-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Kendi derdinizi yazsaydınız konuyaBen eski sevgilisiyle aynı yerde calısmasına takıldım valla aslında bunu hiç dert etmiyorken iltifat etmeyeşini dert etmeniz tuhaf. Bilemedim.ama erkekler işte benim eşimde sevgiliyken surekli iltifat ederdi evlendik hiçbirini duymaz oldum.hatta hitap şekli bile koala mesela adım,koli diye seslenir adımı kısaltır önce askımı canımı demeyi bıaktı, sadece yazısırken diyordu onları,bu sefer yazısırkende askım canım yazmayı bıraktı.şimdş ben hatırlatınca diyor ama hiçbi anlamı kalmıyor tabi.bende cinsellikten sikayetcıyım kızlar ama konu acmaya cekiniyorum esimle mutluyum cinsellik dısında cok güzel bir evliligimz var ama esim yası kac oldu hala cinsellikte bazı seylerden yaparken cekiniyor. Bir türlü asamadık.yanaşır falan ama bazı zmaanlar oldu bittiye getiriyoruz istiyorum ki uzun uzun olsun ön sevişme oral falan ama hiçbiri yok.eskş sevgilileriyle bu gibi konularda yazısmıslar eski bir telefonnda benden önce yazısma kaşmıs okumustum.oral vs muhabbeti yapmıdlar esim gayet istekli duruyor.ama evlendik ilk zamanlar 1 2 defa yapan adam sonradan hiç yapmaz oldu elini atmaya bile utanıyor napcam hiç zevk almıyorum ama evliligim cok guzel onu seviyorum. Bunu da dert etmeyeym diyprumda eski yazısmaları aklıma gelince yine uzuluyorum. Temiz bakımlı bir kadınım kotu bir goruntusude yok ama sorun ne anlamadımneyse .senin konuna gelince cocugun onune bu tarz tartısmalar yapmamanız,birde eski sevgilisiyle aynı ortamda ne sekilde calısıyorlsr? Ve ne kadar surelik bir ilişki yasamıslar? Ay ben ona dayamazdım ya ben benden öcneki yazısmalara uzuldum bide aynı ortamda calısmalarına nasıl tahammül ederdim bilmiyorum
Önce lütfen biraz yazim şekline dikkat edin. Böyle okuyamıyor anlamıyorumMesele sevilmek değil ama istekli hep görüyorum ama bana karşı değil. 10 gündür afedersiniz erkekte geziyı o halde işe gidiyonneden benden kaçıyor canımı sıkan bu
Aynen demin bende onu yazdımAnlamadım burda ne demeye çalıştığınızı maalesef. Yazdıklarınıza dikkat ederseniz okuyup anlayıp yanıtlayabiliriz.
Çok özür dilerim ama hırlaşalım ne puahhahahahaha
ya seneler önce kk da bir muhabbet vardı aklıma o geldiBiz pompiş diyoruz
Amaan hirlasmayan, cikip yatakta ulumayan da ne billimDüşündüm de biz herhangi bir isim koymamışız, isim koyma gereği de duymadık sanırım hiç randevu almıyoruz sevişmek için. Mizahi yönümüz zayıf demek ki
Auuuuu auuuuuAmaan hirlasmayan, cikip yatakta ulumayan da ne billim
Malkero mu bu konu sahibi hshhxhchg zksjxhBen de Malkero nerde diyordum. Hırlaştınız mı bari?
'' Sen bana yasaksın tuzaksın '' dan anladım.Malkero mu bu konu sahibi hshhxhchg zksjxh
Çok Iyi bilirim kendisini . Kocası da az arıza değildir
Daha mantıklıEğlenceli bence, ben beğendimex-nişanlıyla ben yiyişmek diyorduk
Erekte gezdigni nasıl anlıyorsunuz ki.ben asla anlamamMesele sevilmek değil ama istekli hep görüyorum ama bana karşı değil. 10 gündür afedersiniz erkekte geziyı o halde işe gidiyonneden benden kaçıyor canımı sıkan bu
Ben konu acmak istiyorumda tanıdık çıkar diye korkmadım degıl bu konuyu bahsettiğim bir kac kişi olmustu buralarda takılıyolardır diye çekindim acıkcası ama benim sorunum da buKendi derdinizi yazsaydınız konuya
Yok hatırlamıyorumya seneler önce kk da bir muhabbet vardı aklıma o geldi
tuttifuritti tadında birşey fanfinifon da değilde
epey muhabbeti dönmüştü leoparlı tayt ve gırgır muhabbeti gibi epey konuşmuştuk neydi o kelime ah bir hatırlasam
belki hatırlarsın sen
dilimin ucunda ya
eşimle niye şifremiz yok ya bizim
dur ben bir düşüneyim biz öyle birden bire eyleme döküveriyoruz
Her normal insan gibi kavga olarak algılamış adamBende kocama akşam dedim, aşkım hırlaşalım mı; adam en iyisi ben gideyim yatayım kavga çıkmasın dedi skdlsld
Kavga sandı safım benim
KudrAlobar gibigibiyim MrsDelfino
Erekte gezdigni nasıl anlıyorsunuz ki.ben asla anlamamacaba aklınıza düşürmek istemem ama iş yerinde erkek bu malum yoldam gecen bir kadın dahi görseler
HAHAHAHAHHAHAABende kocama akşam dedim, aşkım hırlaşalım mı; adam en iyisi ben gideyim yatayım kavga çıkmasın dedi skdlsld
Kavga sandı safım benim
KudrAlobar gibigibiyim MrsDelfino