çekinmedim, ben de bir kız annesi olduğumdan kızların yeri bende ayrıdır, bugün oğlum olsa, oğlumu savunmak yerine gelinimi ezdirmem, o derece severim kızları, dilerim yürekten isterim ki bizim söylediklerimiz yanlış çıksın ve nişanlınız sizi çok mutlu etsin ama çektireceğini söylediğinde ciddiyse ve evlendikten sonra çektirmeyi planlıyorsa kendinize bunu reva görmeyin, ailenizi düşünüyorsunuz fakat aileniz de sizi düşünüyor, nişandan ayrılsanız aileniz 2-3 gün üzülür lakin evlenince çekerseniz ömür boyu dert sahibi olurlar, insan evladının bir tel saçı için dünyayı yakar, nişan atmak rezillik değildir, anlaşamayıp ayrılmak ayıp değil günah değil, insanlar nikahtan dönüyor, boşanıyor, ayıplayan rezillik olduğunu düşünen olursa dönüp kendisine baksın, rezillik deyip ayıplayacaklar ömür boyu sizle eziyet çekmeyecek, herkes kapısını kapayıp işine gücüne bakacak, 22 yaşında ne ruh ölmesi, sizin için hayat daha başlamadı bile, gencecik bir kız hayata böyle küs olmamalı.

Hanim efendi yaptığınız gerçekten yanlis hem de büyük bir yanlis ancak herkes hata yapabilir. Ancak bu forum da sizi taşlarlar bir hata yapmış simdi pişman acısından kimse bakmaz. O yüzden boş yere tatli caninizi üzüp laf anlatmaya uğraşmayın.
Bu arada o mesajlar nasil cıktı sizi aydınlatayım. Bundan bir iki hafta önce ınstagram dünya çapında engellenmiş kişilerin silinen mesajlarını geri getirdi bu sekil de. Ben de aynı şey oldu araştırınca herkeste olduğunu gördüm.

Konunuza gelince. Ne yazık ki artik nisanliniz size güvenmeyecek ve bu durum aranizda hep sorun olacak.
silinen mesajların hepsi herkesin hesabına geri mi gelmiş anlamadım ben şimdi.. ya da uykum geldi benim :D silinen mesajların gelmesi için biz mi bişey yapıyoruz ?

Arkadaş dediğim o beni gruba sokan arkadaşım değil uydurma bir arkadaş. Onun suçu yok zaten. Zor durumdayım işte pirincin taşını ayıklamaya uğraşıyorum. Her şeyi geçtim ayrıldım diyelim ailem üzülmeyecek mi. Ailem üzülüp rezil olacağına evlenirim çekeceğim varsada çekerim artık ne yapıyım zaten ruhum ölmüş
Boşanınca ailen çok daha fazla üzülecek buna emin ol.
Bu adam seni asla mutlu etmez ve sürekli bu olayı sana hatırlatıp , etkisi altına almaya çalışacak ve üzülerek söylüyorum başarılı da olacak .
Acilen uzaklaşmalısın...

Sahmerann,
evladım yaşındasınız, yazdıklarımı yanlış anlayıp üzülmeyin lütfen, ben nişanlınızdan ziyade sizin iyiliğinizi isterim zira hiçbir zaman söylemeye çekinmedim, ben de bir kız annesi olduğumdan kızların yeri bende ayrıdır, bugün oğlum olsa, oğlumu savunmak yerine gelinimi ezdirmem, o derece severim kızları, dilerim yürekten isterim ki bizim söylediklerimiz yanlış çıksın ve nişanlınız sizi çok mutlu etsin ama çektireceğini söylediğinde ciddiyse ve evlendikten sonra çektirmeyi planlıyorsa kendinize bunu reva görmeyin, ailenizi düşünüyorsunuz fakat aileniz de sizi düşünüyor, nişandan ayrılsanız aileniz 2-3 gün üzülür lakin evlenince çekerseniz ömür boyu dert sahibi olurlar, insan evladının bir tel saçı için dünyayı yakar, nişan atmak rezillik değildir, anlaşamayıp ayrılmak ayıp değil günah değil, insanlar nikahtan dönüyor, boşanıyor, ayıplayan rezillik olduğunu düşünen olursa dönüp kendisine baksın, rezillik deyip ayıplayacaklar ömür boyu sizle eziyet çekmeyecek, herkes kapısını kapayıp işine gücüne bakacak, 22 yaşında ne ruh ölmesi, sizin için hayat daha başlamadı bile, gencecik bir kız hayata böyle küs olmamalı.

