• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski mesajlarımı yakaladı çok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Engellediğiniz kişilerin engeli kaldırılınca mesajlar geri geliyor sanırım nisanliniz engelleri kaldırmıştır. Hayatta hiç birşey gizli kalmıyor eninde sonunda ortaya çıkıyor o yüzden insan her hareketine dikkat etmeli. Büyük yanlış yapmışsınız bence nisanliniz bu olayı asla unutmaz oturun konuşun bitirin en iyisi bu .Bu arada aileler durumu biliyor mu merak ettim

bence yol yakinken donun.
tabii su konuda haksiz olan sizsiniz ama nisanlinizin da hastalikli bir dusunce yapisi var gibi duruyor. boyle bir durumda ya ayrilirsin, ya da kabullenir devam edersin. ne demek "ayrilmam, hayati sana zehir edicem" falan...
gerci anlik sinirle mi soyledi, kisiligi nasildir siz daha iyi bilirsiniz. ama gercekten bu kafa yapisina sahip bir insansa bir daha dusunun bana kalirsa.

Yani sona doğru bazı yorumlarınızı hayretle okuyorum hanımlar. Bu konu şöyle olsa “evlenmemize çok az kalmıştı,koca adayımın şifresi bende vardı,aylar önceki konuşmalarını yakaladım,oyun grubundan tanıştıklarıyla muhabbet etmiş biz beraberken,hatta cinsel içerikli sohbet bile var.sorunca dalga geçiyordum diyor. Veya sen beni ilgisiz bırakmıştın beni bunlara sen ittin diyor.ona bir daha eskisi gibi olamayacağımızı söyledim,hayatı zindan edeceğimi hiç güvenmeyeceğimi söyledim,kafam çok karışık.”

Şimdi buna nasıl yorum yapardınız?neredeyse adamı durduk yere zebanileşen paranoyak birine çevirdiniz.tabi her iki tarafın da hatası vardır.ama bu forumda aldatılan kızkardeşlerimize “sen adamı ilgisiz bırakmışsın cilvelenseydin kırmızı gecelik giyseydin sevgi gösterseydin” demiyoruz.
Ne kadar dengesizlik var dimi....

Bi hata yapmışsın pişman olmuşsun, üzüldüm senin için gerçekten pişman olduğunu hissettim.

Ama bu durumu zor unutursunuz bence. Çok iyi düşün... pek üstü kapanır gibi değil.

Sabah aradım onu ne yapıyorsun diye gayet normal konuştu. Eve perde ölçüsü aldıracağız mutfağıda L yaptırmayı düşünüyorum dedi (oturacağımız ev)o_O unutmuşmudur acaba anlamışmıdır saçma sapan bir sosyal medya geyikleri diyip konuyu kapatmışmıdır

zamaninda yediğin hurmalar hünü gelir g.tunu tirmalar sozunu oldu bitti severim
evlenince kocaniz sizinle iki gun ilgilenmeyincedemi boyle yapacaksiniz???
bence nisanliniz sonuna kadar hakli

Nisanliniz tum bunlari cebine koymus biriktiriyor. Zanani gelince koz olarak kullanacak gibi. Boyle boyle pıstirilip sindirileceksiniz.
Yerinizde olsam bu adama hicbir sekilde artik guvenmezdim. Hayatinizi paylasacaginiz kisi tamamen guveneceginiz biri olmali. Boyle tehdit eden, goreceksin sana neler yapacagim diyen biri olmamali. Mumkun oldugu kadar dugun tarihini erteleyin ve yapabiliyorsaniz ayrilin. Ceyizi meyizi bosverin. Mutlulugunuz daha onemli.

Nisanliniz tum bunlari cebine koymus biriktiriyor. Zanani gelince koz olarak kullanacak gibi. Boyle boyle pıstirilip sindirileceksiniz.
Yerinizde olsam bu adama hicbir sekilde artik guvenmezdim. Hayatinizi paylasacaginiz kisi tamamen guveneceginiz biri olmali. Boyle tehdit eden, goreceksin sana neler yapacagim diyen biri olmamali. Mumkun oldugu kadar dugun tarihini erteleyin ve yapabiliyorsaniz ayrilin. Ceyizi meyizi bosverin. Mutlulugunuz daha onemli.

O da bana yapmıştı önceden bende onu yüzüne vursam olmaz mı ki

Bakın ben her şeyi yazdım bu yalan değil ben ondan ilgi bekledim konuşmak istedim ben onun için ailemi karşıma aldım neler yaptım tek istediğim ilgiydi eğer ilgilenseydi adım gibi eminim böyle saçmalıklar içine düşmezdim yaptığıma doğru demiyorum bakın

Ilgı görmeyen ve mutsuz olan kişiler ayrılır. Çünkü o ilişki yeterli seviye de değildir , mutlu olması için birliktelik kurulur.

