- 2 Aralık 2011
- 2.938
- 8.865
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Hırlaşmak mı :))
10 gündür erekte geziyormuş eşi, işe de o şekilde gidiyormuş ama konu sahibinden kaçıyormuş
Güzel kardeşim bu mizah değil. Köpekler hırlaşır, onun sonu da çiftleşmek değil kavga olur genelde.Sizin eşinizle kullandığınız ortak mizahi bir dilin yokmu nesi tuhaf
Ya haklısınız yazım hatalarım var ama telefon dan giriyorum ve hurda gibi telefon kızım sürekli fırlatryo ekran kırık bunlar bahane. Değil biliyorum ama söylemek istedimVaay
Kirk yil dusunsem aklima gelmezdi sanirim
"Erkek de" demek istiyor da de yi da yi ayirmayi bilmiyor sanmistim ben :)
Erekte geziyor ve size yaklasmiyor mu
Nasil yani
Sabahsa bu normal olani degil mi
Aksama kadar nasil erekte gezebilir ki
Siz eski sevgilisiyle ayni is yerinde calisiyor ve ona yukseliyor mu demek istiyorsunuz, buna mi bagliyorsunuz konu sahibi
Neyse ha gayret imece usulu cozecegiz su konuyu ahdjdka
Mizah olsaydı bence sende gülerdinSizin eşinizle kullandığınız ortak mizahi bir dilin yokmu nesi tuhaf
Tahmin ettim. Eşinizle özellikle eski sevgilisi üzerinden asla tartışmayın, laf sokmayın. İlgisizliğin, sizi üzdüğünü, aranızdaki aşkın azalmasını istemediğiniz tarzda yumuşak ve ucu açık cümlelerle anlatın. Kavga ederek iletişim kuranlar haricinde, tartışma ve kavgayla bi kazanım elde edemezsiniz. Sorunu anlamak için yargılamadan, itham etmeden dinleyin. O da çözmeye istekliyse çözülür. Tek taraflı olmaz.Oh okurken rahatladım. Beni benden iyi anlatmışsınız
Adam iş arkadaşlarıyla kendi bile görüşmüyor, iş yeri etkinliklerine katılmıyor ki. Yani adamın iş dışında görüşmediği arkadaşlarıyla tanışmak istemek tuhaf değil mi? Kendi görüşüyor karısını tanıştırmıyor olsa hak vereceğim de şu durumda 9-10 sene önceki eski sevgiliyi de göz önüne alırsak konu sahibinin ciddi kıskançlık sorunu var bence.1 hafta sevişmedi diye kavga çıkartmak fazla abartı bana göre. Eski konularınıza bakınca zaten derdinizin başka olduğu anlaşılıyor. Adam sokakta kimi görse süzüyor diye konunuz var ,beni hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı diye konunuz var. Kendinizinde hastalık derecesinde kıskanç olduğunuzu ve adamı bunalttığınızı yazmışsınız bir yerde. Sizin sorunlarınız çok başka bence
Sokaktaki herkesi süzüyor yazmış konu sahibi. Yani bilemedim acaba kendi kuruntusu mu budaAdam iş arkadaşlarıyla kendi bile görüşmüyor, iş yeri etkinliklerine katılmıyor ki. Yani adamın iş dışında görüşmediği arkadaşlarıyla tanışmak istemek tuhaf değil mi? Kendi görüşüyor karısını tanıştırmıyor olsa hak vereceğim de şu durumda 9-10 sene önceki eski sevgiliyi de göz önüne alırsak konu sahibinin ciddi kıskançlık sorunu var bence.
Kesin bişey söylemek mümkün değil ama adamın görüşmediği insanlarla tanışmak isteyen, 10 senelik eski sevgiliye hala takık olan kadının zihninden çıkmayacak şey değil bu da bence.Sokaktaki herkesi süzüyor yazmış konu sahibi. Yani bilemedim acaba kendi kuruntusu mu buda
Allah razı olsun
Bir adamın 10 gün 24 saat erekte olması mümkün mü? Bence değil.
Ahahah o kadar süre o bile dayanamaz benceKocası belki Dan Bilzerian dır Kudra
Hayallere gel
Hırlaşmayın yav sevişin koklaşın... Hırlaşmanın sonu iyi değil konuda görüldüğü üzere.Bizde bayadır hırlaşamıyoruz akşama eşime diyeceğim bakalım ne tepki verecek
Konunuz baştan aşağı saçma ne desem bilemedim
Ahahah o kadar süre o bile dayanamaz bence240 saat eder
Hırlaşmayın yav sevişin koklaşın... Hırlaşmanın sonu iyi değil konuda görüldüğü üzere.
Valla ben hamileyken 1 kere hırlaştım (17.haftada) onda da heryerim kasım kasım kasıldığı için (artık nasıl bi yokluk-açlıksa) 2 gün karnım ağrıdı korkumdan doğurup 40 ım çıkana kadar bir daha hırlaşamadımBizde bayadır hırlaşamıyoruz akşama eşime diyeceğim bakalım ne tepki verecek
Konunuz baştan aşağı saçma ne desem bilemedim