Yok yanlış anlamadım teşekkürler mantıklı konuşuyorsunuz kendi fikirlerinizi söylüyorsunuz bende kendi düşüncelerimi dile getiriyorum. İnşallah öyle olur benimde temennim bu zaten bazı şeylerden yana hala ümidim var sonuçta yatakta basılmadım kendisininde bir zamanlar bana dediği gibi... kimseyle gerçektede buluşmadım bişey yapmadım. Bakalım zaman gösterecek...

Hay ben o instagramın

Yok yanlış anlamadım teşekkürler mantıklı konuşuyorsunuz kendi fikirlerinizi söylüyorsunuz bende kendi düşüncelerimi dile getiriyorum. İnşallah öyle olur benimde temennim bu zaten bazı şeylerden yana hala ümidim var sonuçta yatakta basılmadım kendisininde bir zamanlar bana dediği gibi... kimseyle gerçektede buluşmadım bişey yapmadım. Bakalım zaman gösterecek...
Umarım mutlu olursunuz çünkü herkes binbir hayalle mutlu olmak için evlenir, yaptığınızın bedeli ömür boyu mutsuzluk olmamalı, müstakbel eşinizin böyle bir şey yapmak haddi değil ve olmamalı da zaten, asla kendinizi ezdirmeyin, lafları altında da ezilmeyin, sen kadınsın ben erkek demesi de komik, ben erkeğim demek ne demek, ben herşeyi yaparım yapmaya hakkım var, sen susup oturacaksın çekeceksin demenin kestirme yolu, geçsin bu Kadir İnanır rollerini, biz bu düşünce yapısını tarihe gömüyoruz, aldatmanın kadını erkeği yok, aldatmada cinsiyet ayrımı yok, suçsa herkese suç.

Aynisi bana da oldu bir kac gün önce. Bakiyorum kirmizi ok var, ama kimse listede gözükmüyor. Sonra coook eski mesajlara dogru inince, birden okunmamis mesajlar ortaya cikti.

Sen sevgiliyken baskalariyla flörtlesmissin, kizmakla hakli. Eger maco bir erkekse, bu isi cözmeden evlenme bence. Bunu bir sekil sana ödetmek isteyebilir, mesela seni aldatarak. Eger aslinda uysal, yufka yürekli biriyse, gönlünü alirsin.

Hep bir bekledim nişanımız var dedim bekledim düğünümüz olacak dedim bekledim düzelecek diye fakat o arada da ben bozulmuşum farkına bile varmadım sonradan balyoz gibi indi kafama

Evlendikten sonra da size ilgisi değişmeyecek yine az ilgilenecek yada ilgilenmeyecek o zaman ne yapacaksınız? Bence sizi böyle çirkin bir duruma soktuğu için herşeyi anlatın ve ayrılın. Evlendikten sonra yedi düvelle yazışacak gibi geldi bana nişanlınız pek unutacak biri gibi hissetmedim nedense

