ESKI KOCAM TARAFINDAN DARP EDILDIM.

Arka cikani var evet Ankara da annesinin kardesi ve bir arkadasi var. Amin canim

Kesinlikle sikayet etmelisin. Sikayetler devam ettikce isten atilmaya daha yaklasir ki atilmalida. Senin vururum dediginide bizzat belirt. Boyle bir psikopatin belinde silah bulunmamasi lazim.

ALLAH'ım yardımcınız olsun İnşaALLAH.. Gerçekten çok üzüldüm size diyeceğim tekk şey 'Ne yapın ne edin,o adamı SÜRÜNDÜRÜN ! '' Eğer Belayı HAK Edyorsa ALLAH BELASINI VERSİN. Kolay kolay asla bela okumam...

Beni her zaman sindirmek istedi. Benden yasca buyuk ve oldugundan daha yasli gosteriyor saclari bembeyaz. Gorenler hep baban mi? Derdi. Hastanede yattim hemsire beni bekar ve yasimi daha kucuk sanmis. Kendisi refakatcim di. Kiza dedim ki ne zaman cikacagim? Cocuklarimi ozledim. Kiz da aaa siz evli misini? Ben de sizi bekar saniyordum, coocugunuzda varmis gostermiyorsunuz dedi. Bizim ki bir sahlandi ayaga kalkti. Hemsireye bir bagiriyor ama nasil. Ben neyciyim burda? Yanin da bekliyorum hic mi anlamadin? Vs.
Ic camasiri alirim, kendine cilve yapardim eskiden. Bana derdi ki disarda da boyle misin? Hee derdim ben disarda donla geziyorum.
Surekli beni bitirme cabasinda. Anlayacaginiz

hmm anladım umarım en kısa zamanda birine aşık olur seni rahat bırakır inşallah ne diyeyim...
Yazik valla kadina acirim.

Nasıl bir aileye eşe düşmüşsünüz böyle,öncesinde hiç fark etmedinizmi davranışlarından..
Ahh ahh buyuk lafi dinelemzsen boyle oluyor. Kendini cok gizledi dizlerime kapanip agladi. Salak gibi kandim. Alisesini evlenmeden once 1 kez gordum. Onun disinda gormedim.
Annem nasil da aglamisti kizim kendini nasil denk gorursun boyle bir adama diye annecigim anlamista iste gozlerim korlesmis.
Benim 1 kucugum erkek kardesim o adamla evlenirsen senle konusmam dedi. Gercekten de zaruri olmadikca konusmuyor Ben evlerine falan giderdim ama eski esimk almazdi eve.

Ezik bir karaktermiste ondan. Kocaniza ozel davrandiniz diye disardakilere niye oyle davranasiniz? Kime nasil davranacaginizi bilecek yastasiniz. Bence onun kendiyle ilgili problemleri var. Kendine guvenmiyor sizi suclayarak bu durumu ortmeye calisiyor.

Allah yardimciniz olsun. Insallah en kisa zamanda kurtulursunuz bu adamdan.

Hep diyoruz ya,ailelerinizin sözlerini dinleyin diye,ama gençlik ndense pek dinlemiyor ..
Olan olmuş artık,inşallah bundan sonra huzuru bulursunuz evlatlarınızla birlşkte olursunuz her daim.

kadın sığınma evine gitmeyi denedinmi canım
hani kimlik flan değiştiriyorlar

Darp raporu alin. Savciliga gidin ve kasten adam yaralama + hakaretten suc duyurusunda bulunun.

Ayrica hakkinda HAGB karari varsa ve sikayetinizde hakli oldugunuz mahkeme karariyla sabitlenirse hapse girer cunku HAGB esnasinda bir suc islememekle yukumlu.
Adam polismiş ve amirleri arka çıkıyormuş Ayrıca bir sürü cezası varmış meslekle ilgili sürgün de edilmiş Ama hep kurtarmış birileri bu adamı
Ben stajyer avukatım çok bilmiyorum ama Avukat Hanım siz daha bilirsiniz konu sahibinin başka deneyebileceği etkili yol var mı Allah korusun bu psikopat adam silah tasıyor kadını öldürebilir de

Allah onu ya ıslah etsin ya da kahretsin, inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz ondan.

Her sey savcinin elinde. Darp raporu almasi bu noktada cok onemli cunku elinde delil oldugu takdirde savci bunu goz ardi edemeyecektir ve iddianameyi hazirlayacaktir. Amirlerinin falan arka cikmasi hic onemli degil. Cunku savci, onun amirinin de amiri. Bir de hakkinda HAGB karari olan kisinin kasten bir suc isledigine dair mahkeme karari kesinlesince, aciklanmasi geri birakilan mahkumiyet karari aciklanir. Yani simdi suc duyurusunda bulunursa ve olay mahkemeye tasinirsa, elinde darp raporu oldugundan mahkeme darp edilen kisinin lehine karar verecektir. Is savcinin elinde yani. Sikayet ederseniz, savci esinizi ifadeye cagiracak ve onun sozune karsilik sizin deliliniz konusacak ve savci darp raporunu gormezlikten gelmeyip, iddianameyi hazirlayacaktir. Ola ki gormezlikten geldi, yeterli gormedi (ki bu cok cok dusuk bir ihtimal) o zaman savcinin kovusturmaya yer olmadigi kararina itiraz edebilirsiniz ki itiraniz deliliniz oldugundan %90 kabul edilir ve mahkeme sureci baslar. Hakaret + kasten yaralama + tehditten suc duyurusunda bulunun bir an once ve koruma talep edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…