Sevgili bir tarafta dursun,duygusal boslugumu başka erkeklerle doldurayim , zamanı geldiğinde evlenirim demek yanlış bir kararım var onu hayallerle süslüyorum demektir.

Sizin yaptığınızın adı ihanettir.

Ve maalesef ki evlendikten sonra ufacık bir boşluk gördüğünde eşiniz " ilgilenseydin yapmayacaktım, arkadaşım yaptı diyecek ve siz affetmek zorunda kalacaksınız.

Madem bir yalan attınız sonuna kadar inkar metodunu kullanın erkekler gibi. Erkekler çok başarılı bu konuda.

Kadın da ispatlayamayinca , içinde ki şüpheyle devam ettiriyor ta ki bir daha delillerle yakalayana kadar.

Ben yapmadım, haberim yok.

Ilgı görmeyen ve mutsuz olan kişiler ayrılır. Çünkü o ilişki yeterli seviye de değildir , mutlu olması için birliktelik kurulur.

Sevgili bir tarafta dursun,duygusal boslugumu başka erkeklerle doldurayim , zamanı geldiğinde evlenirim demek yanlış bir kararım var onu hayallerle süslüyorum demektir.

Sizin yaptığınızın adı ihanettir.

Ve maalesef ki evlendikten sonra ufacık bir boşluk gördüğünde eşiniz " ilgilenseydin yapmayacaktım, arkadaşım yaptı diyecek ve siz affetmek zorunda kalacaksınız.

Madem bir yalan attınız sonuna kadar inkar metodunu kullanın erkekler gibi. Erkekler çok başarılı bu konuda.

Kadın da ispatlayamayinca , içinde ki şüpheyle devam ettiriyor ta ki bir daha delillerle yakalayana kadar.

Ben yapmadım, haberim yok.
1sen burada adamin tavri ile ilgili Mune haricinde bir iki kisinin yorumunu gordum. Adamin yaptigi da igrenc. Senden ayrilmayacagim ama sana cektirecegim demesi adamin psikopat oldugunu gostermez mi? Olaya bir de bu acidan bakmak lazim. Aslinda bu olay kizimiza adamin gercek yuzunu evlenmeden once gostermis. Bu bir isaret. Umatim kizimiz bunu dogru degerlendirir. Simdi bu adsmla beraber oldugumu aileme soyler, bir de bu mesajlari gosterir diye bu korkuyla evlenirse vay haline...
Bence olan ol.us da artik kizimiza akil vermek gerekiyor. Bence bu adamla evlenmemesi hakkinda hayirlisi.

Akşamdan suya ısla sabaha yumuşar :işsiz:
Hayır anlamıyorum madem aşırı ilgisizdi ayrılsaydın konuşsaydın istediğinle.
Artık yüzgöz olmuşsunuz sen sadık kalmamışsın o hakaretler yağdırmış şimdi o kadar emek verildi kafasıyla devam edilecek sonra evlenince adam kafasına göre takılacak belki başkalarıyla konuşacak sen yakaladığında da ee zamanında sen de yapmıştın şimdi ses kesini evlenmeseydin o zaman diyecek sende gelip buraya konu açacaksın çok net.

Aranizdaki sevgi bağı nasıl, seni gercekten seviyor mu, bağlı mı, karakteri ve psikolojisi normalde nasıl bir insan vs... bunları bilemeden icinde bulundugun duruma yorum yapmak cok zor. Yumuşadigini soyluyorsun. Rol yapmadigini nerden bilebilirsin. En başında sana, "bunu burnundan fitil fitil getirecegim" tarzindan biseyler demiş. Intikam seklinin nasil olacagini biz bilemeyiz. Eger gercekten psikopat bi insansa, seninle evlenip sonra eve kiz atip, kendini yakalatip. Nasılmıss hadi yallah simdi. De diyebilir. Ya da her seti cahilligine verip amaaan eskide kaldi o konulari bir daga acmayalim diyebilir. Bunun muhakemesini yalnizca sen yapabilirsin. Cunku onunla beş yilini gecirmis olan sensin.