Canim bende nisanlanmistim bikac sene once.. hemde o kadar cok seviyodum ki 2 çocuğum var acisi hala kalbimde yanlis anlasilmasin esimi cok seviyorum ama o zamanlar yasim küçüktü ve ilk iliskimdi. Basta o kadar guzeldi ki hersey prenses gibi davraniyodu bana birde cok zengin bir aileydi nisantasinda bilmem nerelerde surekli hediye aliyolardi. Yapilan herseyin en kalitelisi oluyodu. Sonra zamanla nisanlim daha az yazar daha az konusur oldu. Arada kırıcı laflar etmeye basladi ve o zaman lisedeydim dusunun herkesin gozu ustumuzdeydi yapilan hersey olay oluyodu ama hic biri benim icin bir mutluluk sebebi degildi. Ilgisizlik umursamazlik yoruyodu beni uzuluyodum cok. Sonra bigun okuldan geldim bu problemi dile getidi nisanlim bende oturdum dusundum sakince ya dedim simdi ayrilirsin bir muddet uzulursun sonra yoluna bakarsin yada simdi alttan alir evlenir hayatin boyunca uzulur bu adamdan ilgi ve sevgi dilenirsin.. o anda tak diye bitirdim sanirim oda sok oldu beklemiyodu ama kendi yapmak isteyip yapamadigi seyi yaptım sonucta. Ceyizlerim vardi evet durumu olmayan yeni evlenen kizlara verdim bazilarini annemin yaptirdigi iyi ortuleri falan kullanıyorum simdi ne olcak ustunde eski nisanlimin adi mi yazıyordu. Ve bu olay beni cok buyuttu olgunlastirdi kalbimi 2. Plana atip mantigimla hareket etmeyi ogrendim. Ve ne duydum biliyo musunuz o adamin karisini dovdugunu! Hemde severek isteyerek evlendigi karisini. Beni sonralardan cok aradi pisman oldugunu her yerden duydum ama ne kadar dogru bir karar verdiğimi anladım.. uzun oldu biraz kusura bakma evet cok zor geçti sve seve ayrilik karari verdim yasim kucuktu zor atlattim ama bile bile lades demedim. Mutsuz olacagimi bile bile salaklik yapmadım. Esimle tanistigimizda oyle cok fazla sevgi ve muhabbetim yoktu iyi anlasiyoduk iyi bi adamdi kafa yapimiz ayniydi ve beni mutlu edecegini hissediyodum ve oylede oldu simdi cok seviyoruz birbirimizi. Asik olmaktan daha onemlisi saglikli iliski kurabilmek dizide yasamiyoruz askim olsun herseyin üstesinden gelinir diye bisey yok. Ask surdurmez evliligi saygi goturur hakaretler basladiysa zaten bitmis sayginiz. Kendine yazik etme boyle devam edemeyeceğini dusundugunu soyle bitir. Adam birakmazsa bile seni kaybetme korkusundan bu konuyu sana acmaya cesaret edemez. He kabul ederse zaten otur sukret zaten ya bugun ya yarin evlendiğinde ya sonra cocugun oldugunda belli olmayan bir zaman diliminde seni birakacaktir

Ee sen oylesine diye diye adami boynuzlamissin. Cinsel muhabbeti bile yapmissin. Her ilgisiz kalksin öylesine konuşsun önüne gelenle..
Bunu nişanlın yapsa,sen yakalasan gelsen bire bir anlatsan herkesin diyeceği şey ayni olur. Ben nişanlin yerinde olsam o dakka ayrilirdim.. haketmişsin herşeyi.

