- 24 Mart 2019
- 2.946
- 4.099
- 38
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Benim de zirve de olan libidom düşer ve seksten sogurdum ... İyi ki öyle biri girmemiş hayatıma beterin beteri varmış yahuAyn haklısın ben olsam eşim bana hırlasalım mı diye soyleseydi canım istese bile bu lafı duyduktan sonra vazgeçerdim
Demek ki. Tuhaf bir durum kadın zaten eşine yanasmıyor ondan bekliyor oda yanasmıyor sımdıde araya rregl girdi iş ertelendi süre uzadı daha da dellenecek,o yuzden erekte gordugu an affetmeyecektiAdamin o şekilde işe gittigini sanmiyorum ya mumkun değil, rezil olur.Belki evde gorduyse konu sahibi 7/24 diye abartmistir.
anam seninki de korkuyor mu benimki gibi forever
benimkinin ödü koptu resmen 2 kızda da... yine ara ara oldu da
bu arada boşverin yaaa o hırlaşma desin öyle seviyorlar demek ki
Evet ben dısardan okurdum o taktigi uygulamak için geniş kalcalı olmak lazım ben oyle degilşm cok uygulamadım.eşii tahrik etmek için leoparlı tayt giyip yere domalıp gırgır yapıyormusuz,oda tahrik oluyormusmusya seneler önce kk da bir muhabbet vardı aklıma o geldi
tuttifuritti tadında birşey fanfinifon da değilde
epey muhabbeti dönmüştü leoparlı tayt ve gırgır muhabbeti gibi epey konuşmuştuk neydi o kelime ah bir hatırlasam
belki hatırlarsın sen
dilimin ucunda ya
eşimle niye şifremiz yok ya bizim
dur ben bir düşüneyim biz öyle birden bire eyleme döküveriyoruz
Adam haklı sonra böyle bişey dogar Allah etmeyeEvet daha çocuğum 5 haftalık falandı kafasında hisseder diyor yuh dedim ya
Aslında her şey yolunda da işte anlamıyor yine de arada sıkıştırıyorum
Adam haklı sonra böyle bişey dogar Allah etmeye
sıkıştır tabi ayollEvet daha çocuğum 5 haftalık falandı kafasında hisseder diyor yuh dedim ya
Aslında her şey yolunda da işte anlamıyor yine de arada sıkıştırıyorum
Yeni evliyken degilse bile sevgiliyken yazmıştır, tanişir tanışmaz evlenmediyse konusahibiyle tabi.. netice de yanlış birşey oluyorAaa ben yeni evliyken yazilmis sandim. Adam "sen bana tuzaksin, yasaksin" yazmiş ya.Sanki hayatinda konu sahibi varken yazilmiş gibi algiladim acikcasi. Mektupta tarih yazmiyorsa gercek zamani bilinmez elbette.
Onun disinda eskiden kalma şeyler oluyor tabi ki. Benim annemin evindeki odamdan eski sevgilimin tisortu cikmisti.Olabilir.