- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Mesele sevilmek değil ama istekli hep görüyorum ama bana karşı değil. 10 gündür afedersiniz erkekte geziyı o halde işe gidiyonneden benden kaçıyor canımı sıkan buHırlaşmak sevişmek mi oluyor?
Bi hafta sevişmeyince bu hale gelmemeli insan bence. Kavga çıkarmak için elinizden geleni yapmışsınız.
Anlamadım burda ne demeye çalıştığınızı maalesef. Yazdıklarınıza dikkat ederseniz okuyup anlayıp yanıtlayabiliriz.Mesele sevilmek değil ama istekli hep görüyorum ama bana karşı değil. 10 gündür afedersiniz erkekte geziyı o halde işe gidiyonneden benden kaçıyor canımı sıkan bu
Sizin eşinizle kullandığınız ortak mizahi bir dilin yokmu nesi tuhafHırlaşmak çok tuhaf bi tabir
Haklı yok iletişim sıkıntısı var
Kardes biraz sakin olsan mi artikMesele sevilmek değil ama istekli hep görüyorum ama bana karşı değil. 10 gündür afedersiniz erkekte geziyı o halde işe gidiyonneden benden kaçıyor canımı sıkan bu
10 gündür erekte geziyormuş eşi, işe de o şekilde gidiyormuş ama konu sahibinden kaçıyormuşKardes biraz sakin olsan mi artik
İki kere konu acmissin
Yetmemis bir seyler yaziyorsun ama anlamak ne mumkun af edersiniz erkekte geziyor ne demek
Sakin sakin tane tane lutfen
Daha sempatik bi dil kullanıyoruz bu tarz bana tuhaf sevimsiz geldi “hırlaşalım mı”dese libidom bayılır kalır sanırımSizin eşinizle kullandığınız ortak mizahi bir dilin yokmu nesi tuhaf
Bence konu sizin sevişememeniz ya da eşinizin erekte dolanması değil. Siz zaten 9 sene önceki sevgilisi ile aynı ortamda olmasına uzun zamandır takıksınız, eşiniz size dokunmuyor diye de zihninizdekileri bir düşünceye oturtuyorsunuz. Bu da muhtemelen ilgisinin ex aşkına kaymış olduğu, sizden soğuduğu türde bi düşünce diye tahmin ediyorum.Mesele sevilmek değil ama istekli hep görüyorum ama bana karşı değil. 10 gündür afedersiniz erkekte geziyı o halde işe gidiyonneden benden kaçıyor canımı sıkan bu
Allah razı olsunHırlaşmak mı :))
10 gündür erekte geziyormuş eşi, işe de o şekilde gidiyormuş ama konu sahibinden kaçıyormuş
Oh okurken rahatladım. Beni benden iyi anlatmışsınızBence konu sizin sevişememeniz ya da eşinizin erekte dolanması değil. Siz zaten 9 sene önceki sevgilisi ile aynı ortamda olmasına uzun zamandır takıksınız, eşiniz size dokunmuyor diye de zihninizdekileri bir düşünceye oturtuyorsunuz. Bu da muhtemelen ilgisinin ex aşkına kaymış olduğu, sizden soğuduğu türde bi düşünce diye tahmin ediyorum.
Çocuğun yanında eşinize laf sokmak yerine, baş başa halletmeniz lazım.