- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.327
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Valla ben hamileyken 1 kere hırlaştım (17.haftada) onda da heryerim kasım kasım kasıldığı için (artık nasıl bi yokluk-açlıksa) 2 gün karnım ağrıdı korkumdan doğurup 40 ım çıkana kadar bir daha hırlaşamadım
Aaaaa soğukta ve susuzlukta ben de hırlaşamam ı-ıı cıkkkkYa benimki de bana pek hırlaşmak istemiyor ama ben istiyorum
Evde kombi bozuldu ondan pek hırlaşamıyoruz bizim asıl sorunumuz kombi
Aaaaa soğukta ve susuzlukta ben de hırlaşamam ı-ıı cıkkkk
Düşündüm de biz herhangi bir isim koymamışız, isim koyma gereği de duymadık sanırım hiç randevu almıyoruz sevişmek için. Mizahi yönümüz zayıf demek kiBir an hayallere gideyim dedim ama olmadı
Daha neler duyacağız ya hırlaşmak hiç aklıma gelmezdi
Düşündüm de biz herhangi bir isim koymamışız, isim koyma gereği de duymadık sanırım hiç randevu almıyoruz sevişmek için. Mizahi yönümüz zayıf demek ki
Randevu çocuktan sonra oluyor kudra ben de bu yaşıma geldim randevulaşmak nedir bilmiyordumDüşündüm de biz herhangi bir isim koymamışız, isim koyma gereği de duymadık sanırım hiç randevu almıyoruz sevişmek için. Mizahi yönümüz zayıf demek ki
Çocuk annemle babam kavga edecek diye düşünür yav hırlaşalım dersenGece 11 de yatakta
Çocuk anlamasın diye yazmış ama
Bende düşündüm bizde hiç çağırmadan sevişiriz yani genellikle dürtülerle falan
Evlilik değil ama çocuk seksi öldürüyor sanırımRandevu çocuktan sonra oluyor kudra ben de bu yaşıma geldim randevulaşmak nedir bilmiyordumŞimdi diyaloglar şöyle bak ; -işin var mı hayatım, -yok hayatım, -odamıza gidelim mi hayatım, -sen geç ben geliyorum hayatım
Tam olarak haklısınEvlilik değil ama çocuk seksi öldürüyor sanırım
Çocuk annemle babam kavga edecek diye düşünür yav hırlaşalım dersen
Ahahah izlemedim bilmiyorum ama çogacayip şeyler dönüyor evlerin içinde anladığım kadarıylaEltilerin savaşı filminde vardı ya Sultan hamile kalmak için kocasına miyavlayıp, hırlaşıyordu
O sahne geldi aklıma
Biz pompiş diyoruzDaha sempatik bi dil kullanıyoruz bu tarz bana tuhaf sevimsiz geldi “hırlaşalım mı”dese libidom bayılır kalır sanırım
Bu da çok bariz yav ortalık yerde söylenmezBiz pompiş diyoruz
Gözümün önüne kurdele takılmış çük geldi jsjsjs.Biz pompiş diyoruz
Yok yok baş başayken zatenBu da çok bariz yav ortalık yerde söylenmez
Şifreli bişi lazım insan içinde kullanmak için. Dur ben bunu düşüneyimYok yok baş başayken zaten. Biz sürekli baş başa olduğumuz için