İyi akşamlar. 4 aydır nişanlıyız, 3 yıldır sevgiliyiz, 2 ay sonra da kısmetse düğünümüz var.
Nişanlanmadan önce bir oyun grubu vardı sosyal medyada onlarla konuşuyordum tanımıyordum sevgiliminde haberi yoktu ondan sonra bu insanlar bana özelden yazmaya başladı bende cevap verdim. Sonra eğlencesine kaptırdım kendimi kafama esenle konuşmaya başladım. Resim isteyene attım. (normal resim). Bunlar tam 1 yıl önce başladı sonra hepsini engellemiştim hesabıda kapatmıştım nişanlandıktan sonra tekrar açtım mesajları silmiştim tertemiz hesaptı zaten ikimizin resimlerini paylaşayım diye açtım resimler sözler hep ikimizindi kendi çevremi ve onun çevresini takip ettim şifreside nişanlımda vardı her gün bakıyordu.
Tatile çıktım yurtdışına, nişanlım beni aradı mesajları görmüş ! Hepsinin ekran ss ni attı gönderdi ben şok oldum nasıl olur hepsini silmiştim bugüne kadar çıkmadı bugün nasıl çıktı aklım hala almıyor yurtdışına çıktım diye internettenmi nedir yoksa allah mı çıkardı hayret ettim. Telefonda bana ağzına geleni saydı, küfürler, hakaretler.. ama senden ayrılmıycam hayatı sana zehir edicem sen benim için bittin sana çektiricem hiçbir şey istediğin gibi olmayacak eskisi gibi olmayacak dedi. Ben tabi ilkten ne diyeceğimi şaşırdım onlar çok önceydi ben sadece gruba girdim başkada tek tek konuşmadım arkadaşım yapmış dedim ki o kız zaten beni gruba sokmuştu ama o yapmadı. Nişanlım inanmadı. Kaç gündür ruh gibi dolanıyorum ağlıyorum ruhen çöktüm bir şey yiyemiyorum elim ayağım tutmuyor. Ben böyle salaklıklar nasıl yaptım bu hale düşecek insan mıydım ama benle ilgilenmiyordu kaç defa demelerime rağmen beni çok yalnız bıraktı bende boşluktan böyle saçma sapan uğraşlara girdim sohbet muhabbet hoşuma gidiyordu. Fakat kimseyle gerçekte ne buluştum ne bişey yaptım her şeyi nişanlımla yaptım bekaretimide o aldı.
En son halimi gördü yumuşadı tamam dedi git yemek ye elini yüzünü yıka dedi. Ne olacak zaman gösterecek dedi. Tabi yinede soğuk hala bana karşı. 2 ay sonra düğünümüz var allahım kafayı yiycem nasıl çıktı bu mesajlar ya. Ya gerçekten hiçbir şey eskisi gibi olmazsa ya dediklerini evlendikten sonra yaparsa... canım çok acıyor ben böyle nasıl yaşarım ne yaptım ben. Mesajlara korkumdan bakamamıştım ilk.. sonra baktım çoğu normal konuşmalar. Sadece bir tane oyundan arkadaş vardı canım cicim konuşuyordu bende cevap veriyordum ama takmıyordum ya. Cinsel içerikte bi tane mal yazmıştı dalga amaçlı cevap verdim dalga geçtim zaten belli oluyor konuşmalarda. Ama normal konuşmalarda ilgi hoşuma gidiyordu yalan yok konuşuyordum sırf öylesine işte sosyal medya sonuçta aman dedim takmadım... Ne yapıcam ben şimdi ya allah belamı verdi. Bide bende onun hesabını yakalamıştım önceden kızları takip etmişti yayınlar yapmıştı ben takip etmedim yanlışlıkla olmuş demişti. Neler dedim ona bi tek grubu biliyorum orda normal konuştum başkada tek tek konuşmadım dedim. Bide nasıl olmuşsa her mk mesajı çıkmış bir o grup mesajları çıkmamış ! Yaptığım yanlışın farkındayım canım çok yanıyor ne olacak şimdi böyle
Bide mesajların nişanlanmadan önce olduğunu kendiside gördü ama haklı tabi şuan
Ben de eşimi yakalamıştım.ama evlendikten sonraydı. Nişanlının dediğini yaptım. Hayatı zindan ettim. Her şeyi yüzüne vurdum. Her seferi de lafımı soktum. Sonuç: adam mide hastası oldu sürekli ilaç kullanıyor. Ben onu bırakırım diye yaptığı her şeyi açıklıyor bana. Kocaman bşr mutsuzluk yumağı. Yerinizde olsam evlenmem çocuk çünkü dediğini yapacak

Çünkü sonradan baya yumuşadı
Hayır sadece şu an senden ayrılacak gücü bulamadı kendinde.elindeki koz en büyük gücü.kullanacak hayatı sana zehir edecek.isitip ısıtıp çıkartacak.bunu yaptikca güçlenecek hatta başkasını sevebilir kıvama gelince de güle güle sana güle gule

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back