- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.327
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
HAHAHAHAHHAHAA Bari açıklasaydın yazık yaaa
Açıkladım tabi de anlamadı yine KK de ne okudun dedi
Sonra da niye öyle diyorlar düpedüz sevişelim daha seksi dedi KudrAlobar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAHAHAHAHHAHAA Bari açıklasaydın yazık yaaa
Akıllı adamın hali başkaAçıkladım tabi de anlamadı yine KK de ne okudun dedi
Sonra da niye öyle diyorlar düpedüz sevişelim daha seksi dedi KudrAlobar
Kesinlikle haksızsınız, konu ne olursa olsun ne alaka baban yıllar önce harcamış bilmem ne. Sizin bu tavrınız eşinizi o yıllar önceye yaklaştırır. Ayrıca cinsellikten şikayetci iseniz açık açık söyleyin ne öyle liseliler gibi. Bir de Allah peygamber aşkı için biraZ imla çalışın gözlerim kanadı okuyana kadar.Kızlar slm 9 yıldır evliyim.
Eşim yaklaşık bir hafta 10 gündür sırnaşıo ama yatağa geçince uyuyor.
Yatağa girmeden uykum var diyor.
1 haftadır birliktelik olmadığı halde dün hırlaşalım mı dedi olur dedim hadi ya dedi) (hani bu cvbı beklemiyor muş gibi.)
Dün hava çok soğuktu bende şort ve askılı ile duruyordum merkezi sistem evimiz eşim ateşin başına mı vurmuş ne bu halin dedi. Cvp vermedim. Sonra dalga gecer gibi güldü ateşi başına vurmuş dedi gitti töbe töbeee.
Neyse akim olduyemekler yendi.
Eşim kızıma iltifatlar etti güzel kızım fala vs diye ki kızını çok sewer hep söyler.
Bende kızım ne şanslısın iltifat edenin var dedim.
Sende mi istiyorsun dedi.
Sonra saçma sapan bişeyler söyledi hatırlayamadı
E veledi geveledi düşündü
Bende zaten ay başı olmama yakınonun gerginliği birde cinsel linkten kaçması patladım ve dedim ki
Kızım baban tüm güzel sözler kağıda kaleme dökerek harcamış yıllar önce diye.
Yenii evliyken eşimin ağzından eski sevgilisine yazılmış bir mektup bulmuştum. Sen bana yasasın tuzaksın gibi sözler le dolu olan ve bir sürü özlü söz... Buna ithafen söyledim
Ve o kızla hala aynıyerde çalışıyorlar.
Çok büyük kavga ettik.
Abarttım mı abartıyor muyum.
Kim haklı.
Fofenk demiş Kudra, o muyduya seneler önce kk da bir muhabbet vardı aklıma o geldi
tuttifuritti tadında birşey fanfinifon da değilde
epey muhabbeti dönmüştü leoparlı tayt ve gırgır muhabbeti gibi epey konuşmuştuk neydi o kelime ah bir hatırlasam
belki hatırlarsın sen
dilimin ucunda ya
eşimle niye şifremiz yok ya bizim
dur ben bir düşüneyim biz öyle birden bire eyleme döküveriyoruz
ayyy evet ooFofenk demiş Kudra, o muydu
Kimsenin anlamayacağı bi kelime buldum delfino, “alışveriş yapmak” koca da anlamayıp markete götürebilir ama öyle bir riski varFofenk demiş Kudra, o muydu
Aynen Aynen dizisinde kız “sisile beni” diyordu o geldi benim de aklıma . Ben çoğunlukla direkt küfür kullanıyorum sevgilim de hemen oluyor.ayyy evet oo
Belki avmye götürür öyle deyince Marshall ve Lily çamaşır yıkamak da diyorlardı bir ara . “Eve gidip çamaşır yıkamamız lazım ”Kimsenin anlamayacağı bi kelime buldum delfino, “alışveriş yapmak” koca da anlamayıp markete götürebilir ama öyle bir riski var
sürekli erekte nasıl oluyor ayollHırlaşmak mı :))
10 gündür erekte geziyormuş eşi, işe de o şekilde gidiyormuş ama konu sahibinden kaçıyormuş
anam seninki de korkuyor mu benimki gibi foreverYa benimki de bana pek hırlaşmak istemiyor ama ben istiyorum
Evde kombi bozuldu ondan pek hırlaşamıyoruz bizim asıl sorunumuz kombi
bizimki de kızlar uyudu mu aşkımRandevu çocuktan sonra oluyor kudra ben de bu yaşıma geldim randevulaşmak nedir bilmiyordum Şimdi diyaloglar şöyle bak ; -işin var mı hayatım, -yok hayatım, -odamıza gidelim mi hayatım, -sen geç ben geliyorum hayatım
Ayn ya bende ilk önce erkekle geziyor sanmistim niye bunu sorun etti diye düşünüyordum acaba eşinin gay olmasından şüphe mi ediyor diye aklımdan geçirmedim degilÖnce lütfen biraz yazim şekline dikkat edin. Böyle okuyamıyor anlamıyorum
Yani tuhaf eşimin öyle gezdigini görsem evde gel sunu bi halledelim derdim.haftalarca erekte gezdigini görüp sormaması tuhaf ha adamda oyle nasıl dolanıyor ortalıkta ben erkek olsam yataktan cıkmaya utanırdım heralde onmde kocaman seyle tovbe yaErekte olup pantolondan gorulmemesi mumkun değil hiç bir pantolon bunu gizleyemez şalvar giymiyorsa ya da aşiri minnak değilse
Karşı tarafla da böyle iletişim kuruyor sa kavga tartışma nedeni ortaya çıktı. Okumak önemlidir azizimAyn ya bende ilk önce erkekle geziyor sanmistim niye bunu sorun etti diye düşünüyordum acaba eşinin gay olmasından şüphe mi ediyor diye aklımdan geçirmedim degil
Yani tuhaf eşimin öyle gezdigini görsem evde gel sunu bi halledelim derdim.haftalarca erekte gezdigini görüp sormaması tuhaf ha adamda oyle nasıl dolanıyor ortalıkta ben erkek olsam yataktan cıkmaya utanırdım heralde onmde kocaman seyle tovbe ya
Ayn haklısın ben olsam eşim bana hırlasalım mı diye soyleseydi canım istese bile bu lafı duyduktan sonra vazgeçerdimKarşı tarafla da böyle iletişim kuruyor sa kavga tartışma nedeni ortaya çıktı. Okumak önemlidir azizim