Al karsina konus. Ben yaptiklarimdan pismanim. Ama senin ogun bana karsi boyle konusman beni cok etkiledi. Tedirgin etti. Ciddimiydin bu konusmanda? Bana olan ofken devam ediyosa, ve dinmeyevekse, benden intikam alma planlari icerjsindeysen bunu bileyim. Tarzindan konus iste. Burnundan fitil fitil getiricem diyen bir insandan her turlu bir atak beklenebilir yani. Tabi o sözleri sadece o anlik öfke duygusu tesiri altinda söylemediyse...

İyi akşamlar. 4 aydır nişanlıyız, 3 yıldır sevgiliyiz, 2 ay sonra da kısmetse düğünümüz var.
Nişanlanmadan önce bir oyun grubu vardı sosyal medyada onlarla konuşuyordum tanımıyordum sevgiliminde haberi yoktu ondan sonra bu insanlar bana özelden yazmaya başladı bende cevap verdim. Sonra eğlencesine kaptırdım kendimi kafama esenle konuşmaya başladım. Resim isteyene attım. (normal resim). Bunlar tam 1 yıl önce başladı sonra hepsini engellemiştim hesabıda kapatmıştım nişanlandıktan sonra tekrar açtım mesajları silmiştim tertemiz hesaptı zaten ikimizin resimlerini paylaşayım diye açtım resimler sözler hep ikimizindi kendi çevremi ve onun çevresini takip ettim şifreside nişanlımda vardı her gün bakıyordu.
Tatile çıktım yurtdışına, nişanlım beni aradı mesajları görmüş ! Hepsinin ekran ss ni attı gönderdi ben şok oldum nasıl olur hepsini silmiştim bugüne kadar çıkmadı bugün nasıl çıktı aklım hala almıyor yurtdışına çıktım diye internettenmi nedir yoksa allah mı çıkardı hayret ettim. Telefonda bana ağzına geleni saydı, küfürler, hakaretler.. ama senden ayrılmıycam hayatı sana zehir edicem sen benim için bittin sana çektiricem hiçbir şey istediğin gibi olmayacak eskisi gibi olmayacak dedi. Ben tabi ilkten ne diyeceğimi şaşırdım onlar çok önceydi ben sadece gruba girdim başkada tek tek konuşmadım arkadaşım yapmış dedim ki o kız zaten beni gruba sokmuştu ama o yapmadı. Nişanlım inanmadı. Kaç gündür ruh gibi dolanıyorum ağlıyorum ruhen çöktüm bir şey yiyemiyorum elim ayağım tutmuyor. Ben böyle salaklıklar nasıl yaptım bu hale düşecek insan mıydım ama benle ilgilenmiyordu kaç defa demelerime rağmen beni çok yalnız bıraktı bende boşluktan böyle saçma sapan uğraşlara girdim sohbet muhabbet hoşuma gidiyordu. Fakat kimseyle gerçekte ne buluştum ne bişey yaptım her şeyi nişanlımla yaptım bekaretimide o aldı.
En son halimi gördü yumuşadı tamam dedi git yemek ye elini yüzünü yıka dedi. Ne olacak zaman gösterecek dedi. Tabi yinede soğuk hala bana karşı. 2 ay sonra düğünümüz var allahım kafayı yiycem nasıl çıktı bu mesajlar ya. Ya gerçekten hiçbir şey eskisi gibi olmazsa ya dediklerini evlendikten sonra yaparsa... canım çok acıyor ben böyle nasıl yaşarım ne yaptım ben. Mesajlara korkumdan bakamamıştım ilk.. sonra baktım çoğu normal konuşmalar. Sadece bir tane oyundan arkadaş vardı canım cicim konuşuyordu bende cevap veriyordum ama takmıyordum ya. Cinsel içerikte bi tane mal yazmıştı dalga amaçlı cevap verdim dalga geçtim zaten belli oluyor konuşmalarda. Ama normal konuşmalarda ilgi hoşuma gidiyordu yalan yok konuşuyordum sırf öylesine işte sosyal medya sonuçta aman dedim takmadım... Ne yapıcam ben şimdi ya allah belamı verdi. Bide bende onun hesabını yakalamıştım önceden kızları takip etmişti yayınlar yapmıştı ben takip etmedim yanlışlıkla olmuş demişti. Neler dedim ona bi tek grubu biliyorum orda normal konuştum başkada tek tek konuşmadım dedim. Bide nasıl olmuşsa her mk mesajı çıkmış bir o grup mesajları çıkmamış ! Yaptığım yanlışın farkındayım canım çok yanıyor ne olacak şimdi böyle
Bide mesajların nişanlanmadan önce olduğunu kendiside gördü ama haklı tabi şuan
