Eski konular uzaklık kavga kim haklı

Hırlaşmak mı :))

10 gündür erekte geziyormuş eşi, işe de o şekilde gidiyormuş ama konu sahibinden kaçıyormuş

Vaay
Kirk yil dusunsem aklima gelmezdi sanirim
"Erkek de" demek istiyor da de yi da yi ayirmayi bilmiyor sanmistim ben :)

Erekte geziyor ve size yaklasmiyor mu
Nasil yani
Sabahsa bu normal olani degil mi
Aksama kadar nasil erekte gezebilir ki
Siz eski sevgilisiyle ayni is yerinde calisiyor ve ona yukseliyor mu demek istiyorsunuz, buna mi bagliyorsunuz konu sahibi

Neyse ha gayret imece usulu cozecegiz su konuyu ahdjdka

Vaay
Kirk yil dusunsem aklima gelmezdi sanirim
"Erkek de" demek istiyor da de yi da yi ayirmayi bilmiyor sanmistim ben :)

Erekte geziyor ve size yaklasmiyor mu
Nasil yani
Sabahsa bu normal olani degil mi
Aksama kadar nasil erekte gezebilir ki
Siz eski sevgilisiyle ayni is yerinde calisiyor ve ona yukseliyor mu demek istiyorsunuz, buna mi bagliyorsunuz konu sahibi

Neyse ha gayret imece usulu cozecegiz su konuyu ahdjdka
Ya haklısınız yazım hatalarım var ama telefon dan giriyorum ve hurda gibi telefon kızım sürekli fırlatryo ekran kırık bunlar bahane. Değil biliyorum ama söylemek istedim

Sizin eşinizle kullandığınız ortak mizahi bir dilin yokmu nesi tuhaf
Mizah olsaydı bence sende gülerdin :KK70: abi çok tuhafsınız. Tuhaf diyincede eşimle ortak dil diyorsunuz . İyi bari cırmalamayın birbirinizi. Hehehe bak bende mizaha ortak oldum :KK70:

Oh okurken rahatladım. Beni benden iyi anlatmışsınız
Tahmin ettim. Eşinizle özellikle eski sevgilisi üzerinden asla tartışmayın, laf sokmayın. İlgisizliğin, sizi üzdüğünü, aranızdaki aşkın azalmasını istemediğiniz tarzda yumuşak ve ucu açık cümlelerle anlatın. Kavga ederek iletişim kuranlar haricinde, tartışma ve kavgayla bi kazanım elde edemezsiniz. Sorunu anlamak için yargılamadan, itham etmeden dinleyin. O da çözmeye istekliyse çözülür. Tek taraflı olmaz.

9 yıl bi kadını kıskanmak çok sağlıksız, bi süre sonra kendime saygımdan unuturum o kadının varlığını ,üstelik bu durumu tetikliyecek bişi de yok ortada adamın sizi kıvrandırmak hoşuna gitmiş ki oda ayrı saçmalık

1 hafta sevişmedi diye kavga çıkartmak fazla abartı bana göre. Eski konularınıza bakınca zaten derdinizin başka olduğu anlaşılıyor. Adam sokakta kimi görse süzüyor diye konunuz var ,beni hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı diye konunuz var. Kendinizinde hastalık derecesinde kıskanç olduğunuzu ve adamı bunalttığınızı yazmışsınız bir yerde. Sizin sorunlarınız çok başka bence

Valla kusura bakmayın ama abartıyorsunuz.
Regl gerginliği olduğuna katılıyorum.
Ya eşiniz sonuçta özlediğinizi söyleye bilirsiniz ne var bunda. Beraber olmak istediğinizi.
Bir şey daha diyecem hırlaşalım mı falına çok güldüm güzel bir şifreymiş aranızda.

1 hafta sevişmedi diye kavga çıkartmak fazla abartı bana göre. Eski konularınıza bakınca zaten derdinizin başka olduğu anlaşılıyor. Adam sokakta kimi görse süzüyor diye konunuz var ,beni hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı diye konunuz var. Kendinizinde hastalık derecesinde kıskanç olduğunuzu ve adamı bunalttığınızı yazmışsınız bir yerde. Sizin sorunlarınız çok başka bence
Adam iş arkadaşlarıyla kendi bile görüşmüyor, iş yeri etkinliklerine katılmıyor ki. Yani adamın iş dışında görüşmediği arkadaşlarıyla tanışmak istemek tuhaf değil mi? Kendi görüşüyor karısını tanıştırmıyor olsa hak vereceğim de şu durumda 9-10 sene önceki eski sevgiliyi de göz önüne alırsak konu sahibinin ciddi kıskançlık sorunu var bence.

Adam iş arkadaşlarıyla kendi bile görüşmüyor, iş yeri etkinliklerine katılmıyor ki. Yani adamın iş dışında görüşmediği arkadaşlarıyla tanışmak istemek tuhaf değil mi? Kendi görüşüyor karısını tanıştırmıyor olsa hak vereceğim de şu durumda 9-10 sene önceki eski sevgiliyi de göz önüne alırsak konu sahibinin ciddi kıskançlık sorunu var bence.
Sokaktaki herkesi süzüyor yazmış konu sahibi. Yani bilemedim acaba kendi kuruntusu mu buda🤷‍♀️

Sokaktaki herkesi süzüyor yazmış konu sahibi. Yani bilemedim acaba kendi kuruntusu mu buda🤷‍♀️
Kesin bişey söylemek mümkün değil ama adamın görüşmediği insanlarla tanışmak isteyen, 10 senelik eski sevgiliye hala takık olan kadının zihninden çıkmayacak şey değil bu da bence.

Eski sevgilisine yaptıklarıyla size yaptıklarını kıyaslarken kendinizi değersizleştiğinizin farkında mısınız?Birbirinize kullandığınız kelimeler çok laçka bence.Kızınızla ilgilenmesi üzerine konuyu kendi olayınıza çevirmeniz ayrı bir olay zaten

Bizde bayadır hırlaşamıyoruz akşama eşime diyeceğim bakalım ne tepki verecek :KK70:
Konunuz baştan aşağı saçma ne desem bilemedim :KK70:
Valla ben hamileyken 1 kere hırlaştım (17.haftada) onda da heryerim kasım kasım kasıldığı için (artık nasıl bi yokluk-açlıksa) 2 gün karnım ağrıdı korkumdan doğurup 40 ım çıkana kadar bir daha hırlaşamadım :KK70: :KK70:

X