- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Aklıma Himym’da Lily ve Marshall’ın kelimeleri geldi. Chimmy changa mı öyle bişi diyorlardıBu da çok bariz yav ortalık yerde söylenmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma Himym’da Lily ve Marshall’ın kelimeleri geldi. Chimmy changa mı öyle bişi diyorlardıBu da çok bariz yav ortalık yerde söylenmez
Ay ben bunu hatırlamıyorum. Nasıl olur? 8 kez falan tüm sezonları izledimAklıma Himym’da Lily ve Marshall’ın kelimeleri geldi. Chimmy changa mı öyle bişi diyorlardı
Ya onların fantezilerine aşırı gülüyordum offAklıma Himym’da Lily ve Marshall’ın kelimeleri geldi. Chimmy changa mı öyle bişi diyorlardı
Ben senede 8 kere izliyorum en az sdfgs bulursam göndereyim. Barney Lily’ye laf söylemişti “çok bariz kelimeler kullanıyorsunuz seks için” diyeAy ben bunu hatırlamıyorum. Nasıl olur? 8 kez falan tüm sezonları izledim
hatta bir keresinde turşu diyorlarmış sanırımBen senede 8 kere izliyorum en az sdfgs bulursam göndereyim. Barney Lily’ye laf söylemişti “çok bariz kelimeler kullanıyorsunuz seks için” diye
Chimichanga’ymış Barney çok bariz deyince “rhinoceros” demeye başlamışlardıAy ben bunu hatırlamıyorum. Nasıl olur? 8 kez falan tüm sezonları izledim
Turşuyu bilmiyorum, belki çeviriyle ilgilidir Gergedan demişlerdi amahatta bir keresinde turşu diyorlarmış sanırım
Yıllar önce bir yerde okumuştumŞifreli bişi lazım insan içinde kullanmak için. Dur ben bunu düşüneyim
Hiç anlaşılmıyormuş bu daYıllar önce bir yerde okumuştum
Adam kadınla sevişmek istediğinde hadi gel iki posta atalım diyormuş
Evlendikten sonra yazmamış yav, evlenmeden önce yazdığı mektubu kadın evlendikten sonra bulmuş.Adam sizi severek evlenmemiş ki 9 senede bunu sindiremediniz mi? Bu 1 hafta seks olmadi kavgasi degil belli ki.
Severek evlenen hic kimse evlendikten sonra (bi de yeni evli) oturup eski sevgilisi mektup yaz mazz.
Youtubeda "Aklindakiyle yaşarsin, kalbindekiyle ölürsün" diye kliplerin altina yorum atan dayilar var ya hah işte eşiniz o
Ben de azılı lise ergenliği döneminin, vazgeçilmez hatıra hediyesi olan asker künyesini buldum exin. 2010muydu 2010muydu neydi. Hey gidi.Evlendikten sonra yazmamış yav, evlenmeden önce yazdığı mektubu kadın evlendikten sonra bulmuş.
Herkesin başına gelebilecek bişey bence bu. Geçmişimizi silip atmıyoruz evlenirken. Ben kitap arasında not bulmuştum mesela hala duruyor kitap da not da kitaplıkta. Evi topluyorum yavaş yavaş, taşınıcaz. Dün eski sevgilimin çocukluk fotoğrafını buldum. Tek olduğunu biliyorum almışım zamanında. Atmaya kıyamadım. Eşime gösterdim bi şekilde ulaştırsam mı sence diye sordum, sen bilirsin dedi. Karar veremediğim için koydum kutuya duruyor şimdilik. Kriz geçirecek ya da hiç sevmedin denilecek bir durum yok ortada.
Evlendikten sonra yazmamış yav, evlenmeden önce yazdığı mektubu kadın evlendikten sonra bulmuş.
Herkesin başına gelebilecek bişey bence bu. Geçmişimizi silip atmıyoruz evlenirken. Ben kitap arasında not bulmuştum mesela hala duruyor kitap da not da kitaplıkta. Evi topluyorum yavaş yavaş, taşınıcaz. Dün eski sevgilimin çocukluk fotoğrafını buldum. Tek olduğunu biliyorum almışım zamanında. Atmaya kıyamadım. Eşime gösterdim bi şekilde ulaştırsam mı sence diye sordum, sen bilirsin dedi. Karar veremediğim için koydum kutuya duruyor şimdilik. Kriz geçirecek ya da hiç sevmedin denilecek bir durum yok ortada.
Aaa ben yeni evliyken yazilmis sandim. Adam "sen bana tuzaksin, yasaksin" yazmiş ya. Sanki hayatinda konu sahibi varken yazilmiş gibi algiladim acikcasi. Mektupta tarih yazmiyorsa gercek zamani bilinmez elbette.
Onun disinda eskiden kalma şeyler oluyor tabi ki. Benim annemin evindeki odamdan eski sevgilimin tisortu cikmisti. Olabilir.
Allahtan tek sevgilim kocam olmuş tişört deyince aklıma bir anımız geldi, evlendikten sonra eşimle eşyalarımızı yerleştiriyorduk aaa bu tişörtüm sendeymiş kaç senedir arıyordum dedi ben o tişörtün bende olduğumu bile unutmuşum :S
Tabi bu da iyi bir şey. Bazıları ilk olmadığını bile bile bir de böyle saçma beklentilere giriyor.Tek sevgilimin kocam olmasini istemezdim yinede. Zaten ikimizde kendimizi tek sanmadigimiz icin eskiden kalma unutulan bir şeyler ciktiginda sorun olmadi.