Eski konular uzaklık kavga kim haklı

Adamin o şekilde işe gittigini sanmiyorum ya mumkun değil, rezil olur. 😁 Belki evde gorduyse konu sahibi 7/24 diye abartmistir. 😬
Demek ki. Tuhaf bir durum kadın zaten eşine yanasmıyor ondan bekliyor oda yanasmıyor sımdıde araya rregl girdi iş ertelendi süre uzadı daha da dellenecek,o yuzden erekte gordugu an affetmeyecekti😅

anam seninki de korkuyor mu benimki gibi forever :KK70:
benimkinin ödü koptu resmen 2 kızda da... yine ara ara oldu da

bu arada boşverin yaaa o hırlaşma desin öyle seviyorlar demek ki :KK70:

Evet daha çocuğum 5 haftalık falandı kafasında hisseder diyor yuh dedim ya 🥲😅😅😅
Aslında her şey yolunda da işte anlamıyor yine de arada sıkıştırıyorum 😆😆

ya seneler önce kk da bir muhabbet vardı aklıma o geldi
tuttifuritti tadında birşey fanfinifon da değilde
epey muhabbeti dönmüştü leoparlı tayt ve gırgır muhabbeti gibi epey konuşmuştuk neydi o kelime ah bir hatırlasam
belki hatırlarsın sen
dilimin ucunda ya :KK70:

eşimle niye şifremiz yok ya bizim
dur ben bir düşüneyim biz öyle birden bire eyleme döküveriyoruz :KK70:
Evet ben dısardan okurdum o taktigi uygulamak için geniş kalcalı olmak lazım ben oyle degilşm cok uygulamadım.eşii tahrik etmek için leoparlı tayt giyip yere domalıp gırgır yapıyormusuz,oda tahrik oluyormusmus😅 benim eşim cok cekingen normalde böyle seyler soylemez ama birgün baya ayrı kalmıstık artık kavuscaktık bana dedi ki gece etli pizza istiyor canım ,fırını ısıt onceden dedi.😅 Normalde aklı fikri seyde olan benimdir ama nedense o an anlamadım ne diyon ya gece gece hamurla falan ugrasamam ben dedim🤣 demek canın pizza istemşyor sen bilirsin ben de ozlemiştim dedi sonradan dank etti🤦🏼‍♀️ sımdıde genelde cocuk uyusunda bi şiiidelim diyor🤦🏼‍♀️ ne zaman azgın bir erkek gibi davranacak bilmiyorum basaak burcu.🤭

Evet daha çocuğum 5 haftalık falandı kafasında hisseder diyor yuh dedim ya 🥲😅😅😅
Aslında her şey yolunda da işte anlamıyor yine de arada sıkıştırıyorum 😆😆
Adam haklı sonra böyle bişey dogar Allah etmeye

Eklentiler

• IMG_20220209_175826.jpg
    IMG_20220209_175826.jpg
    205,4 KB · Görüntüleme: 43
Aaa ben yeni evliyken yazilmis sandim. Adam "sen bana tuzaksin, yasaksin" yazmiş ya. 🙄 Sanki hayatinda konu sahibi varken yazilmiş gibi algiladim acikcasi. Mektupta tarih yazmiyorsa gercek zamani bilinmez elbette.

Onun disinda eskiden kalma şeyler oluyor tabi ki. Benim annemin evindeki odamdan eski sevgilimin tisortu cikmisti. 😬 Olabilir.
Yeni evliyken degilse bile sevgiliyken yazmıştır, tanişir tanışmaz evlenmediyse konusahibiyle tabi.. netice de yanlış birşey oluyor

X