İyi akşamlar. 4 aydır nişanlıyız, 3 yıldır sevgiliyiz, 2 ay sonra da kısmetse düğünümüz var.
Nişanlanmadan önce bir oyun grubu vardı sosyal medyada onlarla konuşuyordum tanımıyordum sevgiliminde haberi yoktu ondan sonra bu insanlar bana özelden yazmaya başladı bende cevap verdim. Sonra eğlencesine kaptırdım kendimi kafama esenle konuşmaya başladım. Resim isteyene attım. (normal resim). Bunlar tam 1 yıl önce başladı sonra hepsini engellemiştim hesabıda kapatmıştım nişanlandıktan sonra tekrar açtım mesajları silmiştim tertemiz hesaptı zaten ikimizin resimlerini paylaşayım diye açtım resimler sözler hep ikimizindi kendi çevremi ve onun çevresini takip ettim şifreside nişanlımda vardı her gün bakıyordu.
Tatile çıktım yurtdışına, nişanlım beni aradı mesajları görmüş ! Hepsinin ekran ss ni attı gönderdi ben şok oldum nasıl olur hepsini silmiştim bugüne kadar çıkmadı bugün nasıl çıktı aklım hala almıyor yurtdışına çıktım diye internettenmi nedir yoksa allah mı çıkardı hayret ettim. Telefonda bana ağzına geleni saydı, küfürler, hakaretler.. ama senden ayrılmıycam hayatı sana zehir edicem sen benim için bittin sana çektiricem hiçbir şey istediğin gibi olmayacak eskisi gibi olmayacak dedi. Ben tabi ilkten ne diyeceğimi şaşırdım onlar çok önceydi ben sadece gruba girdim başkada tek tek konuşmadım arkadaşım yapmış dedim ki o kız zaten beni gruba sokmuştu ama o yapmadı. Nişanlım inanmadı. Kaç gündür ruh gibi dolanıyorum ağlıyorum ruhen çöktüm bir şey yiyemiyorum elim ayağım tutmuyor. Ben böyle salaklıklar nasıl yaptım bu hale düşecek insan mıydım ama benle ilgilenmiyordu kaç defa demelerime rağmen beni çok yalnız bıraktı bende boşluktan böyle saçma sapan uğraşlara girdim sohbet muhabbet hoşuma gidiyordu. Fakat kimseyle gerçekte ne buluştum ne bişey yaptım her şeyi nişanlımla yaptım bekaretimide o aldı.
En son halimi gördü yumuşadı tamam dedi git yemek ye elini yüzünü yıka dedi. Ne olacak zaman gösterecek dedi. Tabi yinede soğuk hala bana karşı. 2 ay sonra düğünümüz var allahım kafayı yiycem nasıl çıktı bu mesajlar ya. Ya gerçekten hiçbir şey eskisi gibi olmazsa ya dediklerini evlendikten sonra yaparsa... canım çok acıyor ben böyle nasıl yaşarım ne yaptım ben. Mesajlara korkumdan bakamamıştım ilk.. sonra baktım çoğu normal konuşmalar. Sadece bir tane oyundan arkadaş vardı canım cicim konuşuyordu bende cevap veriyordum ama takmıyordum ya. Cinsel içerikte bi tane mal yazmıştı dalga amaçlı cevap verdim dalga geçtim zaten belli oluyor konuşmalarda. Ama normal konuşmalarda ilgi hoşuma gidiyordu yalan yok konuşuyordum sırf öylesine işte sosyal medya sonuçta aman dedim takmadım... Ne yapıcam ben şimdi ya allah belamı verdi. Bide bende onun hesabını yakalamıştım önceden kızları takip etmişti yayınlar yapmıştı ben takip etmedim yanlışlıkla olmuş demişti. Neler dedim ona bi tek grubu biliyorum orda normal konuştum başkada tek tek konuşmadım dedim. Bide nasıl olmuşsa her mk mesajı çıkmış bir o grup mesajları çıkmamış ! Yaptığım yanlışın farkındayım canım çok yanıyor ne olacak şimdi böyle
Bide mesajların nişanlanmadan önce olduğunu kendiside gördü ama haklı tabi şuan

Nişanlın seni çok seviyor ve 2 ay sonra evlenecek olmanın baskısı da var belli ki
Yaptığın cidden çok büyük bir hata
Öyle ya da böyle sadakatsizlik
Burada nişanlının çıksaydı böyle bir durumu
Ben sana ayrılmanı tavsiye ederdim
Ne desen ne yapsan unutulmaz bu hata
Basit bir yalan değil ki ..

Dugune var daha ama dikkat et. Sürec icersinde davranislari belli eder. Yani 2 3 ay rol yapacak kadar da psikopat degildir ama